Charlie Choe Sleepwear Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hat ohne vorherige Ankündigung einfach nur die Hälfte der Bestellung geliefert und da die Sets nun unvollständig sind darf ich auch noch die Retourekosten von knapp 7 Euro (!!) selbst bezahlen obwohl... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelde pyjama's heerlijk zacht en blijven mooi na wassen...wel jammer dat er tijdens feestdagen geen soepeler retourbeleid was. Omwille van kerstcadeau 1 dag te laat om "wettelijk" terug te sturen..... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze zoon had al eerder pyjama's van jullie merk en deze zijn ondertussen zo afgedragen dat je er erwten kan doorschieten. We hebben enkele jaren gezocht naar nieuwe exemplaren maar vonden er nergens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sachen waren zu klein. Ein Umtausch wurde erst nach mehrmaliger Aufforderung zugestimmt. Dann musste ich die Sachen nach China schicken und die Kosten selbst tragen. Nie wieder bestell... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de lingerie

Bij Charlie Choe vind je de leukste dames-, heren- en kinderpyjama's. Met een pyjama van Charlie Choe ben je verzekerd van heerlijk zachte stoffen en een prachtige pasvorm. Shop onze heerlijke nachtkleding collectie! Sweet Dreams!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

4 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede pasvorm

Goede pasvorm, mooie kwaliteit!
Snelle service en niet te duur .

2 de julho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Bedankt voor je positieve feedback Eef! We waarderen je vertrouwen en hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je nieuwe pyjama. Slaap lekker en tot de volgende keer!

Wederom heel tevreden…….

Wederom heel tevreden over de nachtkleding, mooie kwaliteit en een website die het waar maakt voor 13.00u besteld volgende dag in huis.
Super, en ik kom weer graag terug.

3 de julho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Hartelijk bedankt voor deze fijne review en tot snel weer!

Super!

Heel blij met mijn pyjama. Prachtige kwaliteit. De levering was als beloofd.

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Dank je voor deze mooie review. We wensen je heel veel slaapplezier van de nieuwe pyjama!

Prima service

Ik heb al vaker bij jullie besteld en krijg altijd netjes antwoord wanneer nodig. De artikelen zijn snel binnen. Helaas was 1 product niet leverbaar, maar ook hierover kreeg ik gelijk een mail en werd het bedrag terug gestort.

29 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Dank je voor deze fijne reactie!

Mooie pyjama

Mooie pyjama, heerlijke zachte stof.

28 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de mooie pyjama! We zijn blij dat je geniet van de heerlijk zachte stof. Niets is beter dan comfortabele nachtkleding, toch? Bedankt voor je vertrouwen in ons en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Slaap lekker!

Gezocht en gevonden nachtkleding

De bestelde nachthemden zijn de juiste maatvoering
En zeer snelle levering
Ben zeer tevreden en zal zeker weer bestelling plaatsen

28 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Super! Blij dat de nachthemden perfect passen en dat de levering zo snel was. We kijken uit naar je volgende bestelling. Bedankt voor je vertrouwen en tot snel! 🌟

Pyjama zit heerlijk

Pyjama zit heerlijk. Duurde alleen even voordat ik hem thuis had ontvangen.

26 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Fijn om te horen dat de pyjama heerlijk zit en aan je verwachtingen voldoet! Onze excuses voor de vertraging bij de levering. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, maar soms kunnen er onvoorziene omstandigheden zijn die tot vertraging leiden. We waarderen je geduld en begrip hierin. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met je pyjama Jetje!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn pakket was snel geleverd,compact…

Mijn pakket was snel geleverd,compact en netjes ingepakt,zonder overbodige afval.Mijn artikelen waren ook wat ik er van verwachte,ben er blij mee. Charlie Choe is van zeer goede kwaliteit,een aanrader.

26 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Wat geweldig om te horen dat je pakket snel geleverd werd. En wat fijn dat de artikelen helemaal aan je verwachtingen voldoen! Blij om te horen dat je er blij mee bent Carine! 🌟

Aanrader

Kleding is van mooie kwaliteit, pasvorm is goed. Snelle en nette verzending. Aanrader!

11 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en dat de pasvorm goed bij je past. Het doet ons goed te horen dat de verzending snel en netjes verliep. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen dat je nog veel plezier zult hebben van onze kleding!

Snelle levering.
Broeken netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden over de verzending.
Ps op andere sites zijn de producten toch wel wat duurder.
Daarom kijk eerst op hun orginele site voor de mooiste prijzen in de sale.

23 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat de broeken snel geleverd werden en netjes verpakt waren. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog meer nodig hebben, staan we voor je klaar. Nogmaals bedankt en geniet van je nieuwe broeken!

Leuke website

Leuke website. Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Fantastisch! Alice jouw support betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit om je in de toekomst nogmaals van dienst te zijn. Nogmaals bedankt en geniet van je aankoop! 🌟

Levering niet compleet

Er was bij levering iets niet geleverd (en dit bleek niet meer leverbaar). Dit is keurig opgelost door Emmie van de klantenservice.

20 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Bedankt voor je feedback! We vinden het spijtig dat er een item ontbrak bij je levering en dat het niet meer leverbaar bleek te zijn. Maar we zijn blij om te horen dat onze klantenservice dit keurig heeft opgelost. Bedankt voor je begrip en waardering!

Goede en fijne kwaliteit

Goede en fijne kwaliteit. Wel lang verzendtijd. Na een week namelijk nog niets ontvangen.

19 de junho de 2023

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Bedankt voor je feedback Aniek! We zijn blij dat je uiteindelijk het artikel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de goede kwaliteit. Onze excuses voor de vertraging in de verzending. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om te moeten wachten. Jouw geduld wordt zeer gewaardeerd. Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten. We staan altijd voor je klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen dat je veel plezier beleeft aan het artikel!

Snelle bezorging

Snelle bezorging
Mooie pyjama’s
Goede klantenservice

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Dankjewel voor je geweldige review Ida! We zijn super blij dat je tevreden bent met de snelle bezorging, de mooie pyjama's en onze klantenservice. Nogmaals bedankt en geniet van je nieuwe pyjama's! 😊🌙

Supermooie kwalitatieve pyjama's.

Supermooie kwalitatieve pyjama's.
Vlotte verzending. Mijn gezin is zot van de pyjama's

Resposta da Charlie Choe Sleepwear

Bedankt voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze supermooie en kwalitatieve pyjama's. Het doet ons goed om te weten dat jouw gezin er helemaal weg van is! Geniet samen met je gezin van jullie nieuwe favoriete pyjama's! 😊🌙