Den danske version af kfzteile. Super fine priser, især med rabatkoderne fra deres nyhedsbrev (ofte 20% rabat). Dog er siden dårligt lavet, samt dårligt oversat. Synes heller ikke udvalget er helt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Igen viser Carpardoo / Kfzteile24 sig som en troværdig leverandør. Jeg havde udelukkende valgt dele som kunne leveres "straks" og de ankom som forventet. Det kunne være lækkert hvis man kunne best... Ver mais
Havde bestilt to stænkskiver til en Hyundai men da de ankom var den ene en helt forkert type. Tjekkede at jeg havde bestilt korrekt. Sendte foto som tydeligt viste at de to skærme var helt forskellige... Ver mais
Faldt over Carpardoo da jeg søgte efter reservedele til min Seat Alhambra. Hjemmesiden er fantastisk nem at navigere rundt i, alt er delt op i forskellige grupper, så det er ingen sag at finde det... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Online forhandler af bildele og andet tilbehør til bilen.
Informações de contacto
Storkowerstrasse 175, 10369, Berlin, Alemanha
- +4532741990
- info@carpardoo.dk
- carpardoo.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Ingen svar på mail eller tlf 🤮👎
Ingen svar på mail
Ingen svar på tlf
Sad en 1.5time på hold der skete intet.
Skrev en mail for 2 døgn siden ingen svar
Varen kom frem
Varen kom frem, men lidt for lang transport tid. men tror det var transport selskabets skyld. så fem stjerner
Varen kom hurtigt til mig og det var…
Varen kom hurtigt til mig og det var fantastisk .. jeg bestille fra jer i fremtid … Bassam Arabo
Meget meget utilfreds
Meget meget utilfreds. Bestilte Brembo bremsekalibere, til en Subaru, jeg fik 2 forskellige størrelser og begge 2 til venstre side, og ingen af dem er lavet af Brembo, men de ankom i Brembo æsker. Men ikke lavet af Brembo, det er svindel. !
Og havde virkelig store problemer med at bestille den højre. Måtte ringe til dem op til flere gange, afbestille en, og bestille en ny, og vente flere uger på at få den tilsendt. Og da den endelig ankom, så var det en helt forkert. Og til den forkerte side, og ikke det mærke som jeg havde betalt for !
Fungerede perfekt
Har intet hørt siden jeg afgav ordren…
Har intet hørt siden jeg afgav ordren og fik en bekræftelse
Elendig
Elendig
Umuligt at bestille ved Carpardo
Når man kommer til betaling og skal godkende med nem ide ,
Er det umuligt at godkende betaling på deres elendig hjemme side,
god service ......og hurtigt bytte
Hurtig levering kun ros herfra.👍👍
Gode varer.
Gode varer.. Skarpe priser. Dog er information om afsendelse/leveringstidspunkt noget mangelfuld. Der mangler lidt information/kommunikation.
Elendig retur-service...
Elendig retur-service...
D. 29. maj købte jeg en elektronisk momentnøgle far Carpardoo. Der var en fejl på produktet, så en skrue sad løst og dækslet til indmaden kunne falde af. Efter noget kommunikation med dem over e-mail bad de mig sende den retur til ombytning - dette gjorde jeg 20. juni. Da jeg efter 7 dage intet har hørt kontakter jeg dem igen og de svarer: "Så snart varen når frem til os, giver vi dig besked." (!) D. 8. juli skriver de, at de har modtaget varen og: "..har sendt den til producenten til kvalitets- og garantikontrol. Så snart dette er afsluttet, kan producenten refundere dig pengene tilbage." Jeg skriver tilbage, at det er en lang proces for en ombytning til det samme produkt uden defekt. Jeg ønskede jo ikke pengene tilbage. Intet svar. Nu skriver vi d. 3. august, snart en måned efter, har jeg hverken hørt fra dem eller fået min momentnøgle!!! - Helt uacceptabelt
Go service og priser dog kører internet siden ikke særligt godt og ej heller dansk hotline nummer
Goe priser dog dårlig internet side og jeres hotline pr tlf dur ikke
Billigst på nettet og god service
Billigst på nettet og god service, hurtigt forsendelse
Der er noget helt helt helt galt når…
Der er noget helt helt helt galt når jeg ikke engang kan komme til betaling på deres hjemmeside. Den er ubrugelig!
Priserne er okay, men så er alt også sagt
Priserne er okay, og når de så oven i giver 25% yderligere rabat i 3 dage er det bare super! Men til trods for at betalingen med nem-id forløber okay, kan man ikke trykke KØB NU og godkende på deres hjemmeside. Skriver til kundeservice, og får besked på at det er bedst at benytte Chrome ell. Firefox, og Apple produkter giver ofte fejlmeddelelser! Forsøgte med 3 forskellige Visa-kort og prøvede Paypal, Chrome og Firefox, men intet kunne aktivere KØB NU knappen. Skrev igen til kundeservice i en lidt anden formulering, men fik nøjagtig samme svar som tidligere fra kundeservice! Det er sgu ikke seriøst, og deres telefon support bliver heller ikke taget trods flere timelange opkaldsforsøg...
Glad kunde
Får de rigtige varer, rimeligt hurtigt og til super gode priser
Jeg er en glad kunde
Hurtig levering og kanon god pris.
Hurtig levering og kanon god pris.
Tommel op herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.