Holder jer væk fra Byensrens. Indleverede 3 par bukser til rens i Virum, fik kun 2 par tilbage, de kan ikke oplyse eller finde hvor den 3. Par er!
Leia as opiniões dos outros
Det er en glæde at skrive denne anmeldelse af Byens Rens som langt overgår hvad man normalt kan forvente af et renseri. Her er ganske enkelt tale om eksperthjælp udover det sædvanlige! Det er et sted... Ver mais
A empresa respondeu
Top service! Yderst tilfreds. Har fået renset tøj ved Byens Rens tre gange. To gange min trench coat, og en gang mit habitsæt. Hver gang jeg har fået tøjet udleveret ser & føles det som splinter ny... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Danmarks eneste landsdækkende renseri. Vores mission er at gøre det nemt at få renset sine ting, samt at forlænge levetiden på kvalitetsting. Du finder Byens Rens mere end 800 steder i Danmark hvor du kan indlevere rensetøj, skjorter, jakker, duge, dyner og mange andre ting. Byens Byens Rens er blandt de førende renserier i Europa og tilbyder alle former for rens, vask, skrædder og skomager for private og virksomheder. Med landsdækkende netværk af lokationer, hvor vi hver uge afhenter og bringer til vores centrale renseri, er det nu blevet nemt at finde et rigtig godt renseri tæt på. Det tøj du allerede har købt, er det der belaster miljøet mindst. Derfor er Visionen at skabe grundlag for, at vi mennesker i højere grad køber Kvalitet og holder det vedlige. Vores Mission er at gøre Rens & Vask nemt, levere til tiden og i rette kvalitet. Vi er det eneste renseri der geografisk dækker hele Danmark med egne chauffører. På den måde har vi 100% kontrol over alle dele af forsyningskæden og produktionen, som i sidste ende betyder høj kvalitet og at du trygt kan overlade dit yndlingstøj til os.
Informações de contacto
Jupitervej 7, 7000, Fredericia, Dinamarca
- info@byensrens.dk
- byensrens.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Holder jer væk fra Byensrens
God behandling og rigtig fin rensning…
God behandling og rigtig fin rensning af næsten ny dunjakke, havde spildt madolie foran og fik den tilbage helt ren og næsten pænere, end da jeg købte den.
Yderst professionel rådgivning .
Yderst professionel rådgivning .
Ærlig og tryg vejledning
Broche eventyret.
For et år siden fik Byens Rens renset min blazer, og selve rensningen var helt i orden og fejlede ikke noget. Desværre blev en broche, som sad på den, væk i processen. Det var selvfølgelig ærgerligt, men det, jeg især vil fremhæve, er den service, jeg efterfølgende har fået.
Diana fra Byens Rens gjorde en stor og oprigtig indsats for at finde brochen igen, og det viste sig, at det eneste sted, den kunne skaffes, var i Italien. Selvom det tog et år, fulgte Diana fra Byens Rens, sagen helt til dørs og gav ikke op, før der var fundet en løsning.
Da brochen skulle leveres til mig, tilbød jeg selv at hente den i en butik, hvor de kunne lægge den klar med mit navn på. Men for at være 100 % sikker på, at den ikke blev væk igen, insisterede Diana dog på, at de leverede den personligt. - Det må man da kalde at være professionel.
Det synes jeg er rigtig flot og fortjener stor anerkendelse. Derfor vil jeg gerne rose Diana – og Byens Rens – for deres ansvarlighed, vedholdenhed og virkelig gode kundeservice.
Bondefangeri.
Afleverede 3 skjorter til rens. Er blevet opkrævet for 2 skjorter og en bluse. Hvilket er betydeligt dyrere. De vil ikke udlevere mit tøj i Føtex (som er deres udleveringssted), før jeg betaler fuld pris. Selvom jeg står her og får 3 skjorter udleveret!!
Lang ventetid/kompensation
Har indleveret en frakke til rens gennem en lokal butik, jakken røg i første gang det forkerte sted hen til afhentning. Så alt i alt har jeg ventet 5 uger på en vinterfrakke. Jeg er klar over der sker fejl, men jeg synes faktisk at det er uforskammet at man efterfølgende forlanger over 500 kr. man kunne i det mindste have tilbudt at sende frakken med posten, da det havde været muligt fra den butik den først var sendt til.
Jeg er efterfølgende blevet kontaktet på baggrund af denne anmeldelse af en meget behagelig kvinde. Hun beklagede selvfølgelig fejlen og ville gerne kompensere med at give det fulde beløb retur. Hun nævnte på intet tidspunkt min anmeldelse eller bad mig heller ikke om at revidere den.
Men det har jeg dog gjort alligevel, nok mest fordi jeg netop ikke blev bedt om det. Jeg har også givet dem en ekstra stjerne. Den sidste havde de fået, hvis de havde henvendt sig inden min tre stjerners anmeldelse😆
Under alt kritik
Under alt kritik.
Indleverede en blazer til rens, som firmaet efterfølgende mistede under transporten.
De fik 30 dage, iht betingelser, til at finde jakken. Efter de 30 dage hørte jeg intet.
Ventede yderligere 5 dage, inden jeg kontaktede dem 2-3 gange.
Det er nu 3 uger siden at de 30 dage er gået, og har stadig ikke fået kompensation eller lignende for min jakke, og de er ikke nemme at komme i kontakt med. For nuværende kender jeg ikke status på min sag.
Indleverede en MEGET beskidt…
Indleverede en MEGET beskidt Trenchcoat.
Den er nu igen klar til brug efter rens og omrens 👍
Jeg er meget tilfreds med både rens og kundeservice.
3 dårlige oplever
3 dårlige oplever. Der er nærmest ikke forskel på de pletter jeg sendte til rens og det, jeg får retur.
Vanish er meget bedre…
Vanish er meget bedre…
Sendte netop en habit jakke til rens uden pletterne kom af… Så kunne jeg jo lige så selv vaske den. Så på med vanish og pletterne kom af efter vask.
PS: Husk at få den lille hvide seddel med ellers koster det 20 kr. 😳
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice - jeg indgav en hasteordre, og de ordnede det straks!
Jeg gør brug af Jeres ordning via min…
Jeg gør brug af Jeres ordning via min arbejdsplads. Vi har store udfordringer med at få Jer til at hente vores rensetøj. Når vi kontakter Jer får vi forskellige meldinger om hvornår i henter rensetøj. Og er ikke særlig servicemindende når I finder ud af I har lavet fejl. Vi kommer om 3 dage - når I har glemt os i 10 dage.
Min vinter frakke
Min vinter frakke, kom tilbage krympet. + fyldet klumpede. Ubrugelig. En frakke til 2000 kr.
Ringede til dem, hvor de sagde at de havde fulgt anvisningerne samt at det var en reklamations sag til butikken hvor jeg havde købt den.
Fra dårlig oplevelse til god
Havde i første omgang givet to stjerner da mit tøj ikke blev renset ordentligt.
Blev kontaktet senere og modtog en undskyldning med refundering af beløbet. Dejligt der blev taget hånd om oplevelsen.
Hisho leverer topkvalitet service
Hisho leverer topkvalitet service.
Tøjet er rent og vasket, som forventet. Dog kunne det være fantastisk med parfumefri sæbe! -evt blot som et tilvalg.
Fik mit tøj ødelagt og de ville ikke tage ansvaret
Lover mere end de kan.
Fantastisk service
Jeg skulle have renset et jakkesæt til et bryllup, og var i tidsnød. Byens rens sørgede for, at alting blev ordnet til tiden, reagerede lynhurtigt på henvendelser og gjorde mig desuden opmærksom på en fejl fra føtex' side som jeg ellers ikke ville have opdaget. Resultatet var upåklageligt og prisen absolut rimelig. Jeg vil bestemt benytte dem igen.
nothing was cleaned and nothing is refunded
Good day!
Want to share our experience and how their services became worse.
We gave a carpet for the drycleaning, due to slight smell- drycleaning did not help, then I called - refund is not offered , they offered washing it again. we brought it in again- no result. then we found company that did it 4 times cheaper and done. also before if carper is big- they would drive and pick it up- no option this time.
secondly, recently gave some clothes for drycleaning:
oily stain
yellowish stains on white, dirty stains on white
blood stains
nothing was solved. they again offer just bring it again . no refund.
I decided not to do it and -well stain removers work better then them.
Dårlig arbejde.
Min kone fik et jakkesæt renset hos Byens Rens. Det var lige så plettet da vi hentede det, som da vi afleverede det. De fik det retur, og rensede det igen, men det hjalp ikke, så vi måtte have jakkesættet forbi et andet renseri, inden at det blev ren. Bruger aldrig Byens Rens igen.
Dunjakke renset til perfektion
Min dunjakke trængte til en kærlig hånd, og Byens Rens leverede! Jakken ser ud som ny, og de fik endda fjernet en gammel plet, jeg troede var umulig. Deres fokus på miljøet og kvalitet gør dem til mit foretrukne renseri.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.