Burger King Sverige Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Den værste og meste beskidte oplevelse jeg har prøvet. Maden vi bestilte var sort og næsten uspiselig. Aldrig mere Burger King i gøteborg 🤬🤬🤬 Der var også kun 2 personer og maden var ved og bl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställt en caesarsallad, och får en låda med bladsallad och bulgur, och får hälla i kycklingbitar och ost… Snälla nån, man kan inte servera vad som helst och kalla det för vad som helst… Varför inte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är bra service och fina människor som jobbar här. Bra kundservice och attityd och bemötande är på topp. Rekommenderar starkt att svänga förbi!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag äter normalt sett alltid på Mcdonald's, men jag blev sugen på att testa BKs "nya" Whopper, och jag måste säga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

462 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

85 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hello Burger King

Hello Burger King.

In your restaurant here in Ollebo Burger king you really have 3 bad employees who talk very badly about your customers.
I could hear everything that was said about 1 person sitting and eating their food in peace and quiet the clock 17:00 today sunday the 16 Marts 2025

And 2 completely black-haired girls and 1 man who were standing there talking about the person and laughing at him because he had something on the front of his jacket that hadn't been wiped off yet.

You just need to know that it will be published on Trust Pilot and Stand and other places too so people can read about your place regarding the personnel you have there and your head office has been written to as well.

Have a nice day, never coming to your place again.

16 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Burger King Centralstationen GBG…

Burger King Centralstationen GBG missköter sin franchise.
Struntar fullständigt i alla former specialorder (t.ex. valet UTAN barnsmaken ketchup), detta har hänt ungefär hälften av tillfällena. De tar något de redan har liggande. Noll koll på vad som lämnas ut. Sällan pappersremsor i beställningsstationerna = nödvändigt att memorera ordernummer, inte svårt men onödigt.

28 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sista gången jag äter på Farsta bk

Sista gången jag äter på Farsta bk. Först är de otrevliga mot min dotter och hennes kompis när de inte förstår hur man beställer på skärmarna. När jag sen kommer och hjälper dem glömmer vi ta vatten. Går fram och ber om vatten. Då påstår hon att det kostar 3:- glaset trots vi beställt varsin meny. Sämst kundbemötande.

24 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Är en tidigare nöjd kund

Är en tidigare nöjd kund, men de flesta gånger man har handlat där de senaste månaderna har de hanterat maten fel, tar i allt man ska äta, med bara händerna, utan handskar. Tyvärr kommer man nog inte att äta där mer.
Med tanke på vad som hänt på Max restauranger, så får man dåliga vibbar från er också.

30 de janeiro de 2025

Bråttom till bussen

Bråttom till bussen, men en dubbel wopper från BK i Kongahälla center att ta med sig vore gott.
Väl på bussen visade det sig vara en enkel wopper. Medveten om att BK är skitmat men hanteringen är ju sopig, otillförlitlig och oprofessionell.

4 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Åker inte hit igen

Inget papper på någon av toaletterna. Stripsen var kalla och mjuka, likaså lökringarna, inte gott. Hamburgare och Wraps var varm, smakade bra.

30 de dezembro de 2024

Burger king Avesta sämst någonsin

Burger king Avesta. 60 min väntetid ändå fattades en burgare som då skulle lagas. Ytterligare 19 min väntan. Allt var mjukt o smaklöst. Bortom all kritik. För att inte tala om personalen. Aldrig mer!

29 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Tyvärr finns inte minus men om det hade…

Tyvärr finns inte minus men om det hade funnits -273. Vad ni än gör undvik BK Stenhagen. Otrevlig personal samt nästintill oätlig mat. Bl a kycklingvingar som är stenhårda/överfriterade. Personalen har noll social kompetens. Tycker att ni bör/ska byta franschisetagare nu!!!

20 de dezembro de 2024

Burger king Stenhagen

Burger king Stenhagen. Köpte kingwings som verkar ha legat i fritösen sen 1800-talet. Sa till i kassan och hon sa att de skulle se ut så. Det var även en kille i kassan som var otrevlig och dryg.

20 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?