Leia as opiniões dos outros
Jeg har bestilt to ganger nå. Begge gangene kom pakken veldig fort frem, selv i juletider. Der andre leverandører har skuffet meg med stadige utsettelser og treg levering, leverte dere raskt. Bra pris... Ver mais
Syns det er kjekt å besøke dykk, de har som regel det eg treng til alle mine hobbyar. Eit lite minus er at det tek lang tid, og ikkje alltid tittel på fanene stemmer med innhold. Men det kan eg for... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Du får varer som du ikke kan returnere
Du får varer som du ikke kan returnere. Hvis du skal sende tilbake varer må du gjøre det men hjemlevering til de og hvis ikke så får du varene tilbake.
Skikkelig Uprofesjonelt at en nettbutikk ikke har retur skjema du kan bruke.
Har vært i kontakt med de flere ganger og like lite hjelp å få hver gang. De legger alt ansvar over på kjøper og ber deg bare få hjelp på posten istedenfor.
The only reason I am giving 3 stars…
The only reason I am giving 3 stars rather than 1 is because I have been ordering material for my art workshops for years with few issues. Usually I pay with a faktura, after I have received my goods. This time I paid in advance with Vipps, PostNord has managed to mess up, the parcel is now missing, CC customer service has been rude and unhelpful, and PostNord won’t refund me either as they only accept claims from those who have sent the parcel. CC has chosen to loose a regular customer who frequently buys in bulk for what has to be my smallest order to date - ca 500 nok. Not impressed.
Falsk informasjon på nettside
Pris og vareutvalg er upåklagelig.
Det som derimot er nevneverdig er at det ingen sted på deres nettsider (i hvertfall ikke som er enkelt tilgjengelig for kunde) står det at varen sendes fra Danmark og derfor skal gjennom toll før pakken er sporbar i Norge. På nettsiden til Creative Company står det at varen sendes i løpet av 1-2 virkedager (noe de hevder at de gjorde) og at leveringstid er 2-4 virkedager. Det stemmer overhode ikke! Pakken har etter det Creative Company sier vært hos sorteringssenteret i to dager. I sporingen står det bare at PostNord har registrert og venter på pakken. PostNord forteller så at det er 1-5 leveringsdager ETTER den er gjennom tollen og mottat på Norsk side. Det er åpenbart at noen lyver og det er ugreit å reklamere med 2-4 leveringsdager når det ikke helt klart ikke er tilfelle. Det burde også gjøres lett tilgjengelig informasjon om at varene sendes fra utlandet. Jeg hadde helt klart valgt en annen side, dersom jeg visste det skulle ta så lang tid å få varene.
Nekter å ta ansvar for eget produkt
De nekter å ta ansvar for eget produkt som er defekt.
Ikke forvent å få pakken, elendig service
Hold deg unna og ikke forvent å få produktene du bestiller. Helt klart den verste kundeservicen jeg noen gang har vært borti. Bestilte en pakke før sommeren som skulle være gave med forventet leveringstid. Pakken kom aldri frem, kontaktet de og de skyldte kun på fraktselskapet og nektet å hjelpe meg. Jeg foreslo at de kunne sende en ny, og ta den andre i retur, det var ikke mulig. De hadde ingen måte å kompensere for den lange ventetiden. I kommunikasjonen med de var det utrolig mye frem og tilbake og jeg måtte selv kontakte fraktselskapet og jeg forsøkte gjentatte ganger å fortelle dem at pakken er blitt sendt til et helt annet sted i landet. Da jeg til slutt fikk rapportert problemet gjennom klarna dukket pakken opp, 2 måneder etter bestilling…. Jeg vil si jeg er ganske tålmodig, men dette ble et enormt styr og mye tid og energi gjennom sommeren ble brukt til å fortelle dem gjentatte ganger at pakken bare blir sendt på nytt til andre steder i landet, og ingen kunne hjelpe meg å sende en ny pakke så lenge. Helt håpløst. Anbefaler ingen å ta sjansen på å bestille noe herfra, dessverre.
Brosjenåler med snurrelås
Kjøpt 100-pakke med brosjenåler. Over halvparten er defekte. Låsen sitter fast. Ikke mulig å returnere vare. Må filme aktuell defekt, dokumentere, og sende på epost. CC-hobby har aldri hørt om denne feilen før. Forespeilt å få tilbakebetalt halve kjøpesummen. Selv om mer enn halvparten av låsene var defekte. Pakken inneholdt mindre enn 100 brosjenåler.
