Goede beschrijving hoe je de stickers het beste kunt gebruiken en ook weer kunt opbergen. Stickers waren snel klaar. Ook fijn dat de optie ophalen er bij de verzendopties bij staat. Leuk dat er r... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Top service!! Na bestelling geplaatst te hebben is er vanuit By Peet via app contact opgenomen of de bestelling wel klopte. Aangezien ik per ongeluk voor een prinses de verkeerde pot had besteld wer... Ver mais
Ik heb 4 emmers besteld (bedrukt) , het zijn echt mooie grote goede kwaliteit emmers! En super netjes bedrukt. Ik had er 3 besteld en wilde er later nog 1 bij dus heb gevraagd of ze in 1 leve... Ver mais
Ze hebben het heel goed gedaan had een bord alaaf besteld haden een naam op gezet had ik niet door geven maar we zijn er heel blij mee en nog meer maar kan ik nog niet zeggen want die krijgt onze zoon... Ver mais
Informações sobre a empresa
De zoektocht naar een cadeau is niet altijd even makkelijk. Het liefst wil je iemand verrassen met een origineel en uniek cadeau. In de webshop van ByPeet helpen we je graag bij je zoektocht naar het leuke, originele en perfecte cadeau. Wij snappen dat je niet zomaar een cadeau wilt geven. Daarom kun je bij ByPeet ieder cadeau door middel van een eigen tekst heel persoonlijk maken.
Informações de contacto
Irenestraat 6, 5864 AD, Meerlo, Holanda
- 0624204164
- info@by-peet.nl
- by-peet.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Top!
Zorgvuldig verpakt en nig een handgeschreven kaartje erbij. Erg persoonlijk.
Klant en kwaliteit gericht.
Fijn dat je mee dacht over de kwaliteit van de foto!
Zo liefdevol.
Zo liefdevol.. veel begrip en meedenkend. Al meerdere bestellingen gedaan.. steeds weer prachtig
Het cadeau ziet er heel mooi uit
Het cadeau ziet er heel mooi uit . En wat snel bezorgd.
Zeer attente jongedame.
Zeer attente, leuke jongedame die de tijd neemt om uit te leggen hoe het werkt.
Nou heel fijne severs en leuk in gepakt…
Nou heel fijne severs en leuk in gepakt Dankje wel gr tot de volgende. Keer 🙋🏼♀️👍🏻
Prachtige sokken!
Prachtige sokken!
Plaatjes zitten er goed op.
Heb de dikke sokken, ze zitten erg lekker.
Fijne service
Leuke happy horse knuffel snel klaar en vriendelijk ontvangen heb zeker bij peetoom aan familie leden door gegeven hun gaan ook bestellen
Prachtige Baby-badjasjes
Als geschenk wederom paar prachtige gepersonaliseerde baby-badjasjes laten maken By Peet. Ze zien er weer prachtig uit en een super service.
Snelle levering en goede kwaliteit
Ik kon het bestelde artikel eerder…
Ik kon het bestelde artikel eerder komen halen na overleg, geweldige service.
Correcte levering.
Petra is echt een topper!!
Petra is echt een topper!!
Ik kwam met de vraag bij Petra voor iets heel persoonlijks wat ze normaal niet zomaar zou doen, maar toch ging ze aan de slag en uiteindelijk was het helemaal naar wens gemaakt zoals ik voor ogen had. Zo super lief. Lieve Petra, nogmaals super super bedankt.
Ik raad iedereen aan om bij Petra iets te laten maken of je wens door te geven.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.