Den danske version af kfzteile. Super fine priser, især med rabatkoderne fra deres nyhedsbrev (ofte 20% rabat). Dog er siden dårligt lavet, samt dårligt oversat. Synes heller ikke udvalget er helt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Igen viser Carpardoo / Kfzteile24 sig som en troværdig leverandør. Jeg havde udelukkende valgt dele som kunne leveres "straks" og de ankom som forventet. Det kunne være lækkert hvis man kunne best... Ver mais
Havde bestilt to stænkskiver til en Hyundai men da de ankom var den ene en helt forkert type. Tjekkede at jeg havde bestilt korrekt. Sendte foto som tydeligt viste at de to skærme var helt forskellige... Ver mais
Faldt over Carpardoo da jeg søgte efter reservedele til min Seat Alhambra. Hjemmesiden er fantastisk nem at navigere rundt i, alt er delt op i forskellige grupper, så det er ingen sag at finde det... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Online forhandler af bildele og andet tilbehør til bilen.
Informações de contacto
Storkowerstrasse 175, 10369, Berlin, Alemanha
- +4532741990
- info@carpardoo.dk
- carpardoo.dk
Não respondeu a opiniões negativas
God oplevelse
God oplevelse. Har handlet der flere gange, hurtig levering.
Billige kvalitets produkter
billige kvalitets produkter, der kan konkurrere med andre konkurrenter også fragten er billig, en virkelig god oplevelse-
Lang leveringsdato
Lang leveringsdato. Du skal vente 6 hverdage på at få varerne til rådighed med det samme.
Faldt over Carpardoo da jeg søgte efter…
Faldt over Carpardoo da jeg søgte efter reservedele til min Seat Alhambra.
Hjemmesiden er fantastisk nem at navigere rundt i, alt er delt op i forskellige grupper, så det er ingen sag at finde det man lige står og mangler.
Efter endt bestilling modtog jeg en mail med forventet levering d. 30 april, hvilket dog ikke skete.
Modtog mine varer onsdag d. 04 maj, men er alligevel mere end tilfreds, derfor 5 stjerner.
Under alt kritik….
Under alt kritik….
Bestilte olie, og ventede ca 1 måned før jeg fik penge retur, efter talrige e-mails og til sidst måtte bede PayPal om at få mine penge igen.
Aldrig mere carpardoo…..
Altid god og venlig service samt til…
Altid god og venlig service samt til absolut fornuftige priser.
Forkert vare
Holdt jer væk fra carpardo jeg har bestilt olie oliefilter til bil.men det passer ikke.jeg blevet nødt til købt oliefilter fordi jeg var i gang med olieskift.olien passer heller ikke tror jeg fordi der lyser motorlampen.
Jeg har skrivet til dem og de siger jeg kan godt retunere oliefilter gratis.dårligt service
super sted at handle købte et sæt…
super sted at handle købte et sæt stylings lygter til min bil som jeg ikke syntes så pænt ud til bilen og sendte dem så retur og 5 dage efter kom pengene retur så jeg kunne bestille nogen andre så hurtig levering og go service
Super nem side ..priser er også gode.så…
Super nem side ..priser er også gode.så stort 5 tal fra mig.
Jeg giver minus 5 stjerner.
Jeg giver minus 5 stjerner.
Bestilte 200 liter destilleret vand i 5 liters dunke.
Modtog 155 liter hvor de 15 liter af dem var tomme dunke pga hård transport.
De sidste 45 liter har jeg intet set til.
Så det har snydt mig for 60 liter destilleret vand.
Jeg har skrevet til deres support utallige gange de sidste 10 dage og ingen respons overhovedet.
Det kører bare nu og her
Dejligt nemt
Dejligt nemt , nem overskuelig hjemmeside og altid gode tilbud
2-3 dagers leveringstid eller 4 uger?
Det sto 2-3 dagers leveringstid. Jeg mottok delene en måned senere, uten ordrenummer eller kontaktinformasjon i esken. Jeg prøvde å ringe det danske nummeret, det er et nummer som ikke kan motta anrop. Det tyske nummeret kunne jeg ringe. Det var en frekk mann som ba meg sende en e -post. Så gjorde jeg noen undersøkelser og sendte en e -post til alle deres carpartdoo -avdelinger .DK i Danmark, .N.L i Nederland, .FR (fransk), PL (polsk) og til .DE (tysk). Ingen respons i det hele tatt. Jeg måtte fikse bilen samme dag. Ingen mulighet til å returnere noe. Svindelfirma. Alle svarene jeg leste fra selskapet om tillitspilot er frekke og skylder alt på kunden. Er det så vanskelig å gi god service?
Et firma der ikke burde eksisterer
Et firma der ikke burde eksisterer
Et firma der ikke burde eksisterer. Jeg bestiller nogle reservedele den 20/07-2021 samme dag får jeg ordren bekræftet. Den 21/07-2021 besked om at ordren er afsendt, fint nok. Den 23/07-2021 modtager jeg en e-mail om, at de er kede af at have modtaget varen retur. Det var lige godt satans tænkte jeg, for på postnord app'en står der ukendt leveringsdato, det vil sige den ikke har været i Danmark endnu. Måske tror de at kunderne er dumme, men Carpadoo er endnu dummere. Det ville også være første gang, jeg ville have modtaget en pakke fra Tyskland så hurtigt. Så kære venner, hold jer langt væk fra dette useriøse firma. Nu er jeg spændt på at se hvornår jeg så modtager mine penge retur
Carpardoo.dk
Hej
Carpardoo.dk har nu efter uger hverken send mine ting retur eller givet mig mine penge retur.
Fup firma.
meget bedre end rival
meget bedre end rival. I det mindste kan du tale med nogen. og sender straks.super kundeservice og billig forsendelse
Havde modtaget en defekt vare
Havde modtaget en defekt vare, som jeg måtte sende retur. (samtidig med at jeg, måtte bestille en ny tilsvarende vare) Derefter skete der ikke mere, måtte kontakte dem flere gange. For at få pengene retur, for den defekte vare. Hvor efter at de, til sidst overførte ca. 400 kr. mindre end jeg skulle have retur. Igen måtte jeg kontakte dem flere gange, før end at jeg modtog resten.
Jeg rykkede samtidig for min, nye bestilling hver gang at. Jeg kontaktede dem, og også efter jeg havde modtaget de sidste penge. Men intet skete/ ingen svar fra dem. Efter 20 dage skrev jeg til PayPal, også var pakken sjovt nok på dagen efter... (håber dælme at varen ikke, fejler noget så jeg er færdig med dem)
Gode priser
Gode priser, gode mærker, hurtig betjening og levering har handlet her flere gange 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Næsten komisk ... det bliver ikke Carpardoo næste gang !
Bestiller 7-8 reservedele om mandagen (10.Maj) alt er markeret som værende på lager ... får derefter en velkomst mail :-) FLOT
Så går dagene ...hører intet ... 4 dage efter så ringer telefonen (14 Maj) øh vi har ikke det hele på lager ...men lad os nu lige se ... vi har da et filter på lager
GLEM DET ! ordren blev aflyst
Det bliver ikke CARPADOO næste gang det er for useriøst !
Alt var markeret grønt som værende på lager
TAK FOR SPILD AF TID !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.