Goede beschrijving hoe je de stickers het beste kunt gebruiken en ook weer kunt opbergen. Stickers waren snel klaar. Ook fijn dat de optie ophalen er bij de verzendopties bij staat. Leuk dat er r... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Top service!! Na bestelling geplaatst te hebben is er vanuit By Peet via app contact opgenomen of de bestelling wel klopte. Aangezien ik per ongeluk voor een prinses de verkeerde pot had besteld wer... Ver mais
Ik heb 4 emmers besteld (bedrukt) , het zijn echt mooie grote goede kwaliteit emmers! En super netjes bedrukt. Ik had er 3 besteld en wilde er later nog 1 bij dus heb gevraagd of ze in 1 leve... Ver mais
Informações sobre a empresa
De zoektocht naar een cadeau is niet altijd even makkelijk. Het liefst wil je iemand verrassen met een origineel en uniek cadeau. In de webshop van ByPeet helpen we je graag bij je zoektocht naar het leuke, originele en perfecte cadeau. Wij snappen dat je niet zomaar een cadeau wilt geven. Daarom kun je bij ByPeet ieder cadeau door middel van een eigen tekst heel persoonlijk maken.
Informações de contacto
Irenestraat 6, 5864 AD, Meerlo, Holanda
- 0624204164
- info@by-peet.nl
- by-peet.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Alles prima in orde en perfecte service!
Super Service
Bypeet is de beste, leukste, gezelligste, webshop die er bestaat.
Professioneel en meedenkend in de wensen van de klant, snelle reactie en levering met fantastische service. Meerdere malen ByPeet besteld, van kleine tot grote bestellingen, altijd goede kwaliteit!
ByPeet helpen ze je graag bij je zoektocht naar het leukste, originele en perfecte cadeau.
Hele leuke artikelen
Hele leuke artikelen, goede communicatie wat betreft het aanbieden van foto’s, eventuele verbeteringen, goede tips, bericht als de artikelen verstuurd worden, super. Konden zich meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Mooie keuze
Mooie keuze, makkelijk te bestellen, snelle levering, betaalbaar en heel vriendelijk
Vriendelijk,reageert snel en Levering…
Vriendelijk,reageert snel en Levering volgens afspraak. Dik tevreden
ebben het heel goed gedaan had een…
Ze hebben het heel goed gedaan had een bord alaaf besteld haden een naam op gezet had ik niet door geven maar we zijn er heel blij mee en nog meer maar kan ik nog niet zeggen want die krijgt onze zoon zaterdag avond
Bestelling keurig verpakt.
Bestelling keurig verpakt.
Duidelijk beschrijving hoe de stickers te plskken
Super vlug klaar en super mooi gemaakt
Super vlug klaar en super mooi gemaakt. Ben er heel blij mee. Heb al meerdere spullen van ByPeet en erg mooi allemaal. Ga zo door.👍❤️💚💛
Raamstickers carnaval
Stickers waren snel klaar.
Ook fijn dat de optie ophalen er bij de verzendopties bij staat.
Leuk dat er raamstickers van elke carnavalsvereniging zijn!
Goede kwaliteit
Duidelijke site, snelle levering!
Wij hebben de carnavalsstickers voor op de ramen besteld en deze zien er erg leuk en mooi uit, goede kwaliteit!
Snele levering .prima bedrijf !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.