Catsndogs Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs een ALD puppy in huis en had wat problemen met de voeding. Mijn pup had steeds diarree. Heb bij cats en dogs in schilde supergoede uitleg gekregen door Sofie iemand die heel lief is maar voor... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De eerste keer dat ik echt niet tevreden ben van de levering. Het diepgevroren voeding was ontdooid en veel later geleverd dan voorzien. Jammer dat ok dan telefonisch nergens terecht kan. Ze beloven... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel duidelijke site . Kon vlot bestellen . Wast versteld de dinsdagavond besteld en de donderdag in huis , super rape levering en product net als beschreven , top kwaliteit! Een echte aanrader .

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

Een stijlvolle webshop enkel voor duurzame en designer katten en honden producten.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

57 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling onvolledig

Bestelling onvolledig , geen antwoord op mails

14 de dezembro de 2021

Beste,
Bedankt voor uw review.
We betreuren het te zeerste dat u ontevreden bent over onze service. Wij hebben inmiddels gepast gereageerd en zullen uw noden nog steeds vervullen als uw gewenst product terug op voorraad komt.

Het Cats&Dogs team

Beste Anja,

Wat leuk om te horen! Je mag ons altijd een foto van jouw lieveling mailen en dan zetten we hem eens in de kijker!

Bedankt voor uw vertrouwen.
Het Cats&Dogs

Hondenzetel

Vlotte levering en communicatie. Product zoals gewenst en onze hond is gelukkig in zijn nieuwe zetel. Een aanrader!!!

11 de julho de 2021

Beste Bernard,

Hartelijk bedankt voor uw leuke review! Het doet ons heel veel plezier te mogen horen dat de producten aan uw verwachting voldoen.

Bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze bouvier was direct verkocht aan…

Onze bouvier was direct verkocht aan haar zetel. Fantastische koop!!

9 de julho de 2021

Beste Nathalie,

Bedankt voor jouw review, het is zeer leuk te horen dat het zeteltje in de smaak valt bij jouw bouvier!

Nogmaals bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle levering en goede…

Zeer snelle levering en goede verhouding prijs/kwaliteit

25 de junho de 2021

Beste Paul,

Heel leuk om te horen dat het product en de levering aan uw verwachtingen voldeed!

Hartelijk bedankt voor de review en uw vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Klantendienst helpt voor verkoop (10/10) maar niet bij extra vragen. Retourbeleld 0/10

Ik had een vraag over de juiste maat bij hondenschoenen (voor in de sneeuw in de winter). De klantendienst heeft mij hierop een snel antwoord gegeven alsook een extra kortingscode als ik diezelfde dag nog bestelde. De kortingscode werkte niet, maar ter compensatie kreeg ik een gratis cadeautje! Tot hiertoe verdienden ze 5 sterren! Eens mijn pakketje gearriveerd was, bleken de schoentjes te groot te zijn. Ik informeerde opnieuw via mail hoe het retour in zijn werk gaat. Nooit geen mail terug gekregen. Blijkbaar hebben ze een vestiging in Belgie; maar moet je retour sturen naar Nederland! Retourkosten bedragen minimum 10€ vanuit belgie en zijn voor eigen rekening. Het tweede deel verdient dus 0 sterren.

*****TERUG CONTACT GEHAD MET DE VERKOPER EN EEN PASSENDE OPLOSSING GEKREGEN!!! Verdienen terug 5 sterren! BEDANKT!****

15 de junho de 2021

Beste Kaat,
Bedankt voor uw review, wij vinden het zeer jammer wat er gebeurd is. Wij kunnen uw mail namelijk ook nergens terugvinden, kan u dit eens nakijken en opnieuw doorsturen.
Onze retour werkt in de meeste gevallen via het retourformulier, dit om het product zo snel als mogelijk te kunnen ruilen bij de leverancier. Zo kunnen we beide de kosten drukken.
Wij gaan u een gepaste oplossing via mail bezorgen.
Bedankt!

Terug heel tevreden

Terug heel tevreden, ook van de snelheid van de levering en.... een gelukkige hond.

19 de março de 2021

Hey Lut,

Bedankt voor jouw leuke review! Heel fijn om te horen!

Groetjes het Cats&Dogs team