Hurtig nem bestilling, god pris, hurtig og præcist svar om køb af 1 stk vare (fiberplade) mod minimum flerstyks online bestilling, nem hjælpsom selvafhentning og betaling ved udlevering. Handler gerne... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Overordnet set tilfredsstillende handel. Godt udvalg, OK priser, leveringstid overholdt, fin kvalitet af varen. Det eneste ønske jeg kunne have, er at der var lidt større fleksibilitet i forhold til... Ver mais
A empresa respondeu
Købte SCG udhængsplader half lining, hvid med ventilation og net, til vores udestue. Super nemt at arbejde med, og hooold nu op det ser godt ud, lukker og færdiggør udestuen. God pris, og hurtig l... Ver mais
Rigtig god oplevelse. Jeg fandt materialer til mit tag i god kvalitet og til bedste pris. Leveringen var også billigere end mange andre steder. Jeg kan anbefale Byg og Stil.
Informações sobre a empresa
- Decoração e Design de Interiores
- Fornecedor de toldos
- Loja de móveis de jardim
- Vidraria
- Loja de móveis para cozinha
- Loja de utensílios de cozinha
Escrito pela empresa
Vi er en 100% dansk ejet webshop, med et erfarent salgs- & serviceteam bag os. Vores udvalg spænder fra ”rå” byggematerialer til brugskunst og møbler. Så du kan finde både fliser, gulv, lofter, puder, havemøbler og duftlys, på samme webshop.
Informações de contacto
Dinamarca
- bygogstil.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Produktet levede op til…
Produktet levede op til forventningerne.
Nem bestilling og hurtig levering
Meget nem og overskuelig hjemmeside…
Meget nem og overskuelig hjemmeside gjorde det problemfrit at bestille den pågældende vare
Nem handel og hurtig levering
Har handlet 2 gange hos Byg & Stil, uden problemer, og med super hurtig levering, så vender helt klart tilbage
Første gang jeg har benyttet…
Første gang jeg har benyttet virksomheden men helt sikkert ikke sidste gang. Gode priser og hurtig levering er åbenbart nøgleord. Sådan!
Yderst konkurrence dygtige priser
Yderst konkurrence dygtige priser, fin hjemmeside og stort udvalg.
Hurtig levering og godt udvalg af…
Hurtig levering og godt udvalg af produkter på hjemmesiden.
Hurtig levering og fin vare
Hurtig og effektiv ekspedition
Min oplevelse med Byg & Stil er super…
Min oplevelse med Byg & Stil er super positiv. Byg & Stil er professionelt hurtigt og effektivt i sin expedition og komunikation. Tak for god oplevelse. Vh Lars Christiansen.
God kundeservice
Meget hjælpsom kundeservice trods min…
Meget hjælpsom kundeservice trods min beskedne ordre. Vil uden tøven bestille produkter herfra igen 👍
Tænk at man bestiller stolpesko små 2…
Tænk at man bestiller stolpesko små 2 måned siden nu og står nu stadig med en have UDEN hegn da jeg jo skal bruge stolpeskoene til det nye som ligger pænt og venter, ja man regner jo med at det produkt man betaler for ankommer så jeg rev selvfølgelig det gamle hegn ned i mellem tiden og nu begynder vi at få frostgrader i jorden, så det sku under alt kritik. ringer og rykker 2 gange for det - 2 gang bliver jeg så bedt om at ringe til mit forsikrings selskab for at melde pakken stjålet. Almindelige mennesker bruger da ikke sit forsikring selskab for sådanne sager !

Resposta da Byg & Stil
Læs lige bemærkningerne først inden i…
Læs lige bemærkningerne først inden i levere blev vækket kl 06.00 på ferie i Tenerife 🥴☀️

Resposta da Byg & Stil
Hurtig behandling og nem udlevering
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.