Hurtig nem bestilling, god pris, hurtig og præcist svar om køb af 1 stk vare (fiberplade) mod minimum flerstyks online bestilling, nem hjælpsom selvafhentning og betaling ved udlevering. Handler gerne... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Overordnet set tilfredsstillende handel. Godt udvalg, OK priser, leveringstid overholdt, fin kvalitet af varen. Det eneste ønske jeg kunne have, er at der var lidt større fleksibilitet i forhold til... Ver mais
A empresa respondeu
Købte SCG udhængsplader half lining, hvid med ventilation og net, til vores udestue. Super nemt at arbejde med, og hooold nu op det ser godt ud, lukker og færdiggør udestuen. God pris, og hurtig l... Ver mais
Rigtig god oplevelse. Jeg fandt materialer til mit tag i god kvalitet og til bedste pris. Leveringen var også billigere end mange andre steder. Jeg kan anbefale Byg og Stil.
Informações sobre a empresa
- Decoração e Design de Interiores
- Fornecedor de toldos
- Loja de móveis de jardim
- Vidraria
- Loja de móveis para cozinha
- Loja de utensílios de cozinha
Escrito pela empresa
Vi er en 100% dansk ejet webshop, med et erfarent salgs- & serviceteam bag os. Vores udvalg spænder fra ”rå” byggematerialer til brugskunst og møbler. Så du kan finde både fliser, gulv, lofter, puder, havemøbler og duftlys, på samme webshop.
Informações de contacto
Dinamarca
- bygogstil.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
God og venlig hjælp da jeg ringede og…
God og venlig hjælp da jeg ringede og spurgte ind til produktet, som ankom sikkert og hurtigt.
Køb aldrig SCG plader.
Køb aldrig SCG plader.
Leveringstiden var meget lang, til sidst købte jeg selv de sidste 1200 skruer ved en anden leverandør,
Der blev flere gange lovet mig at de skulle komme, men de kom aldrig..!
Scg pladerne som skulle bruges til nyt udhæng kunne variere med 5 mm pr. plade, det vil sige at der kunne være op til 10 mm forskellige på 2 plader. Det er alt for meget, hvis man skal have fugerne til at passe sammen.
Jeg vil aldrig selv købe, ej heller anbefale nogen at købe disse scg udhængsplader, da man stort set skal skære alle plader, for at få det til at passe samme.
Efter min mening er det et MEGET dårligt produkt.
Jeg havde desværre ikke læst alt det med småt, man ser nemlig ikke umiddelbart at de tilsyneladende tillader 5 mm i forskel pr plade med mindre man nærlæser deres brochure.
Jeg kommer aldrig til at handle hos byg og stil igen. Jeg føler mig vildledt at deres flotte reklamer.
Nu er jeg heldigvis tømrer og har alt det rigtige værktøj og erfaring, så efter at have skåret stort set alle plader og brugt ca. 1 liter maling til at male alle ender med, er udhænget blevet ok.
De skriver på deres hjemmeside at SCG pladerne er nemme at montere, det mener jeg er vildledende, for det er de IKKE.
Kundeservice var ok, de svarede på mine mails og tog telefonen når man ringede.
Mvh
Tømreren
Peter J Ludvigsen

Resposta da Byg & Stil
Præcis leverance
Præcis leverance. God telefonisk information om leveringstidspunt og en kompetent chauffør der afleverede fibercement pladerne midt i morgen trafikken
Hurtig nem bestilling
Hurtig nem bestilling, god pris, hurtig og præcist svar om køb af 1 stk vare (fiberplade) mod minimum flerstyks online bestilling, nem hjælpsom selvafhentning og betaling ved udlevering. Handler gerne igen.
Købte SCG udhængsplader half lining
God pris, og hurtig levering👍👏
Nemt, hurtigt og effektiv
Nemt, hurtigt og effektiv køb og levering.
Hurtig og problemfri ekspedition.
Hurtig og problemfri ekspedition.
Købte isolering til skarp pris...blev leveret 2 dage efter fint indpakket for regn 😊
Super butik
Super hurtig levering. Fornuftige priser og en god kundeservice. Stor anbefaling
super og hurtig handel
Det hele er godt!
Jeg er i gang med en større renovering af et parcelhus og har i den sammenhæng handlet med Bog og Stil. Jeg er yderst tilfreds med såvel leveringer og håndtering af reklamation. Jeg er kunde i fremtiden!
Jeg modtog ikke leveringen
Jeg modtog ikke leveringen! Der er ingen konstruktion ved døren!

Resposta da Byg & Stil
Venlig og kompetent svar på…
Venlig og kompetent svar på telefonhenvendelse. Hurtig levering.
Nemt
Nemt, hurtigt og billigt. Flinke og hjælpsomme folk ved afhentning af varen.
Hurtig levering og perfekt produkt.
En rigtig hurtig levering god oplevelse
Let, venlig og hurtig bestilling og udlevering
Let, hurtig bestilling plushjælpsom ekspedition ved afhentning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.