Brukomtegel Opiniões 11

1. Loja de pisos
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Designer de interiores
  4. Loja de azulejos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bij Brukomtegel kiest u uit een zeer ruime gamma van tegels, parket, laminaat, vinyl, natuursteen en mozaïek. Laat u inspireren in onze showroom met ruime keuze in onze belevingsboxen, of kom langs voor een gratis Virtual Reality beleving van jouw toek...

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

11 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Negatief !

Ik had iemand voorzien aanwezig te zijn voor de levering. Ik kreeg bericht: geleverd dus ik bericht of de levering vlot verlopen was ? Persoon wist van niks... niet aangebeld, gewoon op de oprit achtergelaten. Betaal je wel 99 euro om te leveren
Die persoon is zo vriendelijk even te controleren voor mij... 1 doos helemaal kapot ! Ik laat het onmiddellijk weten aan de transportdienst met foto's ....
1. Chauffeur was gefrustreerd omwille van wegenwerken en omleiding ????
2. Ik kan ze gebruiken als snijverlies ?
Ik mag ze ruilen maar moet hiervoor zelf naar hun magazijn ... 126 km.
Het gaat om tegels van 150x25.
Ik kom niet meer toe om mijn terras te leggen, maakt hen niks uit !
Nooit nog Brukomtegel. Negatief van bestelling tot levering !

23 de março de 2026

Beschadigde tegels

Je krijgt slechts 48 uur om alle tegels te controleren. Wat totaal onrealistisch is wanneer het om meer dan 1 ton aan tegels gaat die nog in de verpakking zitten. Na een week ontdekten we dat meerdere dozen beschadigd waren. Volgens hen kunnen ze daar niets meer aan doen.

Zeer teleurstellend voor een firma die beweert klantgericht te zijn. De klantenservice was allesbehalve behulpzaam: als “oplossing” stelden ze zelfs voor om de brokstukken gewoon te gebruiken, wat uiteraard onaanvaardbaar is.

Kortom: slechte service en geen verantwoordelijkheid voor hun eigen product. Absoluut geen aanrader.

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een klein beetje voegsel nodig

Ik had een klein beetje voegsel nodig . Normaal gezien zou ik een gans pak moeten kopen maar.... toevallig was er zo een pak open en kreeg ik in een koffiebeker zo twee schepjes mee. Hoe klantvriendelijk is dat! Super gewoon .

26 de junho de 2025

Foutief aantal geleverde tegels

Bij de bestelling opgegeven dat aantal tegels 70 was. Door Brukomtegels geinterpreteerd als 70 m2. Dit niet opgemerkt bij de proformafactuur. Na de levering de fout geconstateerd en klacht ingediend maar verantwoordelijkheid hiervoor wordt geheel bij de klant gelegd omdat de proformafactuur betaald is. Heb ondertussen mijn rechtsbijstand ingeschakeld.

6 de junho de 2025

Service naverkoop ondermaats

Nadat we voor gans het huis tegels kochten bij Brukomtegel, zat er 1 type tegel tussen die niet zoals de voorgestelde tegel was in de showroom en online op de website. Na meermaals heen en weer te mailen met fotos dat dit duidelijk niet dezelfde rustieke tegel is waar we voor gekozen hadden, dan toch het deksel op de neus gekregen en nemen ze op geen enkele wijze veratwoordelijkheid. Heel trieste wijze van zaken doen, wij kopen er allesinds geen enkele tegel meer!

25 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.