Brivano Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een stelletje amateurs. In mei een order gedaan en vandaag de dag nog niet ontvangen. Wekelijks een email verstuurd waarop dan een AI bot een excuus verzint en NOOIT met een concreet antwoord ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zocht iets speciaals voor mijn kleindochter. Dit Montessori activiteitenboek viel meteen op, leerzaam en in haar lievelingskleur roze. Wij hebben het cadeau met veel plezier gegeven aan onze kleind... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos para crianças

Bij Brivano geloven we dat spelen de basis is voor groei. Vanuit de Montessori-gedachte kiezen wij speelgoed dat kinderen uitdaagt om zelf te ontdekken, te leren en hun eigen talenten te ontwikkelen. Onze producten zijn met zorg geselecteerd: duurzaam, leerzaam en natuurlijk leuk. We kiezen voor materialen en ontwerpen die bijdragen aan een wereld waarin kinderen niet alleen nu plezier beleven, maar ook later profijt hebben van wat ze spelenderwijs leren. Zo wordt elk spelmoment een investering in de toekomst van het kind en van de planeet.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

38 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 22% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Lange levertijden

5 weken geleden het Handybox montessori bouwkoffer besteld en nog steeds niet binnen ze vinden het bij brivano schijnbaar leuk om mensen voor de gek te houden al 5 mailtjes gestuurd en krijg steeds te horen dat het onderweg is

19 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klantenservice en teleurstellende kwaliteit

Mijn ervaring met Brivano is ronduit teleurstellend.

Ik heb een Montessori LED Board besteld. Op de foto's op de website leek het een kwalitatief product, maar bij ontvangst viel dat erg tegen. Het product voelt erg goedkoop aan, het hout is niet vernist en de afwerking is ondermaats. Om de batterijen te plaatsen moet de volledige achterkant verwijderd worden, wat erg fragiel aanvoelt en het gevoel geeft dat het bijna zal breken. Er zat bovendien geen handleiding bij, waardoor het niet duidelijk was dat dit de bedoeling was.

Ook de verpakking maakte geen professionele indruk. Het product kwam aan in een blanco bruine doos, zonder merknaam, handleiding of enige informatie over het product.

Nog erger dan de kwaliteit van het product is de klantenservice. Meteen nadat ik had besloten gebruik te maken van mijn herroepingsrecht heb ik contact opgenomen. (20 juli) Vervolgens begon een eindeloze e-mailwisseling.

Ik heb inmiddels talloze e-mails moeten sturen. Op iedere e-mail moest ik meerdere dagen wachten, terwijl op de website wordt beloofd dat berichten binnen 24 uur worden beantwoord. Eerst moest ik bevestigen dat ik het pakket had ontvangen. Daarna moest ik uitleggen waarom ik het wilde retourneren. Vervolgens bleef het opnieuw dagen stil. Na iedere reactie lijkt er weer een nieuwe vertraging te volgen, zonder dat ik eindelijk de retourinstructies ontvang.

Ik heb het gevoel dat mijn retourverzoek onnodig wordt gerekt in plaats van gewoon correct te worden afgehandeld. Op het moment van schrijven wacht ik nog steeds op de retourinstructies, ondanks mijn herhaaldelijke verzoeken.

Voor mij is dit geen professionele manier van omgaan met klanten. Ik zal hier niet opnieuw bestellen en kan deze webshop helaas niet aanbevelen.

7 de agosto de 2026

Brivano niet doen!!!

Wat een stelletje amateurs. In mei een order gedaan en vandaag de dag nog niet ontvangen. Wekelijks een email verstuurd waarop dan een AI bot een excuus verzint en NOOIT met een concreet antwoord komt.
Dit is duidelijk een ordinaire dropshipper die zijn zakekn niet voorelkaar heeft en alleen maar op een makkelijke manier geld binnenharkt.
Blijf hiervan weg!!!

6 de agosto de 2026

STAY AWAY if a site redirects you to BRIVANO

I had a baby shower coming up in 3 days. So I purchased a gift through Bijenkorf on 15/7, which says 1 to 2 days delivery. As I was paying, I was sent to Brivano. AFTER I paid, Brivano sent a message saying up to 10 days to deliver. I immediately replied to cancel the order. They replied that the product was already processed and on it's way. Had I known it would be on it's way from China, I would've never ordered.
Back and forth emails, eventually they said when it arrives I could send it back for a refund. The product arrived on 28/07, poorly packaged btw, with zero information on returns. I've sent emails since then, and received no reply. Shame on Bijenkorf. Also STAY AWAY if a site redirects you to BRIVANO.

15 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ook ik ben er in getrapt!

Ook ik ben er in getrapt. Ordinaire ship dropper uit China. Website met mooi praatjes en stockfoto’s van een gelukkige Brivano familie. Uiteindelijk ontvang je het veel te dure pakket, maar veel te laat de verjaardag van m’n kleinzoon. Niet intrappen dus.

13 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

These are chinese crap products…

These are chinese crap products pretending to be european, saying the products are from Amsterdam. Very annoying to see such deceiving things happening in Netherlands. No proper control anymore for the safety of our children. I can’t receive my order almost two weeks now. Very disappointed!

21 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Prachtige Brivano-verhalen van Brivano…

Prachtige Brivano-verhalen van Brivano zelf, maar het is gewoon een dropshop voor met name Chinese spulletjes. 6 weken wachten op een speeltje dat bij Brivano 40 euro kostte en wat ik gister voor 9.95 bij de Wibra zang - exact hetzelfde!
Ik ben idd in hun mooie praatjes getrapt....een iets te enthousiste maar ook domne Opa. Dus.
Niks kopen daar hoor!

10 de julho de 2026

Slechte ervaring.

Het duurde zeker ruim 1.5 maand, voordat ik het pakketje (multi gereedsschaps box) binnen kreeg. Dus te laat voor de verjaardag. Men geeft aan, dat het tussen de 5 en 10 werkdagen binnen komt.Ondertussen mail contact gehad via formulier. Het antwoord, het word bezorgd tussen 5 en 10 werkdagen. Dus weer later. Ben niet tevreden met het artikel. Om retour formulier gevraagd. Tot 2 x toe. Totaal geen reactie hierop. Ik moet een ster aangeven, om mijn ervaring te delen. Als het aan mij lag, gaf ik totaal geen ster. Een hele slecht service.Moeten vooral zo doorgaan. Ben benieuwd of deze review geplaatst word.

7 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Weer ingetrapt!?

Bij voorkeur koop ik geen spullen uit China en ik dacht met een aankoop bij Brivano daar ook ver vanaf te blijven.
18 dagen na de bestelling zat er vanochtend een schattig puzzeltje in de brievenbus. Door Post.nl geleverd, maar binnengekomen via Spring GDS Asia.
Ben ik er toch weer ingetrapt!?

25 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Volgens de site is het zooo duurzaam

Volgens de site is het zooo duurzaam. Ik heb het via PayPal betaald en kan zien dat het gewoon uit China komt, niks duurzaams aan. Vandaar dat je ook zo lang moet wachten. Gewoon van Ali express dus. Geef je geld er niet aan uit je betaald veel te veel dan dat het waard is.

18 de junho de 2026

Geen levering

Geen levering, geen overleg.
Eerst was mijn adres niet volledig, daarna was t niet opgehaald [waar dan???] Nog 1 bericht dat er betaald moest worden voor t opnieuw verzenden. Oké dan...nu volledig uit contact. Niets nada; geld kwijt en mijn kleinkinderen niet het leuke speelboek na hun dierentuin uitje.
Diep triest dit!!!

28 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een erg teleurstellende ervaring…

Helaas een erg teleurstellende ervaring met Brivano. Ik heb ongeveer een maand moeten wachten op mijn bestelling, wat al erg lang was.
Toen het spel eindelijk aankwam, bleek een product dat als “nieuw” verkocht werd duidelijke gebruikerssporen te hebben. Dat is niet wat je verwacht wanneer je een nieuw artikel bestelt.
Daarnaast staat op de website vermeld dat je gratis kunt retourneren, maar bij retour leek ik de kosten zelf te moeten betalen. Dat vind ik tegenstrijdig en niet klantvriendelijk, zeker gezien de staat van het ontvangen product.
Al met al geen goede ervaring en ik zou hier persoonlijk niet opnieuw bestellen.

19 de maio de 2026

BRIVANO AMSTERDAM = gewoon bestellen in CHINA

Op 29 april 2026 twee kinderboeken besteld en betaald maar nog niets ontvangen. Dit terwijl het er binnen 1 -3 werkdagen zou zijn. Gesuggereerd wordt dat het om een Nederlands bedrijf gaat dat in Amsterdam is gevestigd. Daarna heel veel mailtjes ontvangen over versturen maar nu (11 mei) ligt het alweer bij de "Douane". 15 mei 2026: Beide boekjes ontvangen. Absoluut niet wat het lijkt op de advertentie, dus VEELS te duur!. NIET kopen dus, dropshipping!

11 de maio de 2026

Oplichters

Producten komen uit China en kun je ergens anders goedkoper kopen. Als je een retour wilt sturen, moet je dit volgens hen naar een internationaal magazijn doen en kost 20-30 euro.

12 de março de 2026