Banner for Cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Wij konden vrij snel op de juiste pagina komen, Ook was het duidelijk hoe je stap voor stap je cadeau kunt overzetten op de juiste cadeaukaart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen tijdens verzending . Contact opgenomen met klantenservice van Cadeaukaart.nl Die heeft mij zeer goed geholpen en loste dit perfect op !

Classificada 5 em 5 estrelas

Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Goed dat de kaart op zoveel plekken in te wisselen is. Minder goed is de overzichtelijkheid van hoe de kaart in te wisselen is. De website is primair gericht op het kopen van een kaart. De mail commun... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Fornecedor de brindes corporativos

Sobre Cadeaukaart.nl

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1172 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Duidelijk en makkelijk in te leveren

Duidelijk en makkelijk in te leveren

17 de julho de 2026

Beste Corrie,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen…

23 de julho de 2026
Opinião espontânea

Beste Rita,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Super dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat het netjes is opgelost. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart. Is er toch nog iets waarbij we kunnen helpen? Stuur ons dan gerust een e-mail.

Groetjes,

Waarom telefoonnummer?

Ik vond het niet fijn dat ik mijn telefoonnummer moest geven om mijn cadeaukaart te ontvangen. Wat gaan jullie met deze informatie doen?

21 de julho de 2026

Beste Marieke,

Bedankt voor je bericht. Wij begrijpen dat je hier vragen over hebt. Het telefoonnummer wordt uitsluitend gevraagd zodat wij je eenvoudig kunnen bereiken wanneer er iets met je bestelling aan de hand is, bijvoorbeeld als er een probleem is met de levering of als we aanvullende informatie nodig hebben. Voor andere doeleinden doen wij niets met deze informatie.

Mocht je hierover nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.

Rebecca

Classificada 4 em 5 estrelas

Bedrijf was okay maar ik vind het eerst…

Bedrijf was okay maar ik vind het eerst online moeten kiezen en dan pas naar de betreffende winkel heel omslachtig!

17 de julho de 2026

Beste Mieke,

Dank je wel voor je positieve review en voor je feedback. Fijn dat je de moeite nam om dit met ons te delen. We nemen je suggestie over het online kiezen en daarna pas naar de winkel gaan zeker mee, want we snappen dat dat omslachtig kan voelen.

We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en). Is er toch nog iets waarbij we je kunnen helpen, dan mag je ons altijd mailen.

makkelijk in gebruik

makkelijk in gebruik

16 de julho de 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je positieve reactie! Wat fijn om te vernemen dat je onze cadeaukaart als makkelijk in gebruik ervaart. We vinden het belangrijk dat het proces eenvoudig en prettig verloopt voor onze klanten

We wensen je veel plezier met de cadeaukaart en hopen dat er een mooi cadeau mee wordt uitgezocht!

Rebecca

Snel

Snel, makkelijk,

14 de julho de 2026

Beste Evelien,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! Veel plezier met je cadeaukaart(en).

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel ontevreden ben ik over de…

Heel ontevreden ben ik over de cadeaukaart.
Eerst moet je hem inwisselen , ook dit is heel onduidelijk hoe en waar en dan blijkt hij niet online in te leveren bij de winkel waar ik hem wilde besteden.
Terwijl deze winkel op de kaart staat nota bene.

14 de julho de 2026

Beste Ivo,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.

Wat vervelend om te lezen dat je problemen hebt ervaren met het inwisselen en gebruiken van je cadeaukaart. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je verwacht de cadeaukaart bij een aangegeven winkel te kunnen besteden.

We kijken graag met je mee om te achterhalen wat er precies is misgegaan en hoe we je kunnen helpen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice en daarbij de gegevens van je cadeaukaart doorgeven? Dan zoeken we dit graag voor je uit.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen samen tot een passende oplossing te komen.

Awesome and quick service

I applied for a Nintendo card on a Sunday evening. The card arrived in my inbox within an hour..

Dear Sebastian,

Thank you so much for your great review. Lovely to hear that your Nintendo card arrived so quickly, even on a Sunday evening. We really appreciate it and hope you enjoy your gift card.

Best regards,

Classificada 1 em 5 estrelas

Als je het geld niet meteen uitgeeft

Als je het geld niet meteen uitgeeft, verlies je het volledige saldo op de kaart. Je hoeft niet altijd alles direct uit te geven of te kopen; soms heb je tijd nodig en hoef je niet elk klein dingetje aan te schaffen. Het is een klassiek oplichtingssysteem – pure diefstal. De vervaldatum staat niet op de kaart vermeld. Zelfs na het online controleren van de geldigheid en het invoeren van een lange code vergeet ik de geldigheid toch weer – gezien de chaotische, hectische tijden waarin we leven. Meestal schrijf ik de datum met een permanente stift direct op de kaart, maar toch vergeet ik het uiteindelijk weer. Uiteindelijk profiteert het bedrijf van onze vergeetachtigheid.

21 de outubro de 2025

Beste Veronika,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een cadeaukaart verloopt en je het saldo niet meer kunt gebruiken. We nemen je feedback over de zichtbaarheid van de geldigheidsduur zeker mee.

Is je cadeaukaart inmiddels verlopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en of je in aanmerking komt voor onze coulance regeling.

Bedankt voor je feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waarom zou je dit iemand cadeau doen

Waarom zou je dit iemand cadeau doen. Geef dan gewoon geld , dat blijft gewoon geldig. Dit verloopt na drie jaar.

18 de julho de 2026
Opinião espontânea

Beste Anton,

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet naar wens is. We snappen je punt en vinden het vervelend dat dit zo overkomt. Mail ons gerust met je gegevens en je ervaring, dan kijkt onze klantenservice er zorgvuldig naar en helpen we je zo goed mogelijk verder.

Cadeaubon

De bon die ik heb uitgekozen kwam snel en volledig in mijn mailbox.
Groeten van Suzanne.

Beste Suzanne,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! Super dat jouw gekozen bon snel en compleet in je mailbox stond. We wensen je heel veel plezier met je cadeaukaart.

Behulpzaamheid

Behulpzaamheid , begrip , geduld
En oplossingsgericht.

15 de julho de 2026

Beste Ron,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! We waarderen je woorden over onze behulpzaamheid, begrip, geduld en oplossingsgerichte aanpak enorm. Heel veel plezier met je cadeaukaart(en)!

Simpel

Gebruiksvriendelijke site, je kiest wat je aanspreekt, gaat naar bevestigen en je ontvangt de cadeaukaart in je mailbox

Beste Chrissie,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! Geweldig dat je onze site gebruiksvriendelijk vindt en dat alles zo simpel verloopt. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

fijne ervaring

Ik vond het duidelijk, en het is heel makkelijk geregeld.

11 de julho de 2026

Beste Samira,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! Goed om te horen dat alles duidelijk was en makkelijk geregeld kon worden. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Met vriendelijke groet, Bonnie

Online versturen als cadeau

Ik vond het jammer dat ik geen dag kon selecteren om de cadeaukaart te versturen, maar dat dit direct verstuurd werd.
Ook vond ik het niet fijn dat ik geen verzendbevestiging heb ontvangen dat de cadeaukaart verstuurd was, aangezien ik het voor iemand anders besteld heb.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.

Wat fijn om te lezen dat je onze online cadeaukaart hebt gebruikt. We begrijpen goed dat het prettig kan zijn om zelf een verzenddatum te kunnen kiezen, zeker wanneer je de cadeaukaart als verrassing voor iemand anders bestelt.

Via onze klantenservice is het in sommige gevallen mogelijk om de verzenddatum aan te passen, maar dit is geen standaard optie tijdens het bestelproces. We nemen je feedback hierover zeker mee, want we begrijpen dat dit extra gemak kan bieden.

Daarnaast wordt er altijd een verzendbevestiging per e-mail verstuurd zodra de cadeaukaart is verzonden. Het kan zijn dat deze in de spam- of ongewenste mailbox terecht is gekomen, of dat er iets niet helemaal goed is gegaan met het opgegeven e-mailadres.

Bedankt voor je waardevolle feedback. We hopen je bij een volgende gelegenheid weer van dienst te mogen zijn en je een nog betere ervaring te bieden.

Classificada 4 em 5 estrelas

Diverse aanbod om uit te kiezen

Ik wist waarvoor ik m in moest zetten.

11 de julho de 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! We vinden het leuk om te horen dat je uit een divers aanbod kon kiezen. Heel veel plezier met je cadeaukaart(en)!