Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

•Hjemmesiden er nem og finde ud af ✅️ •Produkterne er god kvalitet ✅️ •Kundeservice er i top ✅️ •Levering er hurtig ✅️ Alt i alt er CCMerch.dk et fantastisk sted til shopping og alle pengene vær... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god kvalitet af t-shirts og kopper m.m. generelt super glad for CCMerch de har givet mig super fede muligeheder til at lave mine egne designs og virkelig sætte mig en ubegrænset mulighed for k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er selv streamer og bruger ccmerch til at frembringe merch. Sindssyg god kvalitet all round. Hurtig levering, og skulle uheldet være ude så er de skarpe til at kontakte en hurtigt. Ccmerch lyttere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en super oplevelse at handle med CC merch. Jeg fik printet noget design på bøllehatte, som blev super gode! Jeg var nervøs for om alle små detaljer ville komme med - Men det gjorde de, kni... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Bestemt et besøg værd

•Hjemmesiden er nem og finde ud af ✅️
•Produkterne er god kvalitet ✅️
•Kundeservice er i top ✅️
•Levering er hurtig ✅️

Alt i alt er CCMerch.dk et fantastisk sted til shopping og alle pengene værd.

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og godt produkt.

Hurtig levering og godt produkt.

Jeg fik lavet 2 A3 ark med stryg på tryk. De ankom efter 3 hverdage og var helt perfekte. Hjemmesiden var let at bruge til at designe de to A3 ark ud fra nogle filer jeg uploadede.

Der gik godt nok noget galt i leveringsstedet, men jeg fik en mail om fejlen og det var kun 500 m væk, så det var okay.

17 de maio de 2025

Hej Jakob!

Mange tak for den rigtig flotte anmeldelse!

Som du rigtig nok nævner, skete der en fejl med valg af leveringssted, desværre sket da der lige er blevet udskiftet fragtplatform, så der lige var en ting der skulle ændres i opsætningen, heldigvis sendte den stadig til samme område :-)

Igen, mange tak for anmeldelsen

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Ved bestilling fik jeg skrevet en forkert mail, men da jeg skrev til dem, blev det hurtigt ordnet!
Samt da pakken ankom og et krus havde knækket hank, blev den også hurtigt løst!😊
Kan simpelthen ikke sige andet end det der allerede er sagt: FANTASTISK!

15 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da CCMerch

Mange tak for de flotte ord!

Tingene skal bare være i orden :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Skide god kundeservice og behjælpelig

Skide god kundeservice - Behjælpelig og venlig - Super tilfredskunde fra Aalborg⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 de fevereiro de 2024

Resposta da CCMerch

Tak for den gode anmeldelse!

Jeg håber stadig du er rigtig glad for koppen :)

T-shirt

Hurtig levering af T-shirt med tryk.
God service og god pris, og levering til tiden.

15 de janeiro de 2024

Hej Peter

Mange tak for din gode anmeldelse :)
Jeg håber T-shirtsene stadig er super gode

- Indehaver

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais