Jeg tok kontakt pr. telefon for å finne riktig pakning til en trykkoker. Det var midt i julestria men jeg ble likevel mottatt på en hyggelig og tålmodig måte. Og pakningen passet til den gamle Høyang... Ver mais

A empresa respondeu
Rask levering; bestilte varen mandags kveld, lå i postkassen min torsdag — det er rask levering til Nord-Norge. God kommunikasjon, og ingen problemer. Anbefales på det varmeste.
A empresa respondeu
Veldig rask levering. Rask tilbakemelding pr. mail når jeg informerte om at vi hadde gitt feil gatenummer i adressen. Varen sto absolutt til forventningen.
A empresa respondeu
Bra service med kjapp levering! ARC Quadro Kjøleskapsmugge er ok men plastlokket sitter løst og lekker, dessverre! ☹️
A empresa respondeu
Bottega Brand Store er den råeste kjøkkenutstyr -og gavebutikken i Norge. Hos oss finner du de beste merkevarene fra verdens ledende produsenter, i tillegg til flere produkter du eksklusivt finner hos oss. Dette gjør Bottega til den naturlige destinasjonen for deg som ønsker det beste kjøkkenutstyret, eller om du ser etter en gave til «den som har alt»! Kom innom oss og opplev Nordens største sortiment av kniver fra KAI. Du kan også se det desidert største utvalget av produktene fra Hexclad, Spiegelau, Dutchdeluxes, Nachtmann, Karl Weis – for å nevne noe. Forvent god service, kunnskapsrikt personale og de aller beste produktene. Velkommen til oss! Bottega AS eies og drives av Nordic Brand Hub AS
Escrito pela empresa
Lilleakerveien 16, 0283, Oslo, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Veldig enkel og rask handel! Fikk akkurat det jeg skulle ha, og ikke fant jeg det noen andre steder.

Resposta da bottega.no
Dere løser jo problemer så fort de kommer inn.

Resposta da bottega.no
Go pris og skikkelig kvikk levering.

Resposta da bottega.no
Et veldig fint produkt og rask levering. Anbefales på det sterkeste.

Resposta da bottega.no
Rask levering og godt pakket. Produkt som reklamert.

Resposta da bottega.no
Ikke dette jeg hadde tenkt meg. Altfor lang ventetid på vare. Ikke fått den ennå. Aldri mer bestille herfra.

Resposta da bottega.no
Veldig bra service 👍 veldig fornøyd med varene som ble kjøpt 👍

Resposta da bottega.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.