Väldigt fina smycken och väskor (som…
Väldigt fina smycken och väskor (som var lika som på bild) och
Riktigt bra och snabb service. Supernöjd kund!
BOW19 Details skapades av Anna och Sofia, som efter många år i modebranschen kände ett behov av ett märke för smycken, handväskor och accessoarer som tillät ett större uttryck för färg, form och glädje. Det sammanför stil och kreativitet, med fokus på design inspirerad av modevärldens senaste trender och färgpaletter.Grundat i Göteborg 2023
Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Väldigt fina smycken och väskor (som var lika som på bild) och
Riktigt bra och snabb service. Supernöjd kund!
Mycket nöjd med snabb leverans och så snygga örhängen! Plus ni hade kampanj vid detta tillfälle så ni bjöd på ett extra par örhängen - superbra 🙏🏼.

Resposta da BOW19 DETAILS
Så nöjd med mitt fina armband, nya sjal och halsband. Till och med fått komplimanger för armbandet i hissen av främlingar💕 Använder det dagligen!

Resposta da BOW19 DETAILS
Fina och roliga smycken till både vardag och fest! Smidigt att beställa, bra priser och snabb leverans.

Resposta da BOW19 DETAILS
Positivt överraskad efter tips från kollega. Jättefina örhängen och inga som kliade. Perfekt och bra pris 🏆

Resposta da BOW19 DETAILS
Mycket trevliga smycken och assessorer från detta företag . Har köpt ett antal varor härifrån . Mycket snabba leveranser

Resposta da BOW19 DETAILS
Jättefina smycken och bra service!

Resposta da BOW19 DETAILS
Älskar detta märke! Så mycket fint och med så grym kvalitet! 😍✨

Resposta da BOW19 DETAILS
Underbara produkter: enkelhet i att lägga order och snabb leverans

Resposta da BOW19 DETAILS
Så fina smycken med mycket bra kvalitet! Gillar verkligen att smyckena är nickel testade.
Älskar också den snabba leveransen, jag fick mitt paket dagen efter jag beställde!

Resposta da BOW19 DETAILS
Super snygga örhängen, passar till fest som vardag

Resposta da BOW19 DETAILS
Snabb leverans och fint förpackat. Smyckena som sådana var OK med gav ett lite billigt och plastigt intryck, motsvarar inte riktigt priset.

Resposta da BOW19 DETAILS
Köpte en sååå snygg och maffig ring beströdd med ”pärlor”. Efter en användning trillade några av ”pärlorna” av. De är små så jag upptäckte det inte förrän ringen togs av. Så besviken - inte samma sak att ta på sig en defekt ring ☹️

Resposta da BOW19 DETAILS
Bra priser, snygga smycken och snabb leverans! Kommer köpa därifrån igen!

Resposta da BOW19 DETAILS
Mitt första köp var jag jättenöjd med och man fick en present på köpet det andra köpet inte så mycket så jag returnerade det och även presenten och det kanske man kan tycka är lite löjligt gjort av mig men med facit i handen kanske bättre att man handlar utan att få något på köpet kan tänka mig att det triggar att man handlar mer än vad som var tänkt från början men det är väl det tanken från företaget

Resposta da BOW19 DETAILS
Snabb leverans och de har några smycken som är unika (design) som du inte får någon annanstans. De är värda att betala för. Fick med ett armband på köpet som skulle vara värt 299 kr. Känns jättelätt och plastigt. Skulle aldrig betala mer än 69 kr för det. Tur det var gratis. Men förväntningarna är högre på något som är värt 299 kr. Läst på lite på deras material och mycket är gjort av en typ av plast, därmed kan jag tycka prisbilden är för hög på många produkter. Verkar annars vara ett reko företag.

Resposta da BOW19 DETAILS
Väldigt hjälpsamma och snabb leverans. Örhängena jag köpte var tyvärr slut, men jag fick snabbt frågan om jag ville byta dem mot ett par andra eller få tillbaka pengarna. Jag bytte till ett par andra örhängen och fick leveransen redan dagen därpå.
Rekommenderar starkt.

Resposta da BOW19 DETAILS
Superfina smycken till ett bra pris. Har beställt smycken två gånger från Bow19 och blivit lika överraskad bägge gångerna över den snabba leveransen. Har fler smycken som är superfina och när jag har dom på mig får jag alltid komplimanger.