Flex Rens fiksede min yderst beskidte skjorte fra en bytur, som jeg ellers var klar til at smide direkte i skraldespanden. God service med fokus på at løse dit problem hele vejen igennem. Mit fore... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har prøvet mange forskellige renserier igennem årene. Men dette slår nok det meste. Jeg havde nogle habitbukser til rens (som jeg har haft så meget andet hos dem før) som jeg skulle bruge til n... Ver mais
A empresa respondeu
Flex Rens og Vask er et moderne renseri/vaskeri. Vi tilbyder dig 28 års erfaring. Dette koblet sammen med store investeringer i maskinpark gør, at vi kan tilbyde dig en yderst professionel serviceydelse og en høj kvalitet. Derfor tør vi godt postulere, at vi kvalitetsmæssigt ligger iblandt den bedste ¼-del af renserier i København. Vi kan tilbyde dag-til-dag levering af rensetøj og skjorter. Ekspresservice. Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor renseriet. Vi er medlem af Dansk Renseri Forening – din sikkerhed for professionel tekstilpleje. Vi er specialist i rens af sarte dunjakker, som vi har meget erfaring med.
Østerbrogade 87 , st., 2100, København Ø, Dinamarca
Flot arbejde og super service
Jeg vender tilbage

Resposta da Flex Rens
København - er du i tvivl om hvor du skal få renset din fine brudekjole? Så her en kæmpe anbefaling til Flex Rens på Østerbrogade.
Brudekjolen betyder bare så meget for en, særligt efter den er spækket af minder fra dagen og man bare gerne vil have den ren og fin igen 🤗 🌸
Min brudekjole er en af dem der kræver særlig omtanke, fordi den er fyldt med håndsyede perler, flere sarte lag fint tyl og blomsterblade. Helt særlig. Der findes kun den ene kjole og den produceres ikke mere. Så I kan nok forestille jer, at jeg var en smule nervøs, da jeg skulle have renset den. Ikke nok med det, så gjorde renseriet mig opmærksom på at der faktisk ikke var rense instruktioner med til kjolen, som de plejer at få og så bedst kan handle korrekt ud fra. Men de forsikrede mig om, at de renser over 100 brudekjoler hver eneste sommer og har prøvet masser af perlebesatte kjoler før. Så ud fra deres bedste erfaringer overlod jeg beslutningen til dem om hvordan det skulle gøres. 🤞
Og den blev så fin! Helt ren og fin igen, og ikke en finger at sætte på deres arbejde.
Prisen for rens af den detaljerede kjole lå på 1250,- hvilket var en lettelse når flere andre renserier tager 2000 for en detaljeret kjole. Min mands jakkesæt blev renset for kun 317,-

Resposta da Flex Rens
Jeg er meget imponeret over Flexrens høje serviceniveau, de har en god kontakt til og kommunikation med kunderne med udgangspunkt i det specifikke stykke tøj, de skal hjælpe med. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Flex Rens
Har nu brugt Flex rens i mere end 10 år og har kun haft gode oplevelser.
Altid god kvalitet og er fleksible hvis man skal have det hurtigt.
Har aldrig haft problem med dem.

Resposta da Flex Rens
Hurtig og professionel rensning af jakkesæt (oliepletter). Kan varmt anbefales!

Resposta da Flex Rens
Super god service. Altid hjælpsomme, og de gør et fantastisk arbejde.

Resposta da Flex Rens
Jeg var forbi med en meget fin og følsom kjole, som jeg ikke selv turde rense. Jeg tog forbi Flexrens og skulle bruge kjolen kun 2 dage efter. Den kom tilbage helt som ny og jeg er overlykkelig. Kan stærkt anbefales 🤞🏼

Resposta da Flex Rens
Mit foretrukne renseri efter denne gode oplevelse!

Resposta da Flex Rens
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Flex rens. Jeg afleverede en ny jakke, som jeg var nervøs skulle lade livet grundet pletter. Renseriet fiksede jakken, så den er blevet som ny. Billigt og hurtigt 🥇

Resposta da Flex Rens
Virkelig professionelt renseri og super service. Anders kerer sig om sine kunder, personalet er behjælpelige ved indlevering og afhentning, og resultatet var bedre end jeg har oplevet ved andre renserier!

Resposta da Flex Rens
Super betjening og hurtig service.
Flexrens fjernede en enorm kuglepinds plet fra min skjorte. Kan kun sige gode ting om Flexrens 🙏🏽

Resposta da Flex Rens
For hverken kvalitet eller garanti er noget Flex Rens leverer. Hvis Flex Rens skulle leve op til hjemmesidens løfte “Vi giver dig altid højeste kvalitet”, ville de ikke tage 172 kroner for at ødelægge dit tøj.
Mine oplevelser med Flex Rens tæller nu en ødelagt frakke, en jakke, som ikke blev renset ordentligt, en stadig plettet skjorte og et ret ubehageligt møde med ejeren.
Lad det, der har været en dyr og tidskrævende oplevelse for mig, hjælpe dig med at vælge et andet renseri. For hos Flex Rens bliver dit tøj i bedste fald ikke rent - og i værste fald ødelagt.

Tøj bliver ikke rent.
Jeg kom ind med en ordre på fire stykker tøj - en relativ simpel ordre. Heraf var der iblandt et par plettede bukser, som jeg ville have renset. Pletterne vidste jeg var mulige at få af, men grundet manglende tid ville jeg få dem renset. De kom ikke af ved rens. Det undrede mig, så jeg forsøgte selv med en klud og her kom de som forventet meget let af. Dette får mig naturligt nok til at tænke om tøjet overhovedet er blevet renset.
Jeg kan se der har været flere med det samme problem. Jeg deler deres holdning, man bør finde et andet renseri.

Resposta da Flex Rens
Et renseri, som er hurtige og tager en fornuftig pris og hvor man samtidig bliver mødt af smil og god service. Så en varm anbefaling herfra.

Resposta da Flex Rens
Jeg har flere gange fået både renset og vasket tøj og går altid derfra mega tilfreds. Kundeservice er bare i særklasse, da den sødeste medarbejder er der altid smilende og glad og meget imødekommende. Mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Flex Rens
Perfekt resultat, også med nogle svære pletter. Mange tak.

Resposta da Flex Rens
Kanon sted at rense tøj! Har brugt jer de sidste 6 år.

Resposta da Flex Rens
Jeg er fast kunde hos Flex Rens - altid en effektiv og hurtig proces til rimelige penge. Min oplevelse hos dem for et par uger siden, hvor jeg indleverede dynesæt og topmadras, var en ægte ‘wauw oplevelse’ - outputtet var fantastisk. Stor anbefaling herfra👌🏽

Resposta da Flex Rens
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.