Fantastisk hjælpsomhed imødekommende Team Emsig Live der er underholdende med humor og sevironi/ samt gode tips ang anvendelse af tøjet Smart/ elegant tøj både til hverdag og fest Pakken kommer ef... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde i går booket tid til personlig shopping hos Emsig, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg blev mødt med en utrolig nærværende, tålmodig og inspirerende service, hvor der var god... Ver mais
Virkelig god oplevelse hos Emsig. Jeg bestilte et par Haute L'amitié sweatpants, og alt fungerede perfekt fra start til slut. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, bestillingen gik hurtigt, og pakken... Ver mais
Oplevelsen ved at købe ved emsig er altid fantastisk. Pigerne er positive og giver en fremragende service. Grunden til jeg kun vil give 4 stjerne er simpelthen fordi jeg mangler at når man bes... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Dansk webshop med service og rådgivning i højsædet. 4,9 ud af 5 stjerner på Facebook. Bestil online. Fri fragt ved køb over 500,-
Informações de contacto
Kirkegade 12, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- butikemsig.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Nem hjemmeside og gode tilbud
Nem hjemmeside og gode tilbud. I butikken en fantastisk stemning og betjening både med nærvær, ærlighed og et glimt i øjet 🤩
hurtig levering ..gode liveshow ❤️
Max god kundeservice
Max god kundeservice. Mødes med smil
Og god og behagelig opmærksomhed ift til mit shopping behov og ønske.
Jeg elsker at komme i butikken og online shopping får også Max point fra mig.
Altid parat med smil og hjælp
Altid parat med smil og hjælp og rigtig god service
Hurtige og professionelle
Hurtige og professionelle. Nem returordning. Der følger altid, en retur læbel med i pakken og man kan bytte størrelse eller varer, med gratis fragt. Dejlig forretning, med dejlig personale, lækker tøj og så giver de en vældig masse inspiration med live videoer. Køber ret meget i den butik og er virkelig tilfreds,
Dejlig nem bestilling og hurtig…
Dejlig nem bestilling og hurtig levering 👏Glæder mig dog til , at besøge butikken i Esbjerg en dag 🤩
Altid smart tøj til gode penge
Altid smart tøj til gode penge, god inspiration.
Høj service – hurtig forsendelse 🙌🫶
Butik Emsig – hav en fantastisk høj service, altid imødekommende når man ringer, eller når man stiller spørgsmål på Facebook eller Instagram på deres opslag. Alle pigerne i i Butik Emsig er så imødekommende og hjælpsomme – men de har også en fantastisk god, humoristisk og omsorgsfuld Boss ♥️
Laaaaan levering og ingen information
Jeg forudbestilte en vare med 10 - 14 dages levering. Her 18 dage efter skriver jeg til butikken og får svar om. "Varen kommer i morgen " . Jeg formoder at butikken modtager varen i morgen og den så først skal afsendes. Det tager erfaringsmæssigt lang tid før varer afsendes og det er ikke ok. Jeg har eksempelvis lagt en ordre i dag hos en anden virksomhed på 4 stykker tøj og det ankommer i morgen . Så jeg synes i skal få styr på levering osv hvis i vælger også at have en webshop. Jeg har intet information fået i 18 dage og kun fordi jeg skriver til jer får jeg et svar om at " varen kommer i morgen ' jeg formoder at det er butikken der modtager varen der. Ingen beklagelse over forlænget levering bare en bemærkning om " hav en god dag ' det synes jeg er virkelig useriøst
Altid god service🤩✌🏻
Super lækkert udvalg af tøj
Super lækkert udvalg af tøj, kunsten er faktisk at begrænse sig. Dejligt at tøjet ofte vises på forskellige modeller, størrelser og faconer. Oveni en fantastisk kundeservice. Kan kun anbefale at handle hos Butik Emsig 👍🏻🥰
Stort lækkert udvalg 🤩og mega hurtig…
Stort lækkert udvalg 🤩og mega hurtig levering. Altid sød kundeservice selvom tøjet,ikke altid lige passede ❤️
Elsker at følge jer og få inspiration 🙏
Stort knuzz Tina Værløse ❤️
Finde butik at handle med
Har handlet meget ved butik Emsig, hurtig levering, og tøjet er fint og en god kvalitet. Når man skriver til dem, får man hurtig svar
Jeg får hurtigt min vare..
Jeg får hurtigt min vare... og hvis der er sket en fejl bliver det hurtigt ordnet.
Kan altid skrive til emsig hvis jeg har spørgsmål til en vare, og de vender hurtigt tilbage .
Skulle vente ca 14 dage ekstra på en…
Skulle vente ca 14 dage ekstra på en vare der skulle komme på lager. Emsig gav 20 % rabat pga den forlængede ventetid. Flot 👍
God service 👍
Hej emsig
Hej
Jeg giver jer
Der er og skal være plads til forbedringer
Ikke at I ikke gør det godt
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.