Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har et gavekort på 500 kr fra bornholmtours fra 2019. Men pga corona blev det sat i bero på ubestemt tid. Nu opdager vi, at firmaet er overgået til Novasol, dem ringer jeg til og får at vide jeg s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Casa Blanka, Gudhjem är allt du behöver på din vistelse. Välordnat och perfekt service för en fin upplevelse, både inne och ute. Bra läge med fantastisk utsikt. Lugn och ro. Centralt och nära till res... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Schon oft haben wir über Bornholmtours gebucht und waren immer 100 % zufrieden. Die Reaktionszeit auf e-Mails ist extrem kurz und Änderungen im Vertrag können immer noch kurzfristig eingebracht we... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt fra start til slut. Et tilstoppet afløb ved ankomsten blev efter telefonisk henvendelse renset samme dag. Dejligt hus med alle faciliteter i rigtig god stand. Vi oplevede i gennemsnit ca. 1... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência imobiliária de arrendamento de casas de férias
  2. Casa de férias
  3. Operador turístico
  4. Apartamento para férias
  5. Arrendamento para férias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos BORNHOLMTOURS kan du vælge feriebolig indenfor øens største og bredeste udvalg. Der er noget for enhver smag i vores sortiment, og vi stiller gerne vores store erfaring til rådighed, så du får valgt den helt rigtige ferie.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en dejlig tur til Bornholm

Vi havde en dejlig tur til Bornholm. Det fungerede perfekt med de forskellige vouchers. Man kan med fordel bestille færgetur til Christians ø og sejlturen til Helligdomsklipperne hjemmefra inden rejsen. Frokosten på Nordbornholms Røgeri var virkelig god. En dejlig ferie!

4 de outubro de 2021

Heidi og Heidi tak for jer

Heidi og Heidi tak for jer
Et lille ophold i en fin lejlighed - Munken, Svaneke. I to Heidi-piger giver en super service og er guld værd for Bornholm Tours. Så stor hilsen til jer og glæder os til snart at bestille en ny tur til Bornholm.

29 de setembro de 2021

Dejlig lejlighed i Gudhjem 6042

Dejlig lejlighed i Gudhjem 6042.
Fint indrettet.
Rigtig god og informativ hjælp af Heidi både den ene og den anden.😊
Vi vender helt sikkert tilbage igen.
Anbefaler Jer til alle vi kender 🙋‍♂️🙋‍♀️
Lone og Kennet

27 de setembro de 2021

Fin service fra Bornholmtours

Fin service fra Bornholmtours. Da vi mistede lyset over spisebordet, kom der meget hurtigt en mand og så på det og samme dag var der igen lys.
De kan anbefales.
Jimmy Nilsson ferie i uge 38 2021

27 de setembro de 2021

Kan kun anbefale Bornholmtours

Er lige kommet hjem efter en skøn uge ved Stammershalle i dejlig lille lejlighed med fantastisk udsigt til klipper og hav. Alt levede op til vores forventninger. På grund af corona blev ferien skubbet fra sidste år. Intet problem - Bornholmtours var yderst service minded og kommunikationen har under hele forløbet været en fornøjelse.

23 de setembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Dejligt hus

For første gang i 50 år var vi tilbage til den dejlige ferieø.
Dejligt hus med rigtig god beliggenhed, huset nyere istandsat. Der var dog visse mangler i køkkenet så som en alm. bakke, en termokande . Generelt trængte alt til en kærlig hånd med afkalkningsmiddel, kaffemaskine gik i stykker under opholdet - sikkert tilkalket lige som alle vandhaner. Rep. Af toilettet på 1.sal der stod og løb. En grundig gennemgang og hovedrengøring vil gøre underværker og måske noget hyggebelysning i stue og spisekøkken.

20 de setembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais