Hat ohne vorherige Ankündigung einfach nur die Hälfte der Bestellung geliefert und da die Sets nun unvollständig sind darf ich auch noch die Retourekosten von knapp 7 Euro (!!) selbst bezahlen obwohl... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestelde pyjama's heerlijk zacht en blijven mooi na wassen...wel jammer dat er tijdens feestdagen geen soepeler retourbeleid was. Omwille van kerstcadeau 1 dag te laat om "wettelijk" terug te sturen..... Ver mais
Onze zoon had al eerder pyjama's van jullie merk en deze zijn ondertussen zo afgedragen dat je er erwten kan doorschieten. We hebben enkele jaren gezocht naar nieuwe exemplaren maar vonden er nergens... Ver mais
Sachen waren zu klein. Ein Umtausch wurde erst nach mehrmaliger Aufforderung zugestimmt. Dann musste ich die Sachen nach China schicken und die Kosten selbst tragen. Nie wieder bestell... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Charlie Choe vind je de leukste dames-, heren- en kinderpyjama's. Met een pyjama van Charlie Choe ben je verzekerd van heerlijk zachte stoffen en een prachtige pasvorm. Shop onze heerlijke nachtkleding collectie! Sweet Dreams!
Informações de contacto
Celsiusstraat 2, 6003 DG, Weert, Holanda
- 0495-745648
- info@charliechoe.com
- charliechoe.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Wederom heel tevreden…….
Wederom heel tevreden over de nachtkleding, mooie kwaliteit en een website die het waar maakt voor 13.00u besteld volgende dag in huis.
Super, en ik kom weer graag terug.

Super!
Heel blij met mijn pyjama. Prachtige kwaliteit. De levering was als beloofd.

Goede kwaliteit nachtkleding!
Charlie Choe levert goede kwaliteit en snelle levering. Ons gezin is er super blij mee!

Prima service
Ik heb al vaker bij jullie besteld en krijg altijd netjes antwoord wanneer nodig. De artikelen zijn snel binnen. Helaas was 1 product niet leverbaar, maar ook hierover kreeg ik gelijk een mail en werd het bedrag terug gestort.

Gezocht en gevonden nachtkleding
De bestelde nachthemden zijn de juiste maatvoering
En zeer snelle levering
Ben zeer tevreden en zal zeker weer bestelling plaatsen

Pyjama zit heerlijk
Pyjama zit heerlijk. Duurde alleen even voordat ik hem thuis had ontvangen.

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
een duidelijke site en bestelling wordt…
een duidelijke site en bestelling wordt snel verwerkt en verzonden.

Resposta da Charlie Choe Sleepwear
Mijn pakket was snel geleverd,compact…
Mijn pakket was snel geleverd,compact en netjes ingepakt,zonder overbodige afval.Mijn artikelen waren ook wat ik er van verwachte,ben er blij mee. Charlie Choe is van zeer goede kwaliteit,een aanrader.

Aanrader
Kleding is van mooie kwaliteit, pasvorm is goed. Snelle en nette verzending. Aanrader!

Snelle levering.
Snelle levering.
Broeken netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden over de verzending.
Ps op andere sites zijn de producten toch wel wat duurder.
Daarom kijk eerst op hun orginele site voor de mooiste prijzen in de sale.

Levering niet compleet
Er was bij levering iets niet geleverd (en dit bleek niet meer leverbaar). Dit is keurig opgelost door Emmie van de klantenservice.

Goede en fijne kwaliteit
Goede en fijne kwaliteit. Wel lang verzendtijd. Na een week namelijk nog niets ontvangen.

Supermooie kwalitatieve pyjama's.
Supermooie kwalitatieve pyjama's.
Vlotte verzending. Mijn gezin is zot van de pyjama's