Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Rigtig dårlig oplevelse

Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjasket lille grøn salat og halvklode fritter, iskold bearnaise sauce og umådelig kedelig dessert! En skam man ikke kan give 0-stjerner. Givetvis en relevant destination for TV-programmet “Nul stjerner”! Bestemt ikke værd at bruge sine penge på…. Øv!

5 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Under middel

Man kan godt mærke at hvis man ikke går med smørbøffen som serveres af hr stjernekok himself, men tager den almindelige menu så får man bare ikke samme oplevelse. Vores bøffer var fulde med sener, var seje og generelt virkelig dårlig stegt. Den ene ende var nærmest well done og den anden blø! Gav ikke mening at sende den tilbage da alle 4 bøffer var sådan. Så hvis man vælger dette sted skal man gå med smørbøffen, for den så virkelig god ud og ellers finde et andet sted.
Meget lille forret der var svær at spise grundet for dybe tallerkener men en god dessert.
Alt i alt under middel of Alt for dyrt.

23 de setembro de 2023

Fremragende madoplevelse

Virkelig lækker madoplevelser.
3 retters menuen kan helt klart anbefales.

Mig og min kone blev betjent af en rigtig sød tjener, der gjorde sit arbejde til perfektion. Altså der er ikke et ord og sætte på hendes arbejde. Stort cadeau til hende.

Hun var serviceminded og i den grad løsningsorienteret, da hun sørgede for, at vi fik os en lækker drink til vores dessert, som erstatning for den kaffe som vi bad om, da de i køkkenet ingen laktose fri mælk havde.

Hun var fantastik, og var med til at løfte oplevelsen helt til skyerne.

10 de setembro de 2023

Skuffende oplevelse :-/

Dejlig forret Carpaccio.
Men den skønne bøf man havde set frem til med lækkert tilbehør udeblev.
Bøf var sej, og ikke steget efter ønske, den MEGET lille salat var en gang små sjask, pomfritter var middel gode, og dessert var noget til den syrlige side, og ikke noget jeg har lyst at bestille igen.
Trist oplevelse til dyre penge, og ikke der jeg kommer igen.

13 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen stjerner til dårlig restaurant

Modtagelsen var upersonlig og ingen god oplevelse
Miljøet var larmende, stressende, og vi havde under middagen 5 forskellige tjenere, med mere eller mindre tatoveringer.
Ingen brød til forretten. Den skulle vi bede om
Forretten var usmagelig
Hovedretten blev serveret af en forvirret tjener bagfra!
Ribeyen var fuld af sener. Uspiselig menneskeføde.
Kold bearnaise sovs.
Salaten var blade minimalistisk grønt, som ikke havde noget med salat at gøre.
Pommes frites eneste tilbehør
Vi sendte ribeyen ud, som uspiselig
Desserten var en lille opløftning.
Desuden skal de ikke bede om drikkepenge, det giver man, når man er godt tilfreds.
Alt i alt en dårlig og dyr aften
Hold jer fra denne restaurant. Tag hellere pølsevognen på Rådhuspladsen. Det gør vi næste gang.

8 de setembro de 2023

Gourmetrestaurant i børnehøjde

Helt igennem fantastisk oplevelse og koncept! Det er så svært at finde gode aftenrestauranter, hvor der ikke bliver set skævt til at have mindre børn med. Vi har aldrig før oplevet en restaurant, der både rummer at man kan booke plads til en barnevogn samtidig med at mor og far får serveret østers og ander lækkert gourmetmad. Desuden var personalet enestående. De rummede både den faglige del på mad og vin samtidig med at de skabte en fantastisk oplevelse for børn med røgshow, farveblyanter mm. Vi vil til enhver tid anbefale Capa og glæder os meget til næste besøg, når vi igen besøger København♥️

23 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ville holde mig væk, fordi..

Vi var spændte på en 11 retters tasting menu, men hold op en uventet ringe oplevelse vi fik. Allerede fra start, var servicen middemådig. Vi bestiller de 11 retter, og de første kommer. Edemamme bønnerne var SLET ikke spicy, som der står. Deres sprøde rischips, var havde mindst stået ude i 1 døgn, og jeg måtte tage det ud af munden da det slet ikke kunne blive opløst. Lakse-Krustaden var ok, og vi fik også nogle kroketter med oksehale, som virkede opvarmet fra dagen inden. Rejerne rørte jeg ikke, da jeg personligt ikke er god til at pille dem, og jeg var usikker på hvorvidt tarmen var taget ud. Tjeneren kommer og rydder af bordet, uden at undre sig over hvorfor der står så meget meget som ikke er spist op. I øvrigt var vores brød så tørt, at selv smør ikke kunne genoplive det. Vi så dog andre få noget brød, som virkede mere friskt/andereldes. Laksen var rigtig god, og vores carpaccio var bare ok. Kødretten var middemådig, med en sovs som virkelig ødelagde hele oplevelsen. Lad det være en smagssag. Desserten var god. Selvom der var gode elementer, så får de kun 1 stjerne fordi skuffelsen var enorm, og de fejl der blev lavet, var i min optik utilgivelige i en restaurant af denne prisklasse. Jeg overhørte vores nabobord, som fik samme tasting menu sige det på den bedste måde; det er ringe, og selv det som er ok, er bare ok. Der er intet i de 11 retter der får dig til at føle, at det var en god ide at tage herind, eller at det ikke er noget du kunne lave derhjemme. Ærgeligt! Ps: menuen ser anderledes ud i dag, end den gjorde da vi var der, hvilket er præcist en uge siden i dag.

