Vi benytter fra tid til anden DataDog og har endnu ikke oplevet et skuffende resultat. DataDog leverer altid kvalitet meget hurtigt og er yderst effektiv. Her på kontoret, har vi altid følelsen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har hos Juhlsen A/S samarbejdet med Codemakers gennem længere tid. Samarbejdet har især drejet sig om kodning i WordPress, og såvel på små som store projekter har vi altid fået høj kvalitet og se... Ver mais
Jeg skulle have lavet en side der sammenligner priser på et specielt produkt. Til dette skulle der programmeres en hel del som jeg ikke kunne forklare til de programmører jeg normalt bruger (bor i... Ver mais
Sarunas gør altid hans bedste, og er bund-ærlig i hans feedback omkring udvikling, nye ideer andre udviklers mening osv. Han er proaktiv og har altid en spændende ide. Hermed de bedste anbefalinger fr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Eksperter i skræddersyede løsninger
Informações de contacto
Møllevangs alle 142, 8200, Århus N, Dinamarca
- info@codemakers.dk
- www.codemakers.dk
Hurtig og kompetent ekspedition.
Codemakers er virkeligt hurtige og…
Codemakers er virkeligt hurtige og effektive til at løse de problemer vi kan stå med, på vores organisations website, så vi er meget begejstret for vores samarbejde!
Service ud over det sædvanlige
Codemakers er yderst professionelle og kompetente til deres arbejde. De yder en service ud over det sædvanlige og er meget tilgængelige og hjælpsomme til løsning af diverse back- og frontend opgaver på Magento 2. Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde hos decadentcopenhagen.dk.
Super hjælpsomme og svarer lynhurtigt
Super hjælpsomme og svarer lynhurtigt! 😊👌
Codemakers er fantastiske
Codemakers er det bedste team, vi har arbejdet med i mange år til en lang række forskellige backend og frontend opgaver og api-integrationer. De er dygtige, alsidige og gode at kommunikere og samarbejde med – en kæmpe anbefaling fra os hos Onlime.dk
Helt igennem fremragende
Meget professionelt firma.
Jeg kan kun anbefale at tage kontakt for at få et uforpligtende tilbud. Codemakers tager sig tid til at klæde en på til at vælge den rigtige løsning.
Under produktionen har de styr på tingene, og takket være stort overblik finder de muligheder, der passer til det, man arbejder med.
Udfordringer undervejs håndteres med stor ro, og slutproduktet er helt i top.
Jeg vil ikke tøve et sekund med at anvende Codemakers igen en anden gang. Det er topklasse til en fair pris!
Dygtige og hjælpsomme!
Har været rigtig glad for at benytte mig af Codemakers.
Min kontaktperson har altid været tilgængelig med hurtige svar og gode forklaringer til mine spørgsmål.
Super proff personale og fantastisk…
Super proff personale og fantastisk service kan kun anbefales
Jeg ville give 10 stjerner hvis det var muligt
Big hugs
Søs Smørrebrød
Codemakers hjalp mig med at flytte fra…
Codemakers hjalp mig med at flytte min hjemmeside cirkulaer.nu fra Squarespace til WP. De gjorde det hurtigt, professionelt og på en måde, så jeg bevarede det design, jeg er glad for. Prismæssigt var de yderst rimelige. Vigtigst af alt var de altid tilgængelige, når jeg havde spørgsmål og forstod at forklare mig det, jeg havde bug for at forstå.
Indsigt
Indsigt, gedigen support, viden omsat til praksis. Bedste anbefalinger
Codemakers bliver ved med at levere et…
Codemakers bliver ved med at levere et godt stykke arbejde.
De er pålidelige og får færdiggjort arbejdsopgaverne på imponerende tid. Vi er fortsat utrolig glade for Codemakers.
Præcis udførelse
Jeg har kun gode erfaringer med Codemakers. De forstår, hvor jeg gerne vil hen med min hjemmeside, og de udfører opgaven præcist og meget tilfredsstillende. Jeg kan varmt anbefale Codemakers!
Effektive og servicemindede!
Vi har brugt Codemakers i forbindelse med udvikling af et plugin - og vi er ovenud tilfredse. De har været super effektive og har altid været klar til at besvare vores spørgsmål. Codemakers vores klare anbefaling. Fantastisk samarbejdspartner. :-)
Great cooperation
We've worked with Sarunas and his team at Codemakers on multiple occasions, for both small and large Wordpress website projects, and they've always been very efficient, helpful, and reasonable in terms of price. We're very happy with our cooperation, and we'd recommend them to anyone in need of web services.
Hurtige og hjælpsomme!
Codemakers er en god samarbejdspartner til vores WordPress installation, som de har været med til at udvikle. De svarer altid hurtigt og er meget hjælpsomme. Vi kan kun anbefale Codemakers :)
Har igen brugt Codemakers til et masse …
Har igen brugt Codemakers til et masse Speciale funktioner i vores nye bestillings system. og de levere varen hver gang.
Tak for endnu en succesoplevelse.
Codemakers is a top professional …
Codemakers is a top professional webstudio, very friendly, knowledgeable & helpful. I have hired their services for website development for a large and very demanding European project - with great results. I highly recommend their service.
Vi har hos Juhlsen A/S samarbejdet med …
Vi har hos Juhlsen A/S samarbejdet med Codemakers gennem længere tid. Samarbejdet har især drejet sig om kodning i WordPress, og såvel på små som store projekter har vi altid fået høj kvalitet og service.
Kan varmt anbefales.
Formidabelt arbejde
Formidabelt arbejde. Codemakers var hurtige og forstod, hvad vores site krævede.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.