Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... Ver mais
Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.
Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjaske... Ver mais
En virkelig skuffende oplevelse
En virkelig skuffende oplevelse. Vi var derinde i lørdags, ved frokosttid. Den unge tjerner der betjente os, virkede ikke kompetent til sit arbejde. Glemte flere af tingene. Jeg vil sammenligne restaurant Capa, med en lidt bedre udgave af Jensens bøfhus. Absolut ingen positive anbefalinger her fra.
VI MÅTTE GÅ FØR VI OVERHOVEDET FIK…
VI MÅTTE GÅ FØR VI OVERHOVEDET FIK BESTILT!
I lørdags skulle min mand og jeg fejre vores 6 år sammen, og havde glædet os til en dejlig romantisk aften med lækkert kød. Især jeg havde glædet mig til at smage stedets smørbøf, som har fået så meget omtale. Da vi ringede for at bestille bord, sagde jeg endda, klart og tydeligt, at vi glæder os til at fejre en romantisk aften på vores årsdag, og ser frem til oplevelsen.
Men vi endte med at måtte gå, før vi overhovedet nåede til bestillingen.. og her er forklaringen:
Vi var begge i højt humør, opsat på at få en dejlig oplevelse & aften, men allerede da vi kom ind i restauranten, virkede det lidt kaotisk. Der kom en ung tjener, som førte os hen til et bord der for det første var ekstrem lille, og placeret i "børnehjørnet".
Det skal lige nævnes, at vi begge er super glade for børn, men når man som par forventer en romantisk aften, så nytter det ikke at placere parret i et område hvor man nærmest er omringet af børnefamilier med småbørn der kravler over det hele.
Vi ytrede vores utilfredshed til tjeneren, som var meget kort for hovedet og sagde, at det var det bord vi havde, og der var ikke noget at gøre (jeg havde i øvrigt spottet et andet ledigt bord, lige da vi kom ind, som også var tom, og muligvis var der flere, og tænke at han i det mindste måske ville tage sig tid til at undersøge om et skift var muligt, men en sådan fleksibilitet var ikke at spotte.
Allerede der var stemning begyndt at blive presset. Men. Vi satte og blev enige om at give det en chance, nu vi var her. Vi nåede så ikke så lagt, for da jeg rejste mig for at hente et yderligre vinkort, så vi havde en hver, blev jeg verbalt overfuset af en anden tjener. Han var så chokerende ubehagelig, at jeg nu i skrivende stund får hjertebanken, blot ved at genopleve det i mit sind.
Manden skældte mig ud, nærmest som jeg var en lille skolepige, og sagde at nu skulle jeg sætte mig ned, og så ville de komme med det når tid var. Dertil svarede jeg, at jeg blot ville tage et ekstra vinmenu. Tjeneren tog menuen ud af hånden på mig, lagde den på plads igen og sagde meget bestemt, helt oppe i ansigtet på mig, at nu skulle jeg se at sætte mig ned og vente på mn tur, eller finde et andet sted at spise! Jeg var målløs. Kiggede på manden og sagde: "hvad er det du siger til mig??" Hvorefter han gentog klart og tydeligt "Jeg sagde, så må i finde et andet sted at spise!" Jeg havde ikke hørt forkert. Jeg var så rystet, at jeg kaldte på min mand, og vi valgte naturligvis at forlade stedet. Den aggressive tjener skyndte sig herefter hen og åbne døren for os, og ønskede os gud-død-me en god dag, nærmes glad for at vi gik. !
Jeg er stadig mildest talt chokeret over, at de overhovedet kan finde på at være så arrogante og tale ned til sine gæster på den måde. Aldrig har nogen af os oplevet at blive talt til på den måde, og det skal siges, at vi ofte spiser ude.
Jeg ved ikke lige hvad der gik galt for dem, måske gaber de over mere end hvad de kan sluge, men den tilgang til spisende gæster er under al kritik, og jeg kan ikke påpege nok gange, hvor ubehagelig en oplevelse det har været. Jeg tænker, at ejeren bør have sin pitbull-tjener i kortere snor, eller endnu bedre - finde noget personale, som evner en god service.
