De site is keurig gemaakt en prijzen zijn leuk te opzichte van vele andere en ook het materiaal is top . Aangekochte lens werkt perfect en haarscherp . Gevraagde info werd ook redelijk snel beantwoo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We zijn heel netjes ontvangen. Ook het bekijken en onderzoeken van de cameraspullen die we wilden verkopen werd zeer zorgvuldig gedaan en ze namen er ook echt de tijd voor. Duidelijk uitgelegd wat er... Ver mais
Voor de vierde keer CameraOccasion in Geldermalsen bezocht, steeds een goed aanbod en geweldige service gekregen en ditmaal de zaak bezocht met een moeilijke vraag... ik werd verrast door hun positie... Ver mais
Voor het eerst een gebruikte foto-lens aangeschaft. Achteraf een goede keus bij Cameraoccasion geweest. De afhandeling was perfect en ook de aangeschafte lens. Ik weet nu waar ik jn het vervolg moet z... Ver mais
Informações sobre a empresa
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Informações de contacto
Holanda
- cameraoccasion.com
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Zéér tevreden over mijn aankoop en de afhandeling ervan
Occasie groothoeklens van Sigma gekocht voor mijn Nikon DSLR fotocamera. Camera Occasion was zeer snel in het beantwoorden van vragen i.v.m. de bijhorende accessoires. De lens was in betere staat (zo goed als nieuw, nagelnieuw, perfect) dan ik verwacht had. Na de bestelling de lens 's anderendaags al geleverd in België. Als extra een leuke attentie toegevoegd, alsook een handgeschreven bedankkaartje bij mijn bestelling. Geweldig! Dankjewel Camera Occasion. Vele verkopers en winkels kunnen nog wat leren van jullie. Zéér tevreden over mijn aankoop en de afhandeling ervan. Ik zal het in de toekomst niet nalaten om weer bij jullie te kopen.
I.S.

A trusting Team
I bought my camera and lens from cameraoccasion and was also able to trade in my old equipment. The team is very responsive, professional, and service-minded. If you need advice, the chat support is excellent and very helpful.
I highly recommend CameraOccasion!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Altijd superfijne ervaringen met deze…
Altijd superfijne ervaringen met deze winkel! Zowel om dingen bij te kopen en apparatuur aan te verkopen! Duidelijke en vlotte communicatie, fijne service! Zeker een aanrader!

Betrouwbaar
Na prijsaanvraag online van mijn Canon EF lens snel een voorstel ontvangen. Gezien de afstand daarna nog telefonisch contact gehad.Medewerkers denken met je mee en hebben alles zo snel mogelijk afgehandeld omdat ik de lens snel nodig had.Alles naar wens ontvangen. Superblij met mijn RF versie. Korte lijntjes, vriendelijk en snelheid. Camera Occasion is zeker een aanrader.

Sensorreiniging en lenskalibratie.
Gisteren een afspraak gemaakt en vanmiddag heeft m'n camera en lens een sensorreiniging en
lenskalibratie gekregen bij Camera occasion. Omdat ik inmiddels een oude Canon combinatie heb, Canon EOS 7D Mark II met een Canon EF 100 - 400mm L IS en een Canon Extender EF 1.4x II. Vond ik het na vele duizenden foto's tijd om m'n camera en extender en lens te laten reinigen en de gehele Canon combinatie te laten kalibreren. Op mijn verzoek is de combinatie met en zonder extender gekalibreerd. Uiteindelijk was de kalibratie niet nodig kwam uit de meting. Ik ben weer super blij met dit resultaat en service van Camera Occasion.

Fijne adequate service
Snelle bezorging. Hele fijne service. Helaas was de Fuji xe4 niet mijn camera. Was inderdaad in nieuwstaat. Retourneren en terug betaling ging heel vlot. Erg betrouwbare zaak

Duidelijke website
Duidelijke website, correcte afhandeling van de bestelling

Super service
Op dinsdag naar het Gemeentehuis van Geldermalsen een ID-kaart aanvragen voor mijn schoonvader. Foto maken in de foto-booth op het gemeentehuis. Lukt natuurlijk niet, schoonvader is 92 jaar en ziet slecht. Worden door medewerkers van het gemeentehuis verwezen naar een fotograaf, Camera Occasion dus. Het foto-hokje was van deze fotograaf en toen ze hoorden van onze slechte ervaring hebben ze nieuwe pasfoto's gemaakt zonder extra kosten. Super service en erg aardige medewerker!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Vriendelijke service en eerlijke prijs
Bij de verkoop van mijn lenzen ben ik vriendelijk en professioneel geholpen en kreeg ik een eerlijke prijs. Alles verliep soepel en transparant. Ik kan ze bij iedereen van harte aanbevelen.
Marc

Resposta da Camera Occasion B.V.
Vlotte en correcte afhandeling van de verkoop
Via marktplaats (MP) ontving ik een bod op mijn fujifilm camera GFX50sII van Camera Occasion (CO). Na een korte mailwisseling via de MP-site kreeg ik nog op dezelfde dag een realistische aanbieding voor mijn camera van CO. De volgend dag heb ik de camera aangeboden en na een prima kopje koffie werd de deal keurig afgehandeld en een paar minuten later stond het overeengekomen bedrag op m'n rekening.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Prettige kundige verkoper en heel groot…
Prettige kundige verkoper en heel groot assortiment en goeie prijs kwaliteit verhouding

Resposta da Camera Occasion B.V.
Al mijn vragen vriendelijk en duidelijk…
Al mijn vragen vriendelijk en duidelijk beantwoord!
Er wordt echt tijd genomen om tot een goede beslissing te komen.
Ontzettend blij met mijn Canon camera!
Chapeau voor team CameraOccasion!!

Objectief Fuji
Goede informatie - Product zoals omschreven - Snelle levering.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Top voor verkoop en aankoop!
Inmiddels een goede verkoop en aankoop gedaan hier. Eerlijke prijzen en zeer nette producten!
Waarom zou je nog nieuw kopen?

Resposta da Camera Occasion B.V.
Ik heb mijn complete cameraset…
Ik heb mijn complete cameraset verkocht: een Canon R3 met drie lenzen en toebehoren.
Na eerst online contact volgde telefonisch overleg, waarbij ik een richtprijs ontving. Vervolgens ben ik met de set naar Geldermalsen gegaan. Daar werd alles zorgvuldig gecontroleerd.
Alles bleek conform de eerdere afspraken. De afhandeling verliep vlot en het afgesproken bedrag stond snel op mijn rekening.
Betrouwbaar bedrijf dat zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.!
Na een schappelijke prijs te hebben ontvangen voor mijn camera en lenzen, naar deze winkel gereden.
Daar werd ik vriendelijk ontvangen met koffie en hebben ze alle apparatuur nagekeken, zeer kritisch en vakkundig moet ik zeggen. Elk detail werd benoemd. Ik zou alleen hierdoor mijn volgende spullen hier aanschaffen.
Na een korte tijd keurig de betaling afgewerkt en ging ik tevreden en onder de indruk terug naar huis.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Prachtige winkel en TOP personeel!
Prachtige winkel! Zeer overzichtelijk. Eindelijk een plek waar ik mijn fotoapparatuur kan aanschaffen en inruilen, en waar ik me op mijn gemak voel en niet, zoals in andere winkels, een ‘nummertje’ ben.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast is de koffie nog lekkerder dan bij een koffiebar. Ik woon op nog geen 10 minuten afstand van een andere winkel — ik noem geen namen (KE) — maar ik rijd vanaf nu liever een uur naar deze topzaak. Jullie gaan mij vaak zien!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Goed advies en snelle verzending.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Zoals gewoonlijk weer een fijne vlotte…
Zoals gewoonlijk weer een fijne vlotte levering van mijn bestelling!

Vriendelijk
Vriendelijk geholpen. En met een mooie aanbieding de deur uit gegaan.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.