Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjaske... Ver mais

Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

God oplevelse

Den 13/08-2024.
Tak for en dejlig aften.... Maden var super men nogle retter "lige" en tand for små portioner når man har sultet sig selv hele dagen bare for at have plads til det hele.
Heldigvis kunne de andre ikke spise hele deres SMØRBØF.
Vi fik den bedste tjener Luka håber det er stavet rigtigt.. han var sjov/fræk og høflig på den gode måde! Så selv om jeg sjældent spiser ude med dug på bordet og flere forskellige knive og gafler, følte jeg mig hjemme.
Bestemt ikke sidste gang vi kommer der!
Forsæt den "formelle/uformelle" stil så er i der også om 40år.
Mvh Carsten Kristensen

13 de agosto de 2024

Undgå bøf på Capa

Vi fejrede min drengs 14 års fødselsdag på Capa - et ønske han har haft efter at have fulgt restauranten og dens ejer på sociale medier. Vi glædede os og bestilte alle den 5 retters menu, servicen var fantastisk forretter var vidunderlige MEN HOVEDRETTEN DEN IKONISKE SASHI RIBEYE VAR FOR VORES TO DRENGE HELT USPISELIGE, så seje at de gav op og var kede af at sige noget! Jeg smagte på dem og ganske rigtigt køkkenet havde sendt to fantastiske bøffer til min kone og jeg og to helt uspiselige til drengene. Heldigvis havde vi også bestille en “smørdelebøf” som var ganske ok.

Det værste var at da vi skulle gå bad vi om at få et afslag på to hovedretter, og det fik vi 150kr dvs en bøf vurderes hos CAPA til 75 kr - jeg har fået meget bedre bøf fra Rema1000! For de penge.

Vi troede at Capa havde speciale i kød - vil blot sige at vi ikke skal have mere kød herfra, og vil anbefale alle at tænke sig om inden man lader sig forblænde af kendisfeber og sociale medier.

Tak for mad..

16 de agosto de 2024

Kæmpe anbefaling!

Virkelig god oplevelse! Vi bestilte deres 8-retters sommermenu, og der var simpelthen ikke en finger at sætte på maden. Derudover var der en hyggelig atmosfære, og personalet var simpelthen så søde og serviceminded! Helt sikkert ikke mit sidste besøg.

23 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Det meste af maden var lækkert

Det meste af maden var lækkert, smørbøffen var mega sej, og mærkeligt at man ikke bliver spurgt til om hvordan den skal steges.
Syntes det er for dårligt, at man ikke kan bestille alkohol fri vine, sådan et sted, det var ikke kun os der undred, bordet ved siden af os,forstod det hellerikke,

21 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende betjening og direkte elendig mad.

Vi var 9 gutter der havde bord på Capa d. 13.07.2024 - Oplevelsen var noget nær det ringeste vi har oplevet med vores gruppe. Vi tager gerne ud og spiser godt, hvor prisen er ligegyldig. Denne oplevelse lå på højde med Jensens Bøfhus i kvalitet. Smørbøffen er i bedste fald et gimmick og i værste fald direkte elendig. Betjeningen var direkte elendig. Vi ventede over 1 time mellem nogle af retterne (Vi fik alle signatur kød menu med 6 retter) - Vi måtte bestille cocktails 5-6 gange før vi fik halvdelen af det vi bestilte. Så kom de med noget forkert og havde ikke alt det med man havde bestilt.

Når man så ligger i at vi betalte MERE pr person end når vi går amok på Bistro Boheme, så må man sige at det var det laveste niveau vi har oplevet til dato. Både på betjeningen og maden. Vi kommer aldrig igen og kommer til at dele oplevelsen i vores netværk.

13 de julho de 2024

KÆMPE oplevelse

KÆMPE oplevelse. !
Kunne man give mere end 5 stjerne havde Capa helt sikkert fået det.
Super mad, super betjening, super stemning.
Super rimelige pris. 10/10 oplevelse!

6 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en utrolig god oplevelse

Helt igennem en utrolig god oplevelse!
Vi fik sommertilbudet og det kan kun anbefales! Super lækker mad og en smagsoplevelse uden lige! Lækre anretninger og god atmosfære. Selv om der var mange mennesker, følte vi os som “midtpunkt” og der manglede intet. Må give en speciel tak til tjeneren Andrea, som gjorde at vi følte os meget velkommen!
En sidste tak til Casper Sobczyk, for at få lov til at hilse på dig! Tusind tak for en fantastik aften! Vi ses igen!

