Hat ohne vorherige Ankündigung einfach nur die Hälfte der Bestellung geliefert und da die Sets nun unvollständig sind darf ich auch noch die Retourekosten von knapp 7 Euro (!!) selbst bezahlen obwohl... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestelde pyjama's heerlijk zacht en blijven mooi na wassen...wel jammer dat er tijdens feestdagen geen soepeler retourbeleid was. Omwille van kerstcadeau 1 dag te laat om "wettelijk" terug te sturen..... Ver mais
Onze zoon had al eerder pyjama's van jullie merk en deze zijn ondertussen zo afgedragen dat je er erwten kan doorschieten. We hebben enkele jaren gezocht naar nieuwe exemplaren maar vonden er nergens... Ver mais
Sachen waren zu klein. Ein Umtausch wurde erst nach mehrmaliger Aufforderung zugestimmt. Dann musste ich die Sachen nach China schicken und die Kosten selbst tragen. Nie wieder bestell... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Charlie Choe vind je de leukste dames-, heren- en kinderpyjama's. Met een pyjama van Charlie Choe ben je verzekerd van heerlijk zachte stoffen en een prachtige pasvorm. Shop onze heerlijke nachtkleding collectie! Sweet Dreams!
Informações de contacto
Celsiusstraat 2, 6003 DG, Weert, Holanda
- 0495-745648
- info@charliechoe.com
- charliechoe.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Was precies wat ik ervan verwachte
Was precies wat ik ervan verwachte , blijft mooi en draagt heerlijk

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
Fijne slaapkleding die er ook mooi…
Fijne slaapkleding die er ook mooi uitziet en lekker zit

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
Mooie nachtkleding van zachte stoffen
Mooie nachtkleding van zachte stoffen. Goede kwaliteit, zeer redelijke prijzen. Ik ben fan!

Perfecte pasvorm
Je kan niet miskopen bij Charlie Choe, fijne stof, perfecte pasvorm, er is echt meegedacht aan het vrouwenlichaam en waar de stof moet zitten.

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
Werk aan de winkel, Charlie Choe.
De kwaliteit van de artikelen is goed, maar de keuze van kleuren en prints kan terug beter. Ook het feit dat je zowel voor het ontvangen als het retourneren van een bestelling moet betalen is een groot minpunt. Hierdoor ben je veel minder geneigd om te bestellen, laat staan dat nieuwe klanten terugkomen.

Halswijdte en mouwlengte
De halswijdte valt voor mijn smaak te groot uit en de mouwen te kort.

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
Goede service en mooie producten
Goede service en mooie producten. Fijn draagcomfort.

Top slaapkledij…
De pyama's en de slaapkleedjes zijn echt de max!!! Alles blijft gewoon heel erg mooi ,superkwaliteit!

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
T is precies zoals op de foto
T is precies zoals op de foto, en een goede bezorging .

Fout in bestelling
Ik had een fout gemaakt met bestellen. Heb een mail gestuurd en de fout werd meteen herstelt. Helemaal super

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
Snelle levering. Perfecte kwaliteit. Pakje was verloren en meteen nieuw nagestuurd.