Vi endte i stedet hos restaurant Köd, hvor vi fik en fantastisk oplevelse, god service og den bedste bøf. Men den dårlige oplevelse fra i går sidder stadig dybt i mig, og jeg håber andre tænker sig om, før de sætter deres ben hos Capa.
Fra vi kom til vi gik var vi en del af…
Fra vi kom til vi gik var vi en del af en helt fantastisk kulinarisk oplevelse og en stemning af at være ønsket og værdsat. Casper har simpelthen skabt et univers og et samsurium af alt fra mindste detaljer i restauranten til en eksplosion af smagvarianter i ens mund der gør at man sætter pris på hver bid.. Tak for mad og hold nu op et hold af tjenere og en service i TOPklasse...
Blev inviteret til Capa af min broder…
Blev inviteret til Capa af min broder og svigerinde og det var en yderst behagelig oplevelse med skøn mad, dejlige vine og en virkelig flot betjening. Mange tak for en udsøgt fødselsdagsmiddag.
En skuffende oplevelse
Vi var tre personer, der bestilte en 3 retters menu. Vi blev ikke spurgt til tilberedning af rib eye inden servering, hvilket betød at én gæst fandt tilberedningen perfekt, mens de to andre havde ønske om mere/mindre tilberedning.
Kødet var desværre så senet, at vi levnede store mængder på tallerknenerne….det var simpelthen ikke muligt at tygge sig igennem. Personalet spurgte ind til maden og kunne selv se, at vi kæmpede, hvilket de lovede at bringe videre til køkkenet.
Udfordringerne gav ikke anledning til handling i vores favør fra restaurantens side desværre.
Der var godt fyldt op omkring os og god stemning, hvilket vidner om en ellers veldreven restaurant. Personalet var også søde og høflige, men det endte desværre som en skuffende oplevelse.
God dejlig frokost
God dejlig frokost, med “bøf med låg” (bøfsandwich) til herren og tatar med frites til fruen. Ikke så mange dikkedarer og finurligheder 😀 god mad og super service. Kommer igen 🤞
Fantastisk god mad til dining Week
Fantastisk god mad til dining Week. Tjeneren var meget hurtig og bevirkede at det blev lidt stress med at spise. Næste hold skulle komme kl. 19. Det kan gøres bedre så gæsterne kan slappe af...
En middag på Capa er en oplevelse
En middag på Capa er en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for
Perfekt service og mad så englene synger. 1000 tak
Ikke sidste gang! Så lækkert
Min kæreste og jeg havde købt deres 7 retters menu, da de kører med nogle tilbud her i øjeblikket. Jeg var imponeret og overrasket over hvor kreativt menuen er sammensat og hvor lækkert det var! Alle de 7 retter var spot on! Servicen var i top, da tjeneren hele tiden sørget for at skænke vores vin op og genopfylder vand i vores vandkander og havde en rigtig god overblik. Man får virkelig meget for pengene
Det bliver ikke min sidste gang
2 stjerner er kun for servicen
2 stjerner er kun for servicen, IKKE for maden.
Den smørbøf kan INGENTING. 1 gang vi var derinde fik jeg smørbøf der var kold, fyldt med scener, på ingen måde mør, bearnaise der var kold, dog gode fritter. Min svigerfar havde bestilt mørbrad. Da tallerknen kom sejlede kødet i en dyb tallerken med noget ostesovs eller hvad det var. Det må man godt lige skrive i menuen. Det var så sejt at vi måtte sige det til tjeneren.
Her til aften fik vi 7 retters menu. Ikke rigtig noget og råbe hurra for.. Igen fik vi smørbøf. Fyldt med scener, næsten gennemstegt, det var så sejt og tykke i og på ingen måde mørt.. Bearnaisen har en smag af mayonnaise, alt alt for tyk… Desserten jordbærdrøm. Kan ikke se hvad der er af drøm over det.. Vi skal absolut ikke derind igen.. Vi gav Capa en chance mere efter vores sidste dårlige oplevelse og det lykkedes desværre ikke…
Ej den nytårsmenu var virkelig ikke god…
Ej den nytårsmenu var virkelig ikke god 😢😭
Forretten smagte af mudder selvom vi fortyndede den meget med mælk. Hovedrettens salat var ikke imponerende. Det var seriøst nogle salatblade og det var det!? Sovsen til hovedretten smagte godt men der var hele krydderurter i som var træls at spise. Det var pomfritter som man kunne købe på Frost i supermarkedet. Desserten var tør og kedelig. Øv :-( Vi havde virkelig glædet os og havde nogle forventningerne når man betaler 600kr/person. Desuden stod vi køknet længere end forventet. Øv bøv 😕😕😕
Lækker mad og god service.
