Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al vaker een bestelling gedaan, maar de afgelopen bestelling heeft me doen besluiten een review te schrijven. Had een mysterybox twv €50 besteld en 2 packs OP-14 JP&ENG. Ten eerste werd deze mega snel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gaan goed met bestellingen om verweken alles netjes en pakken alles netjes en veilig in. Super mensen die er werken

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, stevig verpakt en altijd een kleinigheidje erbij. Het zorgt ervoor dat je echt een kleine verrassing krijgt.

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. Loja de artigos colecionáveis
  3. Loja de hobbies
  4. Loja de cartas coleccionáveis

Your Trading Card Protection Supplier. We deliver top notch products to keep your TCG cards in mint condition! From standard trading cards, sealed products up to graded card slabs, we have a product for every type of collector. Save your trading cards in a sideloading binder, or go top notch with a toploader binder. Keep your cards in mint condition with our binders, together with our sleeves and toploaders. For graded card slabs we offer sleeves, bumpers and rigid storage cases. We even supply protection supplies for oversized cards from Pokemon. Our TCG supplies are suited for any trading card on the market. They will best fit with standard 2.5" by 3.5" trading cards (64 x 88 mm).

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

652 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Snel binnen gekregen

Snel binnen gekregen en alles netjes verpakt. Geen probleem gehad

14 de abril de 2026

Beste,

Dankjewel voor deze mooie review! Geen problemen is waar wij naar streven, wij hopen je snel terug te zien.

Snelle levering!

Snelle levering!
Netjes en goed tegen beschadigingen verpakt!

11 de abril de 2026

Beste Patricia,

Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons leveringsproces. Wij hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en tot snel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gaan goed met bestellingen om verweken…

14 de abril de 2026

Beste Hidde,

Dankjewel voor deze mooie review! Wij zijn blij om te horen dat de hele ervaring als positief is beleefd.

Wij hopen je snel weer te mogen helpen met het uitbreiden van je collectie!

7 de abril de 2026

Beste Manuela,

Dankjewel voor deze mooie review! Inderdaad zijn de leuke kleinigheidjes bedoeld om het pakket een extra boost te geven. Wij hopen dat je deze mooie "freebie" een mooi plekje thuis geeft, tot snel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, fijne mensen en snelle afhandeling, top service!

7 de abril de 2026

Ha Bas,

Dankjewel voor je mooie review! Wij hopen je snel weer van dienst te mogen zijn in de wereld van de TCG, tot dan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd een gezellige sfeer in de…

Altijd een gezellige sfeer in de stream, en producten worden altijd heel netjes en optijd aangeleverd.
Zeker een aanrader!

2 de abril de 2026

Ha Nils,

Leuk om je buiten de stream ook hier enthousiast te zien! Wij doen ons best om iedereen aan de beste ervaring te helpen voor het verzamelen van hun favoriete sets!

Classificada 1 em 5 estrelas

Product prima, ervaring op twitch niet

Binder is tot nu toe prima maar die bijdehante moderators uit de twitch chat mogen wel dimmen anders halen we onze spullen wel ergens anders

29 de março de 2026

Dag Pieter,

Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over onze moderators.

Wij hebben alleen geen idee wie jij bent en hebben geen bestelling onder je naam. Als er iets aan de hand is kan je dat met ons bespreken via whatsapp of info@card-binder.com

Wij hebben oprecht geen idee waar dit over gaat, neem even contact met ons op dan kunnen we mogelijk nog wat voor je betekenen.

Het Card-Binder.com Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruime keuze en leuke sets !!!!

Ruime keuze en leuke sets !!!!
Het is voor herhaling vatbaar en het werkt beetje verslavend😄

25 de março de 2026

Beste Tamara,

Dankjewel voor deze mooie review en wij zijn blij dat je ons assortiment als ruime keuze beschouwd. Wij hopen je snel weer te mogen helpen bij het verzamelen van jouw favoriete sets!

Met vriendlijke groet,

Classificada 1 em 5 estrelas

De pokemon verjaardag mystery box…

De pokemon verjaardag mystery box besteld (100euro)
Enige positieve punt is dat het snel geleverd is.
Ik verwachtte wat op de site staat, namelijk een leuke verjaardag mystery doos ( zoals op het plaatje ).
Helaas is het gewoon wat verschillende boosters in een pakket doos gegooid.
Hoopte ook iig nog wat leuke losse kaarten en eigenlijk ook wel een gegrade kaart.
Al met al de saaiste mystery box voor 100 euro die ik me maar kan bedenken.

28 de março de 2026

Beste Denise,

We vinden het vervelend om deze ervaring in de reviews te lezen, dat is nooit onze bedoeling geweest!

