Tegels Serry Opiniões 42

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie toonzaal met grote oppervlakten aan betegelde vloeren en muren. Heel goed geholpen door de dame waarmee wij een afspraak hadden gemaakt. Zij hield rekening met al onze wensen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijk onthaal! De mevrouw adviseerde en zocht gericht mee naar de beste oplossing/keuze rekeninghoudend met het voorop gestelde budget! Dus geen tijd verloren met de hele showroom te door... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet echt geholpen. Wij hadden een optie gekregen van onze aannemer maar wilden eigenlijk iets anders. We wilden andere mogelijkheden zien van vloer maar uiteindelijk vertrokken met zelfde vloer als v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden direct waargenomen en gevraagd of ze ons konden helpen. We hadden een afspraak rond dat tijdstip en konden ook meteen met de vertegenwoordiger mee. De uitleg van de diverse materialen, mo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de azulejos
  2. Fornecedor de pisos de madeira e laminados

Serry, vloeren die blijven verbazen 🤩 Al sinds 1958 staan wij bekend als dé referentie in België voor karaktervolle parketvloeren, natuursteen, keramische tegels, laminaat, vinyl én stijlvolle wandbekleding. In onze ruime toonzaal in Boortmeerbeek ontdek je een zorgvuldig samengestelde collectie, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid én design. Alles begint bij jouw vloeren - het zijn de dragers van je stijl, de blikvangers die karakter geven aan elke ruimte en ze zetten daarmee de toon voor jouw volledige interieur. Bij Serry helpen we je een vloer te vinden die jouw (nieuwe) thuis naar een hoger niveau tilt. Of je nu bouwt, renoveert of je interieur een frisse look wil geven: ons ervaren team begeleidt je met passie en kennis van zaken bij elke stap. Van inspiratie tot plaatsing. Laat je inspireren door ons ruim aanbod en ontdek onze vloeren, wandtegels en maatwerk die niet alleen vandaag indruk maken, maar dat blijven doen.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

42 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Heel vriendelijk onthaal!

Heel vriendelijk onthaal!
De mevrouw adviseerde en zocht gericht mee naar de beste oplossing/keuze rekeninghoudend met het voorop gestelde budget! Dus geen tijd verloren met de hele showroom te doorlopen.
Ze nam alle tijd om onze vragen en bezorgdheden te beantwoorden. Top service!!

27 de maio de 2026

Graag een 5 op 5

Graag een 5 op 5 . Alles wat we moesten weten heeft ons voor 100% voldaan. Ook de juiste keuze van tegels , de verschillende mogelijkheden en kleur kwamen ruim aan bod .Mevr. Robrechts heeft ons , na verschillende tegels te tonen met een goede uitleg , vrijblijvend laten kiezen en daar zijn we blij mee .

19 de maio de 2026

Goede ervaring !

We hadden een afspraak met Pauline bij Serry Tegels en zijn heel tevreden over de ervaring. Ze begreep meteen wat we zochten, was zeer behulpzaam en nam de tijd om verschillende passende opties voor te stellen en gaf goede adviezen. Bovendien kregen we meteen een duidelijke en overzichtelijke offerte.
Een aanrader.

24 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige showroom en eerlijke mening bij belissen.

De uitleg van de diverse materialen, mogelijkheden en eventuele meerprijzen was helder en eerlijk.
Ook op het moment dat het op wat stijladvies aan kwam was er een eerlijke reactie i.p.v. de bedoeling om te verkopen.

3 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Aankoop van vloer-en wandtegels.

De rondleiding gebeurt volgens afspraak met een ervaren verkoopsbediende die je een ruim assortiment van vloer-en wandtegels voorstelt en uiteindelijk de geschikte keuze overmaakt aan de firma die de renovaties uitvoert.

15 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over Tegelhandel Serry!

Zeer tevreden over Tegelhandel Serry!
Uitstekende ervaring gehad bij Tegelhandel Serry. Van bij het eerste contact werden we professioneel en vriendelijk geholpen. Een speciale dank aan technisch adviseur Wim Clynhens: zijn kennis, duidelijke uitleg en eerlijk advies maakten echt het verschil. Hij dacht actief mee over de juiste oplossingen en nam de tijd om alles tot in detail toe te lichten. De kwaliteit van de tegels is top en de service is gewoonweg uitstekend. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, vakkennis en een persoonlijke aanpak!

21 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ze hakte de knoop door en maakte mijn plan beter

Ik twijfelde al lang en zat al maanden met bepaalde combinaties voor verschillende ruimtes in m'n hoofd. Na de afspraak ben ik buiten gegaan met bijna volledig andere combinaties en is de knoop doorgehakt. Ik ben tevreden met de kennis van de binnenhuis architecte en de uitgebreide keuze in de toonzaal.

15 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.