ChannelChain Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

ChannelChain is hét Nederlandse platform voor Bol.com verkopers en multichannel merken. Onze belofte is simpel: verkoop overal, beheer op één plek. Of je nu actief bent op Bol.com, Shopify, Amazon, WooCommerce, MediaMarkt, Kaufland of een van de vele andere marketplaces, je beheert alles vanuit één overzichtelijk dashboard. Geen losse systemen, geen Excel en geen dubbel werk meer. Wij zijn gebouwd met een duidelijke focus op Bol.com en bieden functies die je nergens anders zo compleet vindt. Met onze tool voor productonderzoek doorzoek je miljoenen Bol producten met echte verkoop en omzetcijfers, zodat je jouw volgende bestseller vindt op basis van data en niet op onderbuikgevoel. Je volgt je organische rankings per zoekterm, los van advertenties, en je verzamelt al je reviews automatisch. Onze AI koppelt elke review en klantvraag aan de juiste bestelling, zodat je proactief en persoonlijk kunt reageren. Daarnaast win je automatisch de Buy Box met onze slimme repricer, regel je je LVB zendingen met intelligente voorraadadviezen en upload je je BTW facturen rechtstreeks naar je Bol klantaccount. Voorraadbeheer, inkoop, forecasting, klantenservice en winstgevendheid zitten allemaal in hetzelfde platform. ChannelChain is gemaakt voor serieuze verkopers die willen groeien zonder operationele chaos, van starters tot grote spelers met duizenden bestellingen per maand. Jouw data is bij ons heilig, met versleuteling en volledige scheiding per klant. Klaar om te winnen op Bol.com en daarbuiten? Ontdek vandaag wat ChannelChain voor jou kan betekenen.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

9 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi platform met handige tools

Ik werk sinds kort met Channelchain en dat bevalt goed!Ik moest er in het begin wel even wennen aan de omgeving en alle tools, maar gelukkig kon ik met al mijn vragen bij ze terecht. Ik kreeg steeds snel antwoord en ze dachten echt met me mee, niet alleen een standaard reactie. Daardoor had ik het platform vrij snel door.

Wat ik zelf het fijnst vind, is dat ik nu al mijn producten en reviews netjes bij elkaar zie. Eerst moest ik alles op verschillende plekken bij elkaar zoeken, nu zie ik in één oogopslag hoe het ervoor staat. Dat scheelt me een hoop tijd.
Kortom: prima platform en fijne mensen om mee te werken!

6 de outubro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over ChannelChain

Wij zijn zeer tevreden over ChannelChain. Ze denken actief met ons mee, begrijpen snel wat wij als e-commercebedrijf nodig hebben en vertalen onze wensen direct naar praktische oplossingen. Aanpassingen worden snel en professioneel opgepakt en de communicatie is prettig en persoonlijk.

Een betrouwbare en kundige partij die echt meedenkt met de klant. Absoluut een aanrader!

25 de setembro de 2026

Channelchain ecommerce

Wij gebruiken Channelchain voor veel verschillende tools, waaronder de multi channel klantenservice, voorraadbeheer en inkoop en LVB. Werkt super en zorgt ervoor dat we via één iPhone app onze hele ecommerce kunnen beheren

19 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

zeer tevereden over de samenwerking

Wij gebruiken ChannelChain voor de koppeling van onze webshop met bol.com en zijn zeer tevreden over de samenwerking.

De koppeling maakt het voor ons een stuk eenvoudiger om onze producten via bol.com aan te bieden en alles goed te beheren. Wanneer we een vraag hebben of ergens tegenaan lopen, krijgen we snel hulp en wordt er meegedacht naar een oplossing.

Voor een webshop die zijn producten ook via bol.com wil verkopen, is ChannelChain wat ons betreft een betrouwbare en praktische oplossing. Zeker aan te bevelen.

1 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi platform met prima service!

We werken nu al een tijdje samen met ChannelChain en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie is heel kort en ze zijn snel met toevoegen van nieuwe features, soms ook op aanvraag. Wij zijn een groot bedrijf met meerdere accounts en de applicatie werd hier snel naar ingericht. Ook fijn dat je niet alle modules hoeft af te nemen, maar enkel waar je behoefte naar hebt. We kijken ernaar uit om de samenwerking voort te zetten en steeds meer en beter gebruik te kunnen maken van het patform.

27 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ze sturen spam via bol.com. Heel irritant. Ik heb printscreens gemaakt en gemeld bij bol.com

29 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Spam in me bol.com account..

Spam in me bol.com account... hoe triest, hoop dat je veel klanten erdoor krijgt!

-update-
Je kunt wel zeggen dat de review niet klopt, maar ik heb een screenshot voor de liefhebbers, mochten jullie geïnteresseerd zijn.

22 de junho de 2026