Fantastisk hjælpsomhed imødekommende Team Emsig Live der er underholdende med humor og sevironi/ samt gode tips ang anvendelse af tøjet Smart/ elegant tøj både til hverdag og fest Pakken kommer ef... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde i går booket tid til personlig shopping hos Emsig, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg blev mødt med en utrolig nærværende, tålmodig og inspirerende service, hvor der var god... Ver mais
Virkelig god oplevelse hos Emsig. Jeg bestilte et par Haute L'amitié sweatpants, og alt fungerede perfekt fra start til slut. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, bestillingen gik hurtigt, og pakken... Ver mais
Oplevelsen ved at købe ved emsig er altid fantastisk. Pigerne er positive og giver en fremragende service. Grunden til jeg kun vil give 4 stjerne er simpelthen fordi jeg mangler at når man bes... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Dansk webshop med service og rådgivning i højsædet. 4,9 ud af 5 stjerner på Facebook. Bestil online. Fri fragt ved køb over 500,-
Informações de contacto
Kirkegade 12, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- butikemsig.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fantastisk service
Fantastisk service - og det bedste hold til at vise styles frem på SoMe.
🤩🤩❤️
Altid fremragende varer og fantastisk…
Altid fremragende varer og fantastisk god service. Min yndlings shop🫶
Lækkert tøj og hurtig levering
Jeg bookede en personlig shopping time…
Jeg bookede en personlig shopping time og det var en fantastisk oplevelse.
Jeg fik hjælp og gode råd af et personale, som var ærlig, sød og meget hjælpsom.
Jeg vil helt klart anbefale butik Emsig
Giver med glæde alle 5 stjerner
Giver med glæde alle 5 stjerner. Alt er altid i top hos Butik Emsig. Lækkert tøj, gode videoer og altid god kundeservice, samt hurtig levering🥰❤️
Team Emsig styrer for vildt 🥰
I er bare generelt helt fantastiske hver og en ja selv den lille 🐶 hund🤭🤩.
Jeres hjælpsomhed inspirerende repræsentation af alle de lækre outfits.
Og den helt skønne jargon jer imellem er for vild😍👏🌹🤩.
Den helt specielle humor og det gode samspil jer imellem.
Der er også kvik, hurtig levering. Man bliver så glad indeni, når i fnisende, små grinende er på i diverse klæder.
Hurra for Team Emsig, 10 point herfra🇩🇰🥰
God service og varen lever op til…
God service og varen lever op til forventningerne
Super service ❤️😍👌
Fantastisk service
Fantastisk service - dejlig butik - hurtig levering - kan 💯 anbefales. Mvh Annette Wilton (fra min mands trustpilot)
Super service og søde piger
Super inspirerende visning af tøjet
Super inspirerende visning af tøjet, god og hurtig levering.
Har fået en fantastisk god service og…
Har fået en fantastisk god service og vejledning i BUTIK EMSIG. Har været til personligt shopping som varmt kan anbefales, fik en super god betjening og hjælp af søde Anne Mette i BUTIK EMSIG.
Super service og god vejledning
Super service og god vejledning, også selvom der var travlt.
God vejledning og venlig betjening.
God vejledning og venlig betjening.
Som altid super hurtigt ekspedition.
Som altid super hurtigt ekspedition.
Søde søde piger der viser og forklarer…
Søde søde piger der viser og forklarer hvad de har på. Hurtig levering. Handler meget hos Emsig og der har aldrig været problemer hvis tøjet skulle returneres.
Super fin og hurtig levering og er…
Super fin og hurtig levering og er super glad for tøjet
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.