By Maxime Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestellen gaat enorm makkelijk via de website, contact is erg fijn, de Maaltijden zijn echt super lekker en veel keuze’s! Na bestelling super snel bezorgd echt enorm fijn. Wil je makkelijk en gezond... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestellen ging makkelijk daar niks mis mee Alleen de levering ervan. Alles kwam ontdooid aan Zou woensdag geleverd worden volgens PostNL. Helaas ivm drukte wordt het later 1 1/2 dag later 🤬... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hele lekkere maaltijden voor niet al te veel geld en met natuurlijke ingrediënten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere malen besteld en heel tevreden zelfs als er iets niet tussen zit kan daarover gepraat worden en wordt er gekeken of het alsnog gemaakt kan worden Meestal bij kant en klare maaltijden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Entrega de refeições

Sinds 2021 dé online healthstore voor vers bereide kant-&-klaar maaltijden. Ideaal voor gezond eten zonder tijdrovend koken, met eiwitrijke opties voor sporters. Wij gebruiken verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.
 Het vlees & de vis die wij gebruiken in onze maaltijden komen van de slager of visspecialist. Kies voor het beste: gemak én gezondheid met By Maxime!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

48 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Maaltijden van kwaliteit die ik nog…

Maaltijden van kwaliteit die ik nog nooit zo lekker heb ervaren.

Ik ben bekend met meerdere aanbieders van prep-maaltijden, maar je merkt bij deze prep-maaltijden wel een verschil. De smaak is echt mega lekker en het is voor mij een makkelijke manier om toch mijn progressie te maken, zonder uren in de keuken te staan. De voedingswaarden staan erop dus ik kan het makkelijk tracken.

Ook de levering is snel en prettig en tot nu toe nog geen problemen ervaren en inmiddels vaste klant.

22 de maio de 2025

Supplementen zijn een aanrader

Ik heb hier creatine, omega-3 en clear whey gekocht. Ik was verrast door de kwaliteit. De creatine was heel fijn en mixte makkelijk met water. Zelfde voor de whey en hij smaakt heel lekker. En met de omega-3 voelde ik me minder vaak verkouden. Service was top en kreeg snel mijn pakketje. Als je opzoek bent naar een nieuwe goede supplementen bedrijf, dan moet je hier zijn!

7 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere malen besteld en heel…

Meestal bij kant en klare maaltijden is het veel rijst en weinig kip maar hier krijg je meer dan genoeg vlees/vis bij je maaltijden

Zeker een aanrader👍🏾👍🏾

22 de fevereiro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Hmm niet heel lekker eten

Hmm niet heel lekker eten, kleine portie en veeeel rijst. Vraag me af het overeenkomt met het etiket. Communicatie laat ook te wensen over.

21 de abril de 2023
logótipo da By Maxime

Resposta da By Maxime

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring bij ons niet helemaal na wens is geweest. Wij zullen uw reactie meenemen om ons bedrijf te blijven verbeteren.

SUPER!

Snelle reacties op mn vragen. Zelfs na de aangegeven sluitingstijden. En met prijzen lager of gelijk aan de (veel) grotere concurrentie zie ik een smakelijke toekomst met nog meer lekkere maaltijden en supplementen!

15 de março de 2023

Lekkere maaltijden

Ik heb maaltijden besteld, zodat ik een gezonde maaltijd heb als je even snel moet. Het bezorgen is heel snel en goed verpakt! En de maaltijden smaken erg lekker en vers!

Erg tevreden!!!

Heerlijke maaltijden voor een prima prijs! Laatst ook de whey shake besteld in de smaak aardbei. Prima smaak en goed oplosbaar. Ook is de levering prima en snel via PostNL.

Verse en lekkere maaltijden

Ik gebruik regelmatig de maaltijden van Musclesgetfit. Ideaal voor mij omdat ik regelmatig voor wedstrijden weinig tijd heb en op deze manier wel een normale en gezonde maaltijd kan eten.

Lekkere whey

Ik heb de whey shake van dit merk geprobeerd in de smaken aardbei en vanille. Ten opzichte van andere merken ervaar ik deze als minder zoet, natuurlijker en romiger. Ook kent de shake een verfijnde samenstellingen met een tal van vitamines. Ik bestel weer!!

21 de fevereiro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.