Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... Ver mais
Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.
Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjaske... Ver mais
Fantastisk mad og betjening
Fantastisk mad og betjening!
Smørbøffen er klart pengene værd.
MASH go home.
Vi takker for en fantastisk aften
Dejlig mad og good value
Vi var 4 til fejring af rund fødselsdag. Valgte 7-retters menuen, som var rigtig dejlig. Desuden bobler og snacks inden og vinmenu til. Det var altsammen rigtigt dejligt og man fik virkelig noget for pengene.
Betjeningen afslappet (positivt), opmærksom og venlig.
Man kan kun give 5 stjerner for dette
Kære Casper
Kære Casper
Vi har mange gange gået forbi og sagt, næste gang spiser vi der. Dinning week, oplagt mulighed til at lave et tjek på dit sted.
Vi blev placeret i baren, lige ved døren, koldt og det trækker, øv for en start.
Starter med hvidvin, Torsk, et gæt ikke over 30 gram ok, dejligt brød. Hovedret, okse fint stegt, men alt andet end mørt, ikke pudset ordentligt og sejt, god glace og tilbehør Betjening, de gør hvad de kan, men skal hente maden i restauranten, jeg bestiller et glas rødvin og får det serveret, når jeg har spist 3/4 af min hovedret.
Dessert smager godt og er pænt anrettet.
Det er rigtigt at Dinning Week er billig, men hvad jeg synes du overser er at det er et vindue, som skal gøre at vi kommer og spiser den dyrere med.
Baren er altså ikke et hygge/spisested, du propper simpelthen for mange mennesker ind og leverer absolut ikke kvalitet, der kan sammenlignes med de andre steder vi har prøvet under denne og tidligere Dinning weeks.
Dining week - hvis det er standarden for passion - såååå ...
Når man slår dining week op på nettet, står der:
Dining Week er ét stort, overdådigt menukort, der viser hvad passionerede kokke, tjenere og restauratører kan tilbyde. (diningweek.dk)
Det var så åbenbart ikke de passionerede kokke og tjenere, som betjente os i går. Kødet var så ringe - fyldt med sener, sejt og lidt smagsløst. Vi gik der fra med halvtomme maver og tandstikker!!
Den tilkøbte vin-menu var ok - men så absolut heller ikke mere. Vi skulle have været 5 (hvilket der også var betalt for), men 1 blev syg. Vedkommendes vin-menu valgte vi at dele - men vi måtte bede tjeneren 4 gange om, at servere vinen til "den fraværende".
Nå men nu har vi været der - CAPA fik chancen for at sætte "passioneret aftryk i os" - men det forpassede de!
Det var vores første gang vi spise på…
Det var vores første gang vi spise på Capa, så det havde vi glædes os til.
Vi blev mødt af det søde personale ved døren, som var smilende og venlige.
Vi valgte et bord i en meget hyggelig restaurant, hvor lyden i rummet er virkelig behagelig.
Super fedt med fokus på børnene. Vores 4 årige vil huske besøget for evigt. Han følte virkelig, at han var noget helt særligt. Og i øvrigt lækker lækker frokost
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse, maden var udsøgt og lige i skabet, vi fik en 5 retters menu, det må gøres igen, snart!
Mvh Christian Christophersen
Fantastisk mad, men..
Fantastisk mad, god betjening og fin restaurant.
Men en smule øv oplevelse at betale 80kr for 4 små glas vand, når man betaler så mange penge for maden og så endda yderligere betaling for en lille skål ekstra pommesfritter og en lille bearnaise, fordi der ikke var nok i de 2 portioner vi fik, til deling, til 4 mennesker.
Ellers en super hyggelig aften og en ganske udmærket oplevelse
Fantastisk mad
Jeg fik i julegave,af min datter en tur på Capa . Vi valgte 5 retters menu og en smørbøf til deling.
Vi startede med en cocktail.
Maden... Så ikke ud af meget på terlerkken,men WOW ... smags sammensætning var fantastisk. Hver ret var himmelsk.
Ja, jeg mangler lidt ord for at beskrive det.
Smørbøffen tja... det var mørt og fritter smagt lækkert, men tror p.g.a vi havde spist alt det andet, så smagt det bare af en almindelig bøf. ( desværre).
Servicen var fuldstændig i top. Utrolig venligt personale.
Jeg siger tak til både min datter og Capa for at give mig en fantastisk oplevelse og aften.😊
Dårlig stil.
Vi var 2 personer det spiste en 3 retters menu med tilhørende vinmenu.
Blev spurgt om vil ville have noget vand til vinen hvilket vi takkede ja til. Før end flasken var tom kom, og uden vi blev spurgt, kom tjeneren med en ny, hvilket vi tolkede som en opmærksom tjener.
Da vi fik hovedretten var der bearnaise samt pommesfrites til. Der var så lidt, at vi måtte bede om mere, da der kun var til 1 person.
Dette var ikke noget problem og vi fik noget ekstra tilbehør.
Maden og vinen var fin til prisen.
Da vi fik regningen havde vi betalt 40 kr for 2 flasker vand og 50 kr. for ekstra sauce og pommesfrites.
Virkelig dårlig stil at der ikke er nok tilbehør til maden. Hvem gider at kun at sidde og gnaske i en bøf uden noget til og dårlig stil af tjenerne tager vandflaskerne før de er tomme da man jo betaler for det. Det er tydeligt at det kun handler om mersalg. Dårlig dårlig stil og vi kommer aldrig der mere. Har sendt en mail til restauranten men de har aldrig svaret tilbage.
Fuldstændig fantastisk aften
Fuldstændig fantastisk aften med lækker 5 retters menu, vin og meget opmærksomme tjenere. Jeg kommer helt sikkert igen.
Verdensklasse
Fantastisk oplevelse. Fantastisk mad og ikke mindst verdensklasse servering af Victor. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for selfies Casper. Casper Sobczyk. 🏆👍🏻
Fantastisk atmosfære
Fantastisk atmosfære, super god mad og en enestående betjening af Victor
Super god mad og betjening
Vi bestilte 7-retters og spiste vores hovedret ved en pølsevogn
Vi bestilte 7-retters kl 18:15.
Kl 20:40 var vi kun kommet til ret nr 4. Vi ventede over 45 minutter imellem nogle af retter blev serveret. Vi endte med at rykke tjenerene imellem alle retterne fordi der var så lang tid imellem.
Til sidst måtte vi sige til tjeneren at det ikke var ok og at vi ikke gad vente mere.
Han virkede selv virkelig frustreret over køkkenet.
Så vi endte med at spise færdigt hos en pølsevogn på Rådhuspladsen.
Føler lidt jeg bliv snydt for en masse penge da vi stadig betalte 500kr pr mand (vi var 4) og kun fik bitte små forretter. Som vi ventede 30-45 minutter på pr ret.
10 ud af 10 til vores tjener.
Køkkenet 0 ud af 10.
Helt igennem god smagsfuld mad og god…
Helt igennem god smagsfuld mad og god og venlig betjening, altid plads til forbedring derfor 4/5 som en helbed ⭐️
Super aften for 46 personer
Vi holdt vores jubilæumsfest i kælderen hos Capa og fik en fantastisk aften. Alt klappede bare.
7 retters menu med vin. Smagte alt sammen fantastisk og vinene dertil var rigtigt gode og blev serveret med rund hånd. Alle tjenerne var venlige og meget opmærksomme, selvom der var travlt pga flere selskaber.
Vi giver 5 store stjerner og kommer gerne igen.
Fantastisk oplevelse
Tak for en udsøgt menu - 3 retter , som i den grad bar præg af gode råvarer og godt håndværk 👏👌 hvis jeg skal fremhæve en af retterne bliver det Hindbærbomben , med den mest fantastiske dessertvin til ( en del af vinmenuen )
Kan anbefale et besøg på dette sted , hvor ikke alene maden , vinen men betjeningen var en udsøgt fornøjelse 😋men også prisen var mere end rimelig - sjældent har jeg oplevet en vinmenu til 150 🍷🍷🍷🍽❤️
Virkelig god oplevelse med 5 retters…
Virkelig god oplevelse med 5 retters den anden dag.. fine priser, god betjening og god mad :-) Kommer helt klart igen en dag
Bob bob - hvor blev smagen af
Bob bob. Østers til forret - serveret i en sød lage, hvor jeg personligt foretrækker friskhed, salt og citrus. Men OK, det er subjektivt og der er sikkert nogen hvor østerkødet glider nemmere ned, når det ikke smager af hav. Den berømte smørbøf……av, virker som en gimmick, en 300 gram U.S ribeye bare stegt i smør ville smage lige så godt, og sikkert også bedre. Kr 650 pr smørbøf er røveri når kokken ikke kunne finde af at salte kødet under stegningen. Fritterne var tørre og manglede salt, og bernaisesaucen manglede estragon og hvidvinseddike - den smagte simpelthen af for lidt. Desserten (jordbær) var OK, men ikke prangende til kr. 95. En helt personlig betragtning: når jeg spiser et sted hvor en hovedret koster kr 650, dresser jeg op og forventer et vist niveau hos personalet. Det niveau er svært at nå når Casper, manden bag smørbøffen, var aftenens vært og brillierede med at gå rundt med shorts på. Som den eneste. Dårlig stil, og mangel på respekt for et aften publikum som tydeligvis havde fundet det pæne tøj frem. Måske han skulle tilbage i køkkenet og koncentrere sig om at hæve madens kvalitet. Summa summarum: til en pris for to på kr. 2300 for nogle banale, og ikke særlig vellykkede retter, kan du få meget bedre kulinariske oplevelser i København. Kan ikke anbefales.
Super oplevelse
Min kone og jeg var på Capa og spise den 19 november 2021 vi fik fantastisk service smørbøffen var fantastisk. Alt var bare super glæder mig til min 50 år fødselsdag som helt sikkert skal holdes der.
Hilsen Martin og Paweena
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.