Brand by Hand ApS Opiniões 97

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er dybt imponeret over måden, Brand By Hand arbejder på. Altid med kunden i centrum. Altid med fokus på de bedste løsninger til de bedste priser. Og så er de bare nogle førsteklasses men... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super professionelle og behagelige at arbejde sammen med. Vi fik lavet en speciel hjemmeside, som skulle leve op til atypiske krav. Brand by Hand har lyttet til vores ønsker og designet en rigtig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er ekstremt tilfredse med det endelig produkt og hele forløbet. Vi er meget stolte af hjemmesiden www.DinOptik.dk. Meget hjælp og støtte undervejs, Ebbe fra ”Brand by hand” har været en kæmpe hjæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brand by Hand har skræddersyet min nye hjemmeside suzannenyvang.dk og alt mit markedsføringsmateriale – helt i tråd med mit brand. Jeg er supertilfreds og stolt af resultatet. Brand by Hand er lyn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Website Designer
  2. Agência de consultoria de negócios e TI
  3. Consultoria de informática
  4. Fornecedor de soluções de e-Commerce
  5. SEO
  6. Empresa de software

Escrito pela empresa

Brand by Hand er et digitalt bureau der skaber vækstrejser. Vi er eksperter i at designe websider, hvor brugervenlighed og unikt design går hånd i hånd. Køb din hjemmeside hos os, og vi specialdesigner den til din virksomhed og jeres brugere. Du skal bare fortælle os om dine ønsker og visioner for hjemmesiden. Hos Brand by Hand ApS er kunden altid første prioritet, og vi udvikler altid efter deres ønsker og behov. Uanset om opgaven er simpel eller omfattende, står vi klar til at yde vores bedste! Vi har højt engagement i alle opgaver, vi påtager os.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Ai projekt

Vi fik rådgivning og implementering af AI, og det har haft en tydelig effekt fra start. Fokus var skarpt på, hvor AI skaber mest værdi i vores forretning. Implementeringen var konkret og vi kunne hurtigt se resultater i vores daglige arbejde.

Vi giver Brand by Hand vores varmeste anbefalinger.

Vh. Laust, Løgstrup Auto.

27 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Nok de mest nytænkende i branchen

Jeg er dybt imponeret over måden, Brand By Hand arbejder på.

Og så er de bare nogle førsteklasses mennesker, der gør en dyd ud af at forstå mine behov.

Vi kommer til at se meget mere til hinanden i fremtiden.

5 de março de 2026

Meget for pengene

Meget for pengene, dygtige udviklere og meget agile. Vi er utroligt tilfredse med samarbejdet omkring vores website.

10 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Æstetisk design og hurtig, personlig service

Brand by Hand har udviklet et fint design til mit website og holdt hånden under mig fra start til slut. Jeg var især overrasket over, at første designudkast ramte plet. Derudover har jeg oplevet rigtig god personlig service og lynhurtig respons. Også når tingene ikke lige spiller. For mig står de som et effektivt bureau med blik for mig og mine ønsker, samtidig med at der er kort fra snak til handling. Det har været fedt! Jeg er supertilfreds med samarbejdet.

11 de outubro de 2024

Kan stærkt anbefales!

Det har været en fornøjelse at arbejde med Brand by Hand, og jeg er sikker på at vores samarbejde vil forsætte langt ud i fremtiden. De forstår virkelig at sætte sig grundig ind i, hvad vores virksomhed har brug for og skræddersy, lige det vi har brug for. Det har været en fornøjelse at arbejde med dem på alle fronter.

12 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende samarbejde og imponerende…

Fremragende samarbejde og imponerende resultat!

Jeg har haft et super godt og effektivt samarbejde med Nicoline og med Ebbe. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, og resultatet er en flot designet og brugervenlig hjemmeside, der i den grad lever op til vores forventninger. Nicoline er let at arbejde sammen med, og hendes kyndige vejledning og effektive møder har gjort hele processen glidende og problemfri. Hun leverer altid til tiden og har givet god og kompetent rådgivning hele vejen igennem. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

12 de agosto de 2024

Fedt samarbejde!

Fik hjælp af Mikkel, og udvikleren Victor.
Er bare glad for fleksibilitet, professionalisme og deres passion, der gjorde at mine uerfarne dårlige idéer hurtigt blev udfordret med konkrete bud på fede løsninger. Tak for hjælpen, ville anbefale til alle og enhver.

8 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation og effektiv problemløsning

Teatret Aaben Dans har fået lavet en ny hjemmeside designet af bureauet 1508 og bygget i WordPress af BrandByHand.

Vi har haft mange specifikke krav til siden både i forhold til udseende, funktionalitet og opbygning.

