Fijne software die mij heeft geholpen…
Fijne software die mij heeft geholpen met mijn voorrad! Persoonlijk contact. Zou het zeker aanraden
We are Stockpilot. With a dedicated team, we build software that simplifies e-commerce operations. Our mission? To help entrepreneurs spend less time managing inventory, orders, and returns, so they can focus on growth.
Vredeburg 40, 3511BD, UTRECHT, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Wij hebben Stockpilot ongeveer vijf maanden gebruikt voor het voorraadbeheer van onze webshops. Voor webshopeigenaren die een overstap overwegen: dit is hoe het bij ons liep, van opstart tot vertrek.
De basis werkte na een rommelige opstart wel, maar in het dagelijks gebruik bleef het omslachtig, en bij ons vertrek liep het ronduit slecht.
Twee voorbeelden van die omslachtigheid. Om automatisch te kunnen wisselen tussen fulfilmentmethodes moet je extra warehouses aanmaken, en dat kun je niet zelf — daar heb je support voor nodig, voor wat in feite een routinehandeling is. En bij de order zelf is de voorraadlocatie niet zichtbaar. Dat die op picklijsten en pakbonnen staan klopt, maar bij het beoordelen van een order in het systeem, wat je de hele dag doet, moet je die informatie ergens anders zoeken.
Bij het opzeggen kwam het slechtste naar boven. Wij hebben vijf maanden zonder enig probleem betaald. Daarna kregen we geen aankondiging dat het abonnement verlengd zou worden. De factuur werd uitgegeven op de dag dat de nieuwe periode begon en was diezelfde dag vervallen; de eerste melding over de incasso kwam pas twee dagen later, één dag voor de afschrijving. Dat is het punt waar je als klant op moet letten: een pakketwijziging gaat pas in bij de volgende cyclus, dus je moet handelen vóórdat die start — terwijl je geen enkel signaal krijgt dat hij gaat starten. Ons verzoek om die laatste maand naar een lager pakket te corrigeren is afgewezen op basis van regels over billing cycles die op dat moment in hun algemene voorwaarden nergens te vinden waren. Op de vraag waar die regels dan wel stonden, is nooit antwoord gekomen. De voorwaarden waarnaar zij nu verwijzen dragen de vermelding "Laatst bijgewerkt: 16-09-2026" — ruim na ons geschil van begin september. Nadat schriftelijk was bevestigd dat er niets meer openstond, het account was beëindigd en het dossier was gesloten, kwam er alsnog een aanmaning vanuit een andere afdeling, met aankondiging van een incassobureau.
Wat daarna gebeurde hoort er wat mij betreft bij. Binnen een kwartier na het plaatsen van deze review verschenen op onze webshop twee 1-sterbeoordelingen van mensen die nooit iets bij ons hebben besteld. Beiden is gevraagd om een ordernummer; geen van beiden kon dat leveren, en het keurmerk heeft ze om die reden allebei verwijderd. Van één van die beoordelingen heeft Stockpilot zelf schriftelijk bevestigd dat deze vanuit hun organisatie is geplaatst, afstand genomen van die handelwijze en verwijdering in gang gezet.
In hun reactie op deze review publiceerden zij persoonsgegevens over mij waarvoor geen toestemming was gegeven. Toen ik om verwijdering vroeg, weigerden zij dat. Trustpilot heeft de reactie vervolgens zelf verwijderd wegens strijd met de richtlijnen.
Ook bij het opvragen van onze gegevens ging het mis: eerst kregen we bericht dat alles automatisch verwijderd was, waarna dat bericht een dag later werd ingetrokken als onjuist en er alsnog een export werd aangeboden.
Waar ik op zou letten voordat je tekent: hoe een verlenging wordt aangekondigd, per wanneer een pakketwijziging ingaat, en wat er in de voorwaarden staat over restitutie. Wij gingen ervan uit dat dat geregeld was.
Mijn advies is kort: begin hier niet aan. Een leverancier die persoonsgegevens van een klant publiceert en dat pas rechtzet als het platform ingrijpt, die onjuiste mededelingen doet over wat er met je bedrijfsgegevens is gebeurd, en die heeft moeten erkennen dat er vanuit de eigen organisatie een valse beoordeling op de webshop van een vertrekkende klant is geplaatst, hoort niet thuis in het hart van je bedrijfsvoering.

Resposta da Stockpilot
Stockpilot is een gebruiksvriendelijk platform waarmee we voorraad, bestellingen en verschillende verkoopkanalen eenvoudig vanuit één omgeving beheren. De koppelingen werken betrouwbaar en besparen ons veel handmatig werk. Ook de Nederlandse support is snel, persoonlijk en denkt goed mee.
Erg goede ervaring gehad. We zijn goed geholpen. De korte lijntjes communiceerd fijn.
Wij werken al jaren met Stockpilot en zijn erg tevreden over de samenwerking. Wat wij vooral waarderen is dat ze echt proactief met ons meedenken over oplossingen, het voelt als een partnerschap in plaats van alleen een softwareleverancier.
Alles binnen het systeem loopt zoals het hoort, wat ons veel rust en overzicht geeft in onze dagelijkse processen. Voor elk bedrijf dat op zoek is naar structuur en een betrouwbaar systeem, is Stockpilot absoluut aan te raden.
Goede software dat doet wat het moet doen. Werkt altijd! Het bedrijf staat open voor feedback en heeft daarnaast ook heel snel bepaalde dingen geïmplementeerd.
Great software that enables me to sell antique jewelry on Etsy and my Shopify store.
easy to use, very helpful. would recommend to everyone
Top app. Ik gebruik het voor onze voorraadbeheer met oa koppeling naar Amazon en Bol.
Werken nu enkele maanden met Stockpilot als integrator. Vanaf het begin af aan goed contact, staan open voor aanpassingen en zijn erg mee denkend. Tevreden klant!
A real asset to any retailer! And realy easy to use . I would recommend it to anyone