Misinformasjon på nettsiden
Misinformasjon på nettsiden: Reklameres med 2-4 dagers leveringstid men jeg bestilte mandag morgen og pakken ble ikke pakket og sendt før torsdag formiddag. Dette viser at det ikke tilstrebes å imøtekomme rask levering samt at feil informasjon står på nettsiden. Sånne ting er ekstremt irriterende. Når jeg kontaktet kundeservice onsdag viste de liten interesse for at pakken ikke var sendt på tredje dagen etter bestillingen.
+ at rabattkode som blir lovet når man meldes på nyhetsbrev ikke kommer som lovet og man må etterspørre om man kan få rabattkoden.
For meg blir dette for useriøst og ikke minst uprofesjonell behandling av kunder som forholder seg til informasjon som står på nettsiden.
Dårlig service
Dårlig service, fikk tilsendt feil størrelse og da stusset dem, da de ikke hadde den størrelsen i sitt sortiment. Følte dem la mye over på kjøper. Rett før jul. Måtte pakke inn feil størrelse, og da så dem på saken som avsluttet....
Complete rip off
I received the crochet advent calendar for Christmas. It is, at best, basic. A complete rip off. About £5 worth of materials for £50 and the patterns are basic to useless. I stopped after the first two the third and forth were more of a waste of time than I was willing to invest.
Elendig service!
Put in order and was unable to pay with…
Put in order and was unable to pay with pay pal which did not work, then tried credit card which came up with error after having put in all the details. I have not had problems in the past. Can’t find any contact details for the company. What is going on !!
Som å handle fra temu, men dyrere
Å handle herfra er litt som å handle fra Temu, bare dyrere og vanskeligere å returnere. De har rask levering, og mange av produktene er gode. Men innimellom så kommer det noe som er helt ubrukelig. Tror ikke jeg kommer til å handle herfra mer.
Supre produkter
Supre produkter, fine priser og godt utvalg! :D
Dårlig kundehåndtering og forrivende nettside
Bestilte mange varer til bedrift. Prøvde å opprette en bedriftsprofil for å fulføre bestillingen, men måte velge mellom kort, vipps og klarna til betaling likevel. Fikk ikke velge faktura eller EHF sånn som på andre nettsider. Jeg valgte Klarna, og fikk en personlig faktura på min personlig mail, i tilegg til bedriftsfaktura på min jobbmail. Tok kontakt med kunderservice og fikk beskjed at jeg måte ornde opp i dette selv fordi de ikke har noe med Klarna å gjøre. Jeg prøvde å forklare at Klarna er deres betalingsløsning, på deres nettside, som de tilbyr for deres kunder, men fikk beskjed om at jeg hadde gjort feil så jeg måte ordne opp i det. Det bare å ta en telefon. Jeg spurte om ikke de kunne ta den telefonen, men det kunne de ikke. Jeg kunne bare returnere varene hvis jeg ville det. Ekstremt dårlig kunderservice å få kunden til å ordne opp i ting som gikk galt på deres nettside. Når det heter kunderservice skulle man tro at det var å løse i problemene kundene møter med bestillingene.
commande non reçu
Je n'ai toujours pas reçu ma commande, je leur ai envoyé un mail pour savoir ou étaient mes articles. Aucune réponses de leur service client. Je ne recommande pas cette compagnie.
Rask levering
Rask levering, og mange bra produkter til grei pris. Men jeg har lagt inn anmeldelse på to produkter jeg ikke var fornøyd med, og disse har ikke blitt lagt ut. Jeg ser ofte på anmeldelser før jeg kjøper og vil gjerne se både gode og dårlige. Så dette syns jeg er veldig dårlig. En annen ting er at de ofte gir 20-25% rabattkoder, men så har de satt ned mange varer med 10-12% fra før, og da gjelder ikke koden på de varene. Men jeg kommer fortsatt til å handle igjen de produktene jeg er fornøyd med.
Order not arrived
Order placed, no shipping details given, had to chase them, they sent a link that is useless, shipping states 5-7 days, it’s now 10 days still nothing, fed up chasing these people now, this was a gift and now so will have to go elsewhere. Def won’t be buying from them again and I will be asking for a refund.
Erreur produit
Erreur produit. Service client désastreux.
Site à éviter.
Svindel
Vi bestilte og betalte vår ordre i februar. Nå er vi i mai, og vi har fortsatt ikke fått den. Har purret flere ganger på epost mellom mars og mai og får heller ikke svar fra selskapet. Useriøst.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.