Fantastisk mad og dejlig service
Fantastisk mad og god service. Kommer helt sikkert igen 😃
Fuldt fortjent i er blevet kåret som årets børnevenlige restaurant tøsen på 10 var os fuldt ud tilfreds 🙂🙂
Tak for en dejlig aften hos jer på…
Tak for en dejlig aften hos jer på Capa.
Lækker lækker mad også en børnevenlig mad.
Tak for fantastisk service fra Diana og dejlig at maden kom jeres helt fantastiske Sisse med tak for jer- vi kommer igen.❤️
Dårlig restaurant
Uspiselig stor rå bøf, henvendte mig til tjeneren, som sagde at sådan skal den være, jeg bad om at få den stegt noget mere, hun tog min tallerken med ud og kom ind ned den samme tallerken med mine nu kolde kartofler og bøffen var stadig rå, aldrig sætter jeg mine ben der igen.
Hvis man er til råt kød - CAPA Cph
Vi havde glædet os til besøget på
CAPA - CAPAcph. Vi havde bestilt fødselsdagstilbudet 7 retter til 550 kr. Fine små forretter, bortset fra østers som selvfølgelig er en smagssag. Forretterne blev serveret på små dele fade. Der var en del ventetid, vi ankom kl 20 og først 21.40 kom hovedretten- smørbøf med fritter & bearnaise. Min egen bøf var udmærket bortset fra den var halvkold. Begge mine gæsters bøffer var næsten helt rå. Vi henvendte os til personalet, og en bestyrer, Kasper kom hen til bordet. “Jamen det er sådan vi laver bøfferne, de har alle fået samme tid” sagde han. Vi sagde at det hjalp jo ikke så meget når 2 gæster fik rå bøffer, og mener det er uspiseligt. “Nå, men jeg kan smide bøfferne på panden igen, men så bliver det på komfur, for køkkenet er lukket” -:((
Sagde bestyreren arrogant.
Ellers tak sagde vi, vi ønsker ikke at risikere krydskontaminering, fødevareforgiftning, plus det forringer kvaliteten af det der skulle være godt kød.
Så sad vi der, og ventede igen. Måtte bede dem hente vores tallerkener og komme med desserten, der ikke var noget at skrive hjem om. Vigtigst dog det kød, og den arrogante tone. Jeg bad dem kompensere for det, og fik det svar at -
“kunden har ikke altid ret, og han gjorde intet medmindre der var fundet plastik i kødet eller det var helt gennemstegt”
Fantastisk oplevelse i mandags 30/10
Fantastisk oplevelse i mandags 30/10
Halloween-theme
Lækker mad
Eva var en fantastisk tjener - det betyder en del!
valgte at komme helt fra Jylland og vi…
valgte at komme helt fra Jylland og vi var ikke skuffet..valgte 3 retters menu....laks - ribeye og dessert..virkelig lækkert... forret var overraskende lækkert, mega mørt laks, som smør..... bøffen var mums og de bedste fritter jeg længe jeg har smagt og bernaisen.....OMG. dessert var også OMG. lækkert
Overrated
Overrated. Jeg er glad for vi “kun” købte 3-retters menu, da man blev fuldstændig overdøvet af støj. Smørbøffen er overrated. 100%. Jeg tager med derfra, at jeg kan sætte flueben ved at spise ved en kok der ofte er i godmorgen Danmark. Middelmådig oplevelse.
Skuffende
Blev seatet i deres Lounge/bar restaurant. Kedelig og uinteressant sted og særdeles dårlig akustik. Kartoflerne hårde, al dente i den grad. Tjenernes opmærksomhed måtte man lede efter. De styrtede rundt, virkede næsten som en affodrings central. Skuffende oplevelse ift. 2022. Ikke behov for at komme igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.