Kravene er blevet mødt, og der har været god kommunikation i processen. De problemer, der er opstået undervejs, er blevet løst hurtigt og effektivt - og altid med et smil.

Se selv på aabendans.dk og giv os ret i, at det er blevet et godt resultat.

21 de novembro de 2023

En fantastisk samarbejdspartner!

Brand by Hand har stået for det grafiske arbejde med vores nye hjemmeside, programmering, visuelle identitet og SEO arbejde. Vi er rigtig godt tilfredse med processen og resultatet. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde med videreudvikling/optimering af løsningen. Tak for altid at stå til rådighed med jeres ekspertise.

22 de novembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

2 gode og 1 mindre god oplevelse.

2 gode og 1 mindre god oplevelse.
Stort plus for hurtig løsningsforslag og handling, da jeg skulle opdatere en side, og opdagede, at mine ønskede design-muligheder ikke var tilstede.
Mindre god oplevelse, at 1., 2. og 3. draft af den nye version ikke helt kunne dét, som den skulle.
Men - igen rigtig god oplevelse, da vi fik sat fokus på de sidste detaljer - og de blev løst samme dag

21 de novembro de 2022

Vores erfaringer med BrandbyHand

Laubjerg Vinsch AB har samarbejdet med BrandbyHand om vores websider i adskillige år, og vi kan klart anbefale bureauet som kompetent og engageret.
Poul Laubjerg

8 de novembro de 2022
logótipo da Brand by Hand ApS

Resposta da Brand by Hand ApS

Hej Poul.

Tak for din fine anmeldelse - vi sætter, ligesom dig, stor pris på vores gensidige gode samarbejde og ser frem til et godt partnerskab i fremtiden.

Venlig hilsen
Ebbe Vestergård
Brand by Hand

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk sted og serviceminded…

Helt fantastisk sted og serviceminded virksomhed. Uhørt lav pris ift. til så mange andre! Kan klart anbefales til mange iværksættere med en drøm om at få lavet digitalt arbejde såsom en hjemmeside.
5 stjerner herfra!
Mvh Johan Høgfeldt

15 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået en service på et uhørt højt plan

Jeg er en enkeltmands konsulentvirksomhed, der har været virkelig udfordret på mit IT, som jeg troede, at der var styr på. Jeg fik det tip at kontakte Ebbe fra Brand by Hand. Det var et et fantastisk tip. Hele min platform og den måde mine devices spiller sammen på fungerer nu 100 %. Jeg har fået en service på et uhørt højt plan. Uanset hvornår jeg har ringet. Desuden er jeg hele tiden blevet mødt med en løsningsorienteret tilgang. "Bare rolig, vi løser det, selvom det ser ud til at være op ad bakke". Den sætning har jeg hørt flere gange. Det giver tryghed, når man som jeg ikke er særlig IT-mindet. Det er dejligt, når høj faglighed og høj service går hånd i hånd.

1 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelle og effektive :-)

Brand by Hand har designet vores nye hjemmeside - utrolig flot design af deres designer Nicoline Berthelsen.
De (Ebbe, Mikkel og Nicoline) har fra første møde virket effektive og professionelle. Kan varmt anbefales.

De bedste hilsner
NIELSEN-reklame

28 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en løsningsorienteret og serviceminded virksomhed

17 de dezembro de 2021

Flot kundepleje

Brand by Hand ApS har gennem flere år haft ansvaret for min hjemmeside med de ændringer der må komme undervejs. Jeg oplever altid en høj grad af personlig og hurtig service og imødekommenhed ligesom Brand by Hand har en fin kreativ tilgang til min hjemmeside. Brand by Hand sætter kunden i højsæde. Jeg kan på det kraftigste anbefale Brand by Hand.

10 de dezembro de 2021

Mine varmeste anbefalinger

Vi har fået rigtig god og kompetent vejledning i forbindelse med vores webshop. Mikkel har altid tålmodigt svaret på alle vores spørgsmål. Vi valgte ikke at gå videre med projektet af personlige årsager, men vi er overbeviste om, at Brand by Hand ville kunne løfte opgaven.

Bedste hilsner,
Tigdem

1 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde købt en webshop på aktion og…

Vi havde købt en webshop på aktion og havde brug for et nyt morderne set up. Jeg fik igennem mit netværk anbefalet Brand By Hand. De har fra den første dialog virket meget Professionelle og imødekommende til at hjælpe os i gang. Vi er meget tilfreds med resultatet og synes vi har verdens flottes webshop. Vi har stadig et godt samarbejde ang. annoncering. De bedste anbefalinger herfra og tak til Ebbe og Mikkel Aka Damsinho :-)

29 de setembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais