Het gaat om Energie. Ze worden ieder jaar duurder, en de adviezen voor maandelijkse betalingen deugen van geen kant. Maanden lang aangeven dat het bedrag naar beneden kan,en dan bij de jaar afrekenin... Ver mais
Mijn telefoon doet het altijd! Er is 1 nadeel,ik kan geen o9oo nummers bellen ,dan moet je extra tegoed aanschaffen.liever betaal ik bij mijn abonnement maandelijks meer zodat ik echt alles kan belle... Ver mais
Goede communicatie, eerlijke prijs. Mooie combinatie korting. Ik heb energie en mobiel. Ben tevreden. Het zou wel fijn zijn als de kosten waar je moet betalen voor saldering ook duidelijk per maand er... Ver mais
Super netwerk, altijd bereik en voordelig. Alles goed en snel geregeld. Vandaag een kaartje als bedankje gekregen en er kan zelfs een gratis kaartje gestuurd worden om iemand blij mee te maken.
Mobiel is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij Budget Thuis bel en stream je onbeperkt op het betrouwbare 5G-netwerk van KPN, met landelijke dekking. Geen haperingen, geen verrassingen op je rekening. Gewoon zorgeloos streamen en bellen. Budget Thuis. Het huismerk voor mobiel.
Rembrandtplein 29-45, 1017 CT, Amsterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Zeer misleidend, zeggen dat je ‘onbeperkt’ internet hebt maar daar is niets van waar. Na 4GB verbruik krijg je een sms dat je limiet op is, en dat je nog maar 1GB bij kan krijgen. Zeker af te raden voor lang gebruik en grotere afstanden afleggen. Zou echt per direct van de website afgehaald moeten worden, schandalig om iets te promoten terwijl het eigenlijk gewoon niet waar is. Onbeperkt is onbeperkt. Oplichters.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Wij hadden budget mobiel genomen om onbeperkt te kunnen streamen, volgens meerdere internet sites en hun eigen site is dit mogelijk.
TRAP ER NIET IN!!!
Dit is niet waar,op het moment dat je een aantal gb heb gebruikt wel te verstaan 4gb per dag,wordt de verbinding verbroken en moet je smsen om verder te kunnen kijken.
Dit betekent dus dat je ten alle tijden de clou mist en niet relaxed iets kan kijken
Onbeperkt is dus absoluut niet onbeperkt!! Begin er niet aan ,zonde van je geld!!
Helaas was ik er wel ingetrapt en had een abonnement afgesloten die ik om deze reden reedsheb opgezegd ,
Nogmaals zonde van het geld!!

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Ik dacht na de ellende van Odido iets beters te hebben gevonden. Onbeperkt internet is zo snel op dat je dagelijks ettelijke keren een sms moet sturen om 1gb extra te krijgen. En 1 GB is ook zo weer op. Waardeloos. Afgezien daarvan werkt de app ook meestal niet. Je bent wel ingelogd maar kunt geen vraag stellen omdat de app vindt dat je niet bent ingelogd. Op de vraag wat de afkoopsom is krijg je geen antwoord. Budget niet aan beginnen dus.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Avoid Budget Mobiel at all costs. It is unacceptable that in 2026 they still do not offer eSIM services. Because of this lack of basic technology, I cannot even use their service on my current device.To make matters worse, they have raised their prices and are now trying to force me to pay a massive 50% penalty just to cancel my contract early. They are charging me for a service they cannot properly provide due to their outdated network capabilities!On top of that, the actual coverage is terrible. Even though I pay for a full data plan, the internet randomly drops and leaves me completely disconnected without any explanation. Their practices feel completely dishonest and anti-consumer. Save yourself the headache and go with a modern provider. Absolute scam.

Slechte service verkeerde informatie

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
is.⚠️ Let op: Geen eSIM bij Budget Mobiel (en geen medewerking bij misleiding!)
:Ik wil andere consumenten met een modern eSIM-toestel waarschuwen voor Budget Mobiel. Hoewel we in een tijdperk leven waarin steeds meer telefoons uitsluitend via eSIM werken, ondersteunt deze provider dit simpelweg niet.Tijdens het online bestelproces wordt hier nergens duidelijk voor gewaarschuwd. Pas na de aankoop blijkt dat je een onbruikbaar abonnement hebt. Als je hierna contact opneemt met de klantenservice, verschuilen zij zich achter een juridische regel in de kleine lettertjes van hun algemene voorwaarden (waarin staat dat eSIM alleen wordt geleverd "indien beschikbaar").De Autoriteit Consument & Markt (ACM) stelt heel duidelijk dat essentiële kenmerken en beperkingen van een product vooraf, duidelijk en transparant moeten worden gecommuniceerd, en niet mogen worden verstopt in een PDF met algemene voorwaarden. Hier is in mijn ogen sprake van een misleidende omissie (dwaling).In plaats van een klantvriendelijke oplossing te bieden, weigert Budget Mobiel mee te werken aan een kosteloze opzegging, waardoor ik nu vastzit aan een dienst die ik technisch niet kan gebruiken.Mijn advies: Heb je een eSIM-toestel? Blijf hier dan weg en kies voor een provider die wel transparant communiceert en met de tijd meegaat.

Zeer slecht!
Mijn abonnement is geblokkeerd omdat ik niet betaald zou hebben.
Ik heb ze alle betalingen gestuurd, het abonnement zou binnen een half uur gedeblokkeerd worden....de volgende dag nog steeds niks🥴
Ik ben meteen overgestapt echt een rommel provider.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Hele vervelende terugkerende situatie met Mobiele data van Budget Mobiel, over de afgelopen 6 maanden bijna wekelijks probleem met onbeperkt internet, zodra je internet (4gb) per dag op is kun je gratis 1gb nieuw aanvragen en ondertussen al 15x het probleem gehad dat ik totaal niks ontvangen. Het komt bijna elke 2 weken voor
daarvoor betaal ik geen 22euro per maand onbeperkt data voor. Dan opnieuw gesproken met de klantenservice, die na 20 minuten aan de telefoon aangeeft dat ik voor vandaag weer gratis 4gb krijg en verder dat het eigenlijk weer kan voorkomen en dat ik dan weer moet bellen, nou daar ben ik helemaal klaar mee, volledig geen oplossing en gewoon hopen.
Als je richtlijnen hebt moet je daar ook aan houden, tuurlijk kan het 1/2x fout gaan maar 15 keer per 6 maanden is ronduit belachelijk!

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Blij mee.Budget thuis en Mobiel.
Hou geld over.
Kpn opgezegd betaalde onnodig veel teveel,jaren lang.
Heel blij mee.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Ik heb een simkaart met onbeperkt internet en bellen je krijgt 4000GB per dag en als het op dan kan je sms sturen dan krijg je nog 1000GB en als het op dan kan je nog weer doen maar ik snap iets niet
Als je meer dan 7000GB per dag gebruikt dan krijg je e-mail waarschuwing dat je veel gebruikt
Dan krijg je ook block op sms en je krijgt niet meer dan 4000gb per dag en ik vind dat beertje monument
Want ik heb abonnement met onbeperkt data maar uiteindelijk onbeperkt dus alleeen 4000 gb per dag
Mijn oude abonnement was bij odido met onbeperkt simkaart krijg je 20000gb per
Ik raad je niet als je vaak internet per dag gebruikt

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Ik heb opgezegd en de apparatuur teruggestuurd via dhl volgens de instructies die budget daarvoor in de mail gaf. Eerst kreeg ik een herinnering met de mededeling dat als ik het had teruggestuurd dit mogelijk elkaar gekruist had, de week erna kreeg ik melding dat het nog altijd niet terug was en ik €99 zou moeten betalen als ik dat niet deed. Aangezien het al terug was gestuurd heb ik klantenservice gebeld. Ze hebben mij aangegeven dat ze dat op zouden lossen en ik mij geen zorgen hoefde te maken. Vandaag krijg ik weer een herinnering met een rekening. Geen stijl dit.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Waarschijnlijk nog steeds een prut provider beter bij kpn afsluiten bevalt stukken beter.
Betaal al de hele maand terwijl ik geen gebruik van hun diensten maak dubbele kosten wou dat ik.nooit budget mobiel had afgesloten veel spijt.slechte keuze hoop dat ik toekomstige klanten de frustratie bespaar sluit af bij kpn dat scheelt je veel iritatie

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Abonnement opzeggen is niet goed gedaan door onkunde van de klantenservice. Hierdoor heb ik niet op de juiste manier een nieuw abonnement bij een andere provider kunnen afsluiten.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Wat een drama! Onstabiel internet en daardoor ook problemen met telefonische bereikbaarheid. Klantenservice is overduidelijk uitbesteed aan buitenland (suriname / curacao?). Je krijgt zowel via mail, telefoon als chat niemand aan de lijn die je kan of gaat helpen. Zou het haast oplichterij noemen. Begin er niet aan!!!

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Ik heb onlangs mijn abonnement verlengd naar onbeperkte data omdat ik vanaf nu veel naar het buitenland zal gaan.
Blijkt nu dat onbeperkte data absoluut niet onbeperkt is maar 31000 MB per maand = 1 GB per dag!
Lekker dan, zit ik mooi 2 jaar aan vast.
De 1ste maand is nog niet om, maar ik tel nu al af.
Misleidend om het onbeperkt te noemen!
Aanvulling n.a.v. reactie budget mobiel:
Dan had ik die informatie moeten horen toen ik telefonisch mijn wensen kenbaar maakte: ik heb geen volledige en juiste informatie ontvangen, dáár gaat het om!!!!
Misselijke manier van klantenbinding.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
slechtste bedrijf aller tijden, klantenservice spreekt nauwelijks Nederlands, laatst voor de zoveelste keer internet storing wordt niet gecompenseerd, vermijd budget Mobiel meer kan ik niet zeggen 1 ster is zelfs veelste veel

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Al meerdere jaren klant, maar nu al anderhalve week een storing met het aanvragen van nieuwe data.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Bij een contract van 2 jaar, wordt prijs verhoogd ivm inflatie. Tegelijkertijd worden aanbiedingen gegeven voor hetzelfde abonnement voor de helft van de prijs van wat oude klanten betalen voor de prijs verhoging. Onbeperkt internet is Onbeperkt, dat dat beperkt wordt met ieder keer maar 4 GB lijkt me totaal niet logisch, dat is zeker niet de reden waarom ik deze abonnement heb genomen. vraag me af hoe moreel dat is.
Een ding weet ik zeker, niet meer verlengen bij dit bedrijf en beter op de kleine letters gaan letten bij volgende abonnement!!

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Ruim voor verhuizing internet aangevraagd. Na contractdatum maar eens gebeld waar alles bleef want niks gehoord. Mailadres klopte niet bij KPN vanwege een regex fout op het webformulier van Budget en dus ging de aanvraag niet door. Dat vonden ze geen reden om mij ZSM te contacten, ik moest bellen om te horen dat het proces stil stond.
Elke keer dat ik daarna bel hoor ik alleen maar: 'Nee deze week weer niet. Nee ik kan niet zeggen wanneer het dan wel komt. Ik kan geen datum geven, u zult geduldig moeten wachten. Is uw mobiele bundel niet toereikend om thuis te werken? Nee, daar kunnen wij niet mee helpen meneer...'
Weken vertraging vanwege een emailadres is echt belachelijk.
En 12 jaar klant zijn (nog van Robin mobile) maakt bij Budget Thuis helemaal niks uit. Loyaliteit wordt niet beloond met goede service. Ik ga mijn andere diensten bij Budget opzeggen.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
De meeste revieuws hier gaan over goed geholpen zijn. Maar als internet goed zou zijn dan hoef je niet geholpen te worden. Waarschuwing begin er niet aan. 9 van de 10 doet het internet het niet. Budget mobile onbeperkt internet €24.- per maand. Dat klonk goed. Gefrustreerd raak je ervan. Ja. Maar eenmaal aan een contract vast helpen ze je niet. Het internet werkt niet. Je moet per 1gb opnieuw aanvragen dit duurt erg lang en je wordt van het net afgegooid. Je download is niet voltooid en je kan weer overnieuw beginnen.

Resposta da Mobiel van Budget Thuis
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.