Creativ Company - cchobby.se Opiniões 674

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

En av produkterna från Jewellery uppfattade jag att det var en nylontråd när jag beställde, men det var tyvärr en elastisk nylontråd och det passar mig inte alls. Resten av produkterna som jag beställ... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det är alltså spännande att handla på nätet och se hur man uppfattar mått. De 3 stansade var fantastik bra och stabila! Det blev inte 5 stjärnor eftersom PostNord inte meddelade att paketet hade komm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag ger 5/5 stjärnor för att Creativ Company hade tålamod med att mitt första paket försvann och mitt andra var trasigt och innehållet stulet i postnords pakethantering. Tredje gången gillt - paketet... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

674 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Köpte vit vaxduk

Köpte vit vaxduk, hel rulle. Var den sämsta duk jag haft. Den "sprack" både på kanter och mitt på bordet, utan att den varit hårt påverkad. Lagren i duken skilde sig. Det är svårt att reklamera en duk efter 3-4 månader. Det som var bra var att varan kom snabbt. Tyvärr kommer jag inte att handla där mera.// MVH Bernice Hanses

20 de março de 2025

Defekten Artikel erhalten

Defekten Artikel erhalten, gemeldet und nach einer kurzen wahrscheinlich automatischen Antwort seit zwei Wochen keine Rückmeldung mehr erhalten. Artikel wurde mittlerweile von mir repariert da er benötigt wurde. Versand dauerte über eine Woche und hätte für eine neue Bestellung zu lange gedauert.

11 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Sehr schade, aber ich werde nie wieder dort bestellen.

Ware am 28.11. bestellt, Bestellbestätigung umgehend erhalten, jedoch ist die Bestellung im Kundenkonto nicht zu sehen. Also am 03.12. per E-Mail nach dem aktuellen Stand gefragt.

Antwort: Die Bestellung wurde nicht ins System übertragen (???), wurde nun durch die IT behoben und die Ware wird umgehend gepackt und versendet.

Heute ist der 06.12. und die Ware ist noch nicht geliefert. Daher erneut den Sendungsverlauf kontrolliert, der Tracking Link wurde ja bereits übermittelt. Naja, die Ware hängt irgendwie immer noch in Dänemark fest.

Wäre mir bewusst gewesen, dass die Ware von der Muttergesellschaft in Dänemark versendet wird, hätte ich dort nie bestellt.

Ich habe nichts gegen die Dänen, bitte nicht falsch verstehen. Aber da die Firma offensichtlich Probleme mit ihren IT-Systemen hat und die Lieferzeit dadurch in Verzug gerät, was übrigens sehr ärgerlich ist, dann besser doch im lokalen Handel einkaufen.

War leider die erste und letzte Bestellung. Sorry!

6 de dezembro de 2024

Leveranstid

Jag vet att det är svårt att ha en kort leveranstid men då bör det inte stå 2-3 arbetsdagar på hemsidan. Nu, en vecka senare, är paketet forfarande i ett annat land och det står ca 5 dagar kvar på postnord. Detta var nämligen produkter jag akut, akut behövde! För övrigt bra priser och ok hemsida.

3 de outubro de 2024

Nöjd

Stort utbud av hobbymateriel. En del tyvärr i allt för stora förp. Lite svårt att navigera mellan de olika sidorna samt att spara i favoriter , till senare. PLUS till alla roliga och användbara tips och förslag. Blir SÅ inspirerad.

23 de fevereiro de 2023

Dålig

1.Det fungerar inte som det ska med presentkort.
2.Beställningen från 13 februari kom inte förrän idag 21 februari.
3.Jag kommer aldrig att beställa från cchobby igen.

12 de fevereiro de 2023

Hej Tatiana
Tack för din återkoppling.
Jag beklagar att du fick problem med ditt presentkort, det var tyvärr ett tekniskt fel som tog någon dag att åtgärda. Vi hoppas att du ändå är nöjd med produkterna och den lilla presenten vi skickade med som plåster på såret. / Mariana

Classificada 2 em 5 estrelas

Namn på produkt överensstämmer inte med produkten

garnet jag beställde hette ullgarn, så det trodde jag att det var. Det visade sig dock vara akryl till hälften. Jag har antagligen missat att läsa det finstilta, men det framgick inte tydligt att det inte var ullgarn.

7 de fevereiro de 2023

Hej Carina
Tusen tack för ditt påpekande, jag ska genast rätta till det. Kontakta kundtjänst på 031-561143 eller mail@cchobby.se så ska vi hjälpa dig vidare / Mariana

Snabb leverans, bra!
Ej nöjd med papersteipens kvalité, går lätt av.

6 de fevereiro de 2023

Hej Lena
Kontakta oss på 031-561143 eller mail@cchobby.se så hjälper vi dig med din reklamation / Mariana

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.