Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Kan u meedelen dat wij deze namiddag de bestelling ontvangen hebben, waarvoor dank. Mailtje waarvan sprake in reactie van Captain Pup's heb ik niet gezien anders zou ik niet zo gereageerd hebben ;-... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste, Deze mail om jullie van harte te bedanken voor de moeite dat jullie hebben gedaan. Captain Pup’s werkt met ongelooflijk professioneel personeel. Prima service is iets dat niet iedereen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na een maand is onze bestelling in eens binnengekomen. Terwijl al meerdere malen hadden gemaild deze niet meer te willen aangezien we al iets anders hadden geregeld voor onze pup (omdat het zo lang d... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

151 opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Nog niets vernomen!

Jullie geven aan dat je binnen 2 tot 5 dagen een mail krijgt. Heb echter nog niets vernomen, maar inmiddels wel betaald!
Heb vandaag een mail gehad en het wordt op korte termijn geregeld!
Fijn dat het zo is opgelost!

22 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen
Deze heb ik op 21-10 besteld en betaald maar nog steeds geen bestelling ontvangen

23 de outubro de 2023

Hey Magda,

Bedankt voor je comment! De vertraging in bestelling kwam door een incompleet adres tijdens het bestellen.

Ik heb je net een mailtje gestuurd, en een nieuw bedje jouw kant op gestuurd! Zo kunnen jij en je viervoeter zo snel mogelijk genieten van het bedje. 🐾🤎

Als je nog verdere vragen hebt, kan je ze altijd stellen. Ik sta voor je klaar!

Groetjes,

Classificada 1 em 5 estrelas

De rol van het kleed is erg dik

De rol van het kleed is erg dik. Als je het kleed op de bank legt is een groot deel van de zitting al in beslag genomen. Met als gevolg dat de hond er niet bij past.
Er zit geen zacht materiaal in het liggedeelte. Dus als het op de grond ligt is het gewoon keihard.

De verkoper heeft contact opgenomen en het is verder op een uiterst correcte wijze afgehandeld. Kleed teruggestuurd en geld snel terug ontvangen.

23 de outubro de 2023

Hey Hermine,

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat het bedje niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan.

Onze missie om ieder baasje en hondje blij te maken met onze producten. Als je ons een mailtje kan doen met daarin jouw bestelnummer, regelen wij een retournering voor jou! 🐾🤎

Groetjes,

Classificada 4 em 5 estrelas

Deken voor hond

Leuk artikel. Kleur is wel niet echt grijs. Gaat veel meer aar het witte toe. Verder tevreden. Zelf leg ik de rol andersom op de bank.. dan kan onze hond lekker met zijn kop op de rol liggen en heeft een veilg holletje ha ha een tip!

22 de setembro de 2023

De kussens xl zijn fantastisch

De kussens xl zijn fantastisch
De honden zijn er helemaal dol op.
Alleen jammer dat er geen rits in zit om ze te wassen.

21 de setembro de 2023

Hey Cindy,

Bedankt voor je leuke review, dat waarderen wij enorm!🤎

Het bedje heeft aan de onderkant een rits zitten om hem gemakkelijk te wassen, deze rits kan je vinden tussen de opstaande rand en de antislip bodem.

Als je nog verdere vragen voor ons hebt laat het ons zeker weten, je kan ons bereiken via onze email: support@captainpups.com 🐕

Team Captain Pup's

Classificada 2 em 5 estrelas

Hoi Marian,

Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd over de status van deze bestelling. Wij hebben contact opgenomen met DHL om het adres te corrigeren, alleen hebben we tot heden nog niks van ze vernomen.

Ik houd je per mail op de hoogte van deze situatie, en wij gaan ervoor zorgen dat jij, en je lieve viervoeter zo snel mogelijk kunnen genieten van jullie nieuwe bedje!🐾🤎

Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons dan weten. Wij staan altijd voor je klaar! 🐕

Team Captain Pup's

Mooi product

Mooi product, alleen zou voortaan niet meer met DHL leveren. Geven al aan dat het is ontvangen. Gooien het beneden in hal van appartementencomplex zonder enige controle.

22 de setembro de 2023

Beagle-proof hondenbedje

Ik heb precies dat gehad wat ik me had voorgesteld en wat me middels reclame was voorgedragen. Netjes op tijd bezorgd. Onze Beagle pup slaap als een roosje op het bedje. Of het nu op de bank of op de grond ligt. Het is haar verplaatsbare plaatsje. Ik kan niets anders doen dan dit hondenbedje aanraden voor nieuwe en bestaande baasjes. Het is zelfs Beagle-proof.

18 de setembro de 2023

Top artikel!

Mijn hondje was meteen verliefd op dit bedje! Zeker een aanrader voor iemand die opzoek is naar een goed hondenbedje👍🏻

17 de setembro de 2023

Lekker hondenbedje

Ik heb een hondenbed besteld, het pakketje was gemakkelijk te volgen en snel geleverd. De kwaliteit van het bed is erg goed, lekker zacht en makkelijk te wassen. Mijn hond zag het al heel snel als zijn nieuwe favoriete plekje, zeker aan te raden.

8 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

De nieuwe favoriete plek van onze Bob!!!

Wij hebben het bedje nu 1 week, de bezorging ging redelijk vlot. We hadden het handgemaakt bedje binnen 5 dagen in huis! En sindsdien komt Bob er niet meer vanaf. Best handig bedje ook voor wanneer we in de auto ergens naartoe gaan. Super blij met deze aankoop!!! 😊

10 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn hond is er verliefd op!! ⭐️

Wat een top hondenbed is het. Mijn hond is erg lui, dus hij vindt het heerlijk om op zo’n zachte hondenbed te slapen. 🥰 Ook top klantenservice super bedankt voor jullie hulp bij het uitkiezen van de maat!!!!

9 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect zacht bedje voor zowel hond als eigenaar

Ik heb nu sinds een maand een bedje van captain pups in huis en mijn hond blitz is er niet meer van af tekrijgen normaal was die onrustig in z’n slaap patroon. Maar nu met die heerlijk zachte bedje wat zeker gezegd mag worden want de kwaliteit is onwerkelijk goed, hij slaapt nu heerlijk in een stuk door in z’n bedje wat ook voor ons nog eens een voordeel is vanwege alle honden overal. Een captain pups bedje zowel een plezier voor de hond als voor de eigenaar zeker een aanrader.

8 de setembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.