Wij hadden een leuke verjaardagsbox op de website, met daarin alle toebehoren om een feestje te vieren! Daarin zitten inderdaad booster packs of figures en een persoonlijk geschreven kaart voor de jarige. Slabs of graded kaarten hebben wij niet en staan ook niet in de omschrijving van dit product. Veel klanten verwachten alleen Pokémon packs en daarom doen wij deze er standaard in. U kunt altijd andere wensen achterlaten in de ordernotities.

Echter erkennen wij wel dat de boxen veel tijd kosten en niet altijd door iedereen even netjes ingepakt worden. Excuses als dat het geval was. Daarom bieden wij deze vanaf heden ook niet meer aan. Als u een degelijke oplossing verwacht, neem dan even contact op met de klantenservice via info@card-binder.com. We helpen u graag verder!

Nog een mooie dag gewenst!

Topers

Altijd super vriendelijk en super goede verzending

22 de março de 2026

Beste Benjamin,

Dankjewel voor jouw mooie review, die waarderen wij enorm. Staan elke dag met een lach op ons gezicht ons best te doen om de beste TCG-ervaring te leveren die wij kunnen.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering. Heel goed verpakt. Alles top

19 de março de 2026

Beste Freddie,

Dankjewel voor jouw 5-sterren review en de enthousiaste woorden. Wij hopen je snel weer te mogen helpen bij het verzamelen van jouw favoriete sets!

Toppers!

Deze gasten weten precies wat ze doen en waar ze goed in zijn!

Meerdere malen hier besteld en altijd goede service ontvangen.
Thanks Guys.

20 de março de 2026

Beste Altan,

Wat fijn om te horen dat jouw ervaring in de live-streams zo positief is geweest. Als wij het ons goed herinneren hebben we nog een mooie Manga-Rare kaart uit de One Piece TCG voor jou mogen pullen, geweldig!

Wij hopen je snel weer terug te zien in een van de lives, tot dan!

Top webshop

Goeie shop, gezellige mensen bijna dagelijks te zien op Twitch. Ik kom hier zeker nog eens terug!

5 de março de 2026

Beste Har,

Wat fijn om te horen dat de ervaring zo goed is bevallen. Dit horen wij maar al te graag. Wij zien je graag weer snel in een van de lives, tot dan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service heel vriendelijke mensen en…

Top service heel vriendelijke mensen en geven om de klant. Producten altijd netjes op orde geen klachten vanuit mij ga zo door toppers!!!

24 de novembro de 2025

Beste Sem,

Dankjewel voor deze mooie review, die koesteren wij enorm. Wij hopen je in de toekomst weer veel te mogen helpen met het uitbreiden van jouw collectie!

Super service

Super service en een hele fijne map om te gebruiken.

7 de março de 2026

Beste Tamara,

Dankjewel voor de mooie reactie over de kwaliteit van onze binders. Wij hopen dat onze binders jouw veel verzamelplezier brengen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Betrouwbare webshop met snelle levering

Ik heb hier recent een bestelling geplaatst voor verschillende trading card producten en mijn ervaring was erg positief. De website is overzichtelijk en het bestellen ging snel en eenvoudig. Mijn bestelling werd netjes verpakt en alles kwam in perfecte staat aan.

De levering was ook vlot en de communicatie rondom de bestelling was duidelijk. Dat geeft vertrouwen wanneer je kaarten of verzamelitems bestelt die natuurlijk goed beschermd moeten worden tijdens transport.

Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zal hier in de toekomst zeker opnieuw bestellen. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar trading card producten.

22 de fevereiro de 2026

Beste Boss,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met je bestelling.

Geweldig dat alles netjes en in perfecte staat is aangekomen en dat ook de levering en communicatie goed zijn bevallen. Daar doen we het voor!

We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze shop. Veel plezier met je nieuwe kaarten en bedankt voor de aanrader!

10/10 ervaring👍

17 de fevereiro de 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat alles naar wensen was, dat horen wij maar al te graag. Bedankt voor de mooie review en tot snel!

Betrouwbare verkoper

Betrouwbare verkoper. Duidelijke info, erg professioneel en netjes verpakt. Deze verkoper zou ik echt aanbevelen.

30 de janeiro de 2026

Beste Chantal,

Dankjewel voor het benoemen van alle ervaring die voor jou als positief werden beschouwen. Wij hopen dat we je snel weer mogen helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe favoriete kaarten. Tot snel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snele en nette service in de live…

Snele en nette service in de live stream laten openen echt een aanrader!

13 de fevereiro de 2026

Beste,

Wat gezellig dat je bij een van de live-streams aanwezig was! Dankjewel voor deze review en wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van de lives.

Het Card-Binder Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.