28 de junho de 2024

Spild af penge

Spild af penge. Vi var 3 personer som
Besøgte capa d 23 maj. Betjeningen foregik på engelsk men var ellers helt ok. Maden var lidt middelmådig til prisen og jeg synes at der var plads til forbedring ved nogle af retterne. Jeg blev på mail spurgt om feedback på vores oplevelse, og eftersom vi alle 3 var syge om natten, fandt jeg rigtig god grund til at give dem den feedback, så de evt. havde plads til at kompensere eller beklage. Vi har intet hørt på vores henvendelse.
Vi er formodentlig blevet syge af den makrel vi fik serveret. Vil ikke besøge dette sted igen eller anbefale det til andre, desværre.

23 de maio de 2024

Super lækker mad

Super lækker mad. Der er virkelig tænkt over smage og sammensætning. Vi fik deres signatur menu med 6 retter og alle retter var fantastiske. Søde tjenere og vi kommer helt sikkert tilbage

4 de junho de 2024

Smagsoplevelse og god service

Virkelig fantastiske tjenerinder der sørgede for intet manglede. Super fin pris 550 kr for 5 retters plus snacks. Maden var en smags oplevelse uden lige samt Virkelig flot anrettet. Dog var smørbøffen ikke lige os men tænker det en smagssag, var sjovt at prøve den. Vi kommer helt sikkert igen.

27 de maio de 2024

Utrolig lækker bøf

Utrolig lækker bøf, og desserten var virkelig ti ud af ti.
God service fra medarbejder, meget hjælpsom.
Hyggelig atmosfære 🥩🍮😃💪🏻👏🏻 I

4 de abril de 2024

Fint koncept og god mad

Fint koncept og god mad. Savnede mulighed for alkoholfri vin, større udvalg af saft/sodavand og avec til kaffen. Da jeg er vild med dessert ville jeg havde ønsket at der var kælet mere mere for den ene ret.

28 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ville elske at springe skalaen her

Ville elske at springe skalaen her og give minimum 6 stjerner til Capa. Super hyggelig stemning, tages imod af et helt fantastisk imødekommende og servicemindet crew der er medvirkende til at besøget bliver helt i top. Vil fremhæve Astatisk hummersalat og Jordbærdrøm, som noget ganske særligt ift. både anretning og smagsoplevelse. Fantastisk lækker oplevelse .
Havde 2 “bøf-drenge” med i selskabet som naturligvis måtte sætte tænderne i en smørbøf hver og med begejstring kunne konstaterer at den mundvandsdrivende oplevelse 110 % havde været værd at vente på. Ingen tvivl om at vi kommer igen og kan anbefale Capa.

20 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig gode vibes og fantastisk mad

Synes det var en mega god oplevelse, maden var perfekt. Valgte Smørbøffen fordi det er jo det Casper er kendt for, og den skuffede f*ndme ikke. Har før været på Mash og prøvet deres A4-5 Japanese Kobe, men det at Smørbøffen var dryaged og af det cut af bøffen gjorde det meget bedre. Fik kartoffelmos med løvstikke, og det var sindssyg lækkert, whiskey sauce med til bøffen og kartoffelmosen, og salat til. Til dessert valgte jeg Jordbærdrøm og det er nok uden tvivl den bedste dessert jeg har fået. Har ikke noget dårligt at sige. Vi blev taget imod af Casper, fik et hyggeligt bord og vores tjener var bare super flink og gav bare, ja “gode vibes”. Kan helt sikkert anbefale Capa.

20 de abril de 2024

En skuffende og oplevevelse

En skuffende og oplevevelse
Vi var fem voksne og et barn der var derinde en fredag aften .
Hvor vi allesammen fik en tre retters menu.
To af dem fik en smørbøf, de var tilfreds med deres.
Tre af os fik den almindelig tre retters menu.
Det kød jeg fik var fuld med senere og meget fedt og halvdelen af den lå på min tallerken da da tjeneren også kom og så det.
Jeg havde virkelig glædet mig rigtig meget til at skulle derind og spise , men for mit vedkom var det første og sidste gang

5 de abril de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais