1. Fornecedor de máquinas de café
  2. Torrefação de café

Hos Cavida kan vi godt lide traditioner Derfor holder vi fast i gamle dyder. Håndristet kaffe tilberedt i små mængder af vores ristemester. Kun levering af små mængder som vores kunder kan nå at bruge før de har stået for længe og ændrer smag. Udvalgte sorter så vi er sikre på at smagen ender præcis som vi har lovet. Til gengæld er vi heller ikke bange for nytænkning og ny teknik. Vi benytter markedets nyeste og mest avancerede kaffemaskiner, som ikke blot sikrer topkvalitet i hver eneste kop, med også er nemme at benytte og ikke mindst nemme at vedligeholde. Nyt og gammelt sammen. Traditionelt og moderne fint afbalanceret. Kaffe er et seriøst emne. Ikke kun for os. Også for vores mange kunder hvor kvaliteten og oplevelsen spiller en stor rolle når vi starter dagen, når vi holder et møde eller når vi blot trænger til en pause. Og ikke mindst for arbejdsgiveren der gerne vil sikre medarbejdere eller kunder det bedste. Traditionel kvalitetskaffe, på topmoderne maskiner. Bedre bliver din kaffeoplevelse ikke. Velkommen til Cavidas kaffeverden

3,7

Aceitável

1 opinião

Super fin service og kaffemaskiner

Super fin service og kaffemaskiner, som vi har fået og får igennem Cavida.
Cavida og Mathias Quistgaard gør en dyd ud af at hjælpe os. Om det så gælder nye og bedre kontrakter, service på maskinerne eller hvis vi er ved at løbe tør for bønner, så går der ikke længe før opgaverne er løst👍🏼Dennis /Vitrex

26 de setembro de 2023