29 de julho de 2023

Sommer menu

Rigtig god mad, alle 7 serveringer havde helt vanvittig smag, intet at sætte en fingre på.
Vi købte to mega lækre lemonader, som smagte helt fantastisk.
Tjenerne var søde, imødekommende og bare rigtig rare.
Det er ikke sidste gang vi spiser hos dig, og næste gang skal vi have vores datter med, for hvor er det skønt der er plads til dem, tjenerne sørger for at det er en god oplevelse for alle, og ikke kun mor og far.

Så tusind tak for virkelig lækker mad, og en skøn aften til både dig og dine ansatte

23 de julho de 2023

Tak er et fattigt ord!

Tak er et fattigt ord!
Mad og vinen smagte virkeligt godt! Og det er bestemt ikke sidste gang.
Der skal også lyde et kæmpe tak for en verdensklasse service! Vi havde vores 10 måneder gamle søn med og personalet var en fornøjelse. De snakkede til ham og under hovedretten hvor han var utilfreds kom en af dem og tog ham op så vi kunne spise færdige! Det er virkelig en fornøjelse og tak er slet ikke nok. Vi kommer 100% tilbage!

Håber virkelig at hele personalet får overrakt denne tak for det fortjener de.

23 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

En drøm der gik i opfyldelse

Jeg har drømt om at komme på Capa de sidste par år og endelig fik jeg drømmen opfyldt. Og jeg blev IKKE skuffet.
Vi fejrede min kærestes fødselsdag og fik 2 glas vin på huset. Maden var simpelthen fabelagtig både på smag og oplevelse. Betjeningen var helt i top. Vores tjener hed Dana og hun var simpelthen så smilende og imødekommende.
En helt unik oplevelse som vi aldrig glemmer.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra og vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

10 de julho de 2023

Fantastisk mad og vin

1. Besøg hos Capa men helt sikkert ikke det sidste. Vi fik en Meat Lovers menu med vin menu og jeg kan ikke sætte en finger på noget, men må dog fremhæve smørbøffen som er virkelig god. Og det samme var de vine vi fik til. Sammen med et fantastisk personale fik vi en fantastisk aften hos jer.

23 de junho de 2023

Fantastisk oplevelse

Var der med min familie, hvor vi fik en 5 retters menu, med vinmenu.
Det var en fantastisk oplevelse, hvor selveste Casper Sobczyk serverede for os. De andre tjenere var nogle rigtig søde mennesker, som gerne ville gøre vores aften rigtig god.
Tak for mad 😘

17 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Den enste grund til at jeg hiver 1…

Den enste grund til at jeg hiver 1 stjerne er de søde tjenere!!! Deres famøse smørbøf kunne sammenlignes med lastbil-dæk med sener!!! Seriøst i gør jer selv en tjeneste ved at bestille jeres mad et andet sted i byen !!!

Tag på Köd eller MASH !!!

Capa er ren proforma på offentlige medier og ikke en kæft andet.

Mvh
/Vises aldrig igen

27 de maio de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende

Jeg må sige, at vores oplevelse på Capa var en skuffelse. Vi havde forventet en højere standard på både steaks og 3-retters menuen. Især med tanke på at Capa er kendt for deres smørbøf. Jeg ville ikke engang sige, at det var værd at prøve - man kunne lige så godt have valgt Mash i stedet. Fin service, men kvaliteten af maden lever ikke op til standarden.

28 de abril de 2023

Fantastisk mad og betjening

Vi havde besluttet i sidste øjeblik, at tage ud og spise inden vi skulle ind og se Signe Molde på Bremen Teater.
Valget faldt på Capa, i første omgang pga. beliggenheden, men vi fik desværre at vide at alt var optaget.. MEN der var plads i Loungen, hvilket var helt perfekt.
Betjeningen og maden var perfekt, og specielt vore bøf var af en anden verden. Den var mør, perfekt stegt, havde den sødlige smag efter at være smørstegt og så blev vi desværre alt for hurtigt mætte.
Vi skal forbi igen.. Denne gang kan det jo være der er plads i restauranten.. Hvis ikke.. Så er det ligeså godt med Loungen.

3 de abril de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais