Byttdekk Opiniões 2891

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fikk problemer med å bestille fra deres nettside. Da ringte jeg og fikk snakke med en kar som geleidet meg igjennom så det ble riktig. Det er første gang jeg bestiller noe så viktig som felger... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Gunstig pris, men det er fordi dekkene jeg mottok er nesten 4 år gamle. Utrolig treg ordrebehandling / forsendelse. Dekkene ble liggende på at transportlager 10km fra der jeg bor i en hel uke uten... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Betalte for nye vinterdekk , fikk dekk som var 4 år gamle gummi var hard og veldig rumlelyd av dekkene pga dette . Anbefales ikke å handle her siden dato merking ikke blir sjekket. De tilbyr 250 k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har kjøpt dekk fra byttdekk.com i noen år nå, til alle våre firmabiler. God service til en god pris samt relativ lav fraktpris. Prisen er 30-50% lavere på premiumdekk enn hva vi får tilbud på hos v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços para empresas

Escrito pela empresa

Byttdekk.com har vært på nett siden 2002 og jobber kontinuerlig med å være i forkant av leveringstider, rekkevidde og brukervennlighet. Vi samarbeider med et stort lokalt lager, hvor vi lagrer over 50.000 produkter, på grunn av dette kan vi raskt sette sammen og levere en stor del av vårt sortiment. Våren 2007 åpnet vi også opp avdelinger i Finland og Norge.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering av dekk som er av god…

Rask levering av dekk som er av god kvalitet til en grei pris.

23 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp och hoppas få återse dig som kund i framtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig rask levering og bra tilbud…

Veldig rask levering og bra tilbud anbefales

23 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Väldigt roligt att du tagit dig tid att lämna dina synpunkter på vår service och hoppas du får en fin dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra pris og veldig raskt levering

Veldig fornøyd. Bra pris og veldig raskt levering. Anbefales.

18 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Verkligen roligt att du haft en positiv köpupplevelse. Vi uppskattar att du lämnat feedback och hoppas vi får återse dig som kund hos oss.

Sommerdekk.

Rask levering, god service.

19 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp och hoppas du får en fin dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bruker to uke på å sende en bestilling

Bruker to uke på å sende en bestilling. Vi kansellerte

18 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Mycket tråkigt att leveranstiden blev längre än du förväntat dig. Artikeln du beställde hade en beräknad leveranstid på cirka 7 arbetsdagar, vilket också står på produktens sida på byttdekk.com. Vi beklagar att du inte kunde vänta så länge och fick makulera ditt köp.
Vi uppskattar att du lämnat dina synpunkter på vår service då din åsikt är viktig för oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fikk problemer med å bestille fra…

Det er første gang jeg bestiller noe så viktig som felger til bil på nett. Å var veldig spent på leveringen. Der var alt som avtalt
Mvh. Fornøyd kunde. 😄

16 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp. Vi uppskattar att du tagit dig tid att lämna dina synpunkter och hoppas få återse dig som kund i framtiden.

Nye dekk

Det var en grei opplevelse av bestilling og kundeservice. Frakt hjem var helt forferdelig tok allllt for lang tid over en uke fra Sande til Modum 🤬🤢🤢

14 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Det är väldigt tråkigt att läsa att beställningen tog längre tid än förväntat. Vi på Byttdekk jobbar alltid efter att optimera alla våra leveranstider till våra kunder, så att man kan få en sådan bra upplevelse som möjligt. Förhoppningsvis så kan du ge oss en andra chans i framtiden, så att du kan få ta del av den köpupplevelse som vi vill tillhandahålla till alla våra kunder.

Dårlig retur ordning.

Dårlig retur ordning.

13 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Mycket tråkigt att höra att du upplevt det besvärligt att returnera dina varor. Givetvis ämnar vi på Byttdekk att hela returprocessen ska vara så smidig som möjligt för alla våra kunder och beklagar att detta inte skett i ditt fall.
Vi uppskattar att du lämnat feedback på vår service och önskar dig en fin dag.

Dårlig system

Dårlig system. Etter 10 dager får jeg fremdeles meldingen:

Xxxxxxxxxxx0 Sorry, your tracking attempt was not successful. Please check your tracking number.

13 de março de 2026
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Gode dekk til god pris

Gode dekk til god pris.
Ble bokført 3 måneder etter faktura, står plutselig i kassen på Kiwi med minus på konto da de bruker ekstrem lang tid på å bokføre….

11 de março de 2026
Opinião espontânea

Tack för ditt omdöme!
Mycket roligt att höra att du är nöjd med ditt köp från oss. Mindre roligt såklart att det tog lång tid för betalningen att genomföras, och detta är ett problem vi är medvetna om och försöker lösa så snabbt som möjligt. Vi beklagar det inträffade.
Vi uppskattar att du lämnat feedback och hoppas du får en fin dag!

Rask og god levering

Rask og god levering. No er alt klart for våren.

11 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att lämna dina synpunkter och dela med dig av den positiva upplevelsen du haft när du handlat hos oss.

supert

raskt å enkelt

7 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att lämna dina synpunkter på vår service då din åsikt är viktig för oss.

Rask levering

6 de março de 2026

Rimelig og enkelt

Rimelig og enkelt å bestille. Fikk dekk og felger ferdig montert levert hjem tidligere enn forventet til og med. Blir nok å bestille her neste gang og 👍 Bestilte utenfor den travleste sesongen da.

5 de março de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

I've been a customer of yours EXCELLENT PURCHASE for 6 or…

I've been a customer of yours for 6 or 7 months and I'm very satisfied with the different tires I've purchased. The website is very easy to use for ordering and they provide many important details Each tire is a great deal, shipping is very fast and efficient, overall I will be a customer of yours forever without hesitation

5 de março de 2026

Resposta da Byttdekk

Thank you for your review!
We are very happy to hear that you had a positive shopping experience and thank you for leaving feedback.
Best regards,

God leverandør for dekk

God pris, rask leveranse på dør og mulighet for å kjøpe enkle dekk. Veldig fornøyd

4 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Mycket roligt att du haft en positiv upplevelse när du handlat hos oss. Vi uppskattar att du tagit dig tid att lämna dina synpunkter och hoppas vi får återse dig som kund hos oss.

Classificada 3 em 5 estrelas

Tiden det tar fra mottatt ordre…

Tiden det tar fra mottatt ordre bekreftelse, til man får noen form for tidspunkt for levering er jeg kritisk til.

La inn ordre 26/2 og fremdeles ikke mottatt noen leverings dato.

3 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Tråkigt att du behövt vänta på information om din orders status. Vi förstår hur detta varit frustrerande.
Din order har skickats från vårt lager tidigare i veckan och beräknas levereras till dig den 9/3. Skulle du ha fler frågor om din leverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Ukomplisert saksgang

2 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Väldigt roligt att du tagit dig tid att lämna dina synpunkter på vår service. Vi jobbar ständigt för att alla våra kunder ska få en så positiv köpupplevelse som möjligt.

Alt går bra

Alt går bra! Fin pris!

27 de fevereiro de 2026

Byttdekk.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais