Claus HolmOpiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig en dårlig airfryer… jeg vil ønske jeg kan få mine penge tilbage. Der er ikke engang en brugsanvisning med.., man brændere hænderne når maden skal ud af ovnen. I kurven er der huller i hvilket... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Gryden lever op til sine forventninger, bruner og steger perfekt. Let og nemat gøre ren,, alt i alt et godt køb. Hilsen Bente Bechmann

Classificada 1 em 5 estrelas

Æbleskivepande til induktion kan ikke bruges på induktion. Selv efter 10 min på boost er panden knapt nok lun. Konstruktionen med 9 støttepunkter umuliggør ordentlig varmetilførsel, og den kan knapt n... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

59 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Paletkniv holdt kun i en måned

Paletkniv holdt kun i en måned, før den begyndte at smuldre ude i enden, den er endda blevet behandlet.

1 de fevereiro de 2026

Hej Simon

Vi er kede af at høre, at din paletkniv kun har holdt i så kort tid. Det er naturligvis ikke den oplevelse eller kvalitet, vi ønsker, at vores produkter skal give, og vi beklager den ulejlighed, det har medført.

Vi vil meget gerne hjælpe med at få sagen undersøgt nærmere. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundecenter og sende nogle billeder af paletkniven, så vi kan se nærmere på, hvad der kan være sket, og finde en løsning. Vi arbejder løbende på at forbedre både produkter og kundeoplevelser, og din feedback er derfor meget værdifuld for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt en airfryer hos Holm

Har købt en airfryer hos Holm, med vindue i.
Skulle lave flæskesteg i den.
Fedt og vand væltede ud ved vinduet og ned af mine køkken skuffer.
Kan på ingen måde anbefale dette produkt, det fremgår på ingen måde TYDELIGT at dette kan ske !
Mvh. Michael.

1 de fevereiro de 2026

Hej Michael

Vi beklager meget din oplevelse med airfryeren og de gener, det har medført i dit køkken. Det er naturligvis frustrerende, når et produkt ikke lever op til forventningerne.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at der i brugermanualen på side 4 står anført: “Kom IKKE olie, fritureolie eller andre væsker i skuffen.” Dette er angivet, da skuffen ikke er væsketæt, og der derfor kan ske udslip af fedt og væske ved tilberedning af meget fedtholdige emner.

Vi tager din feedback seriøst og beklager, hvis denne information ikke har fremstået tydelig nok. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for os og indgår i vores løbende arbejde med at forbedre både produkter og vejledninger.

Classificada 1 em 5 estrelas

Blot til info! - kundeservice igen igen

Blot til info!
Det kan godt være Lonni skriver pænt på dårlige anmeldelser (at de selvfølgelig ønsker at hjælpe) - fakta er blot, at når man skriver til dem igen, får man samme smøre og ingen hjælp.
Velbekomme Pia i kundeservice, her fik du en stjerne til!

Hold jer LANGT VÆK fra dette produkt.

15 de janeiro de 2026

Claus holm hybrid pande 28 cm

Jeg fik en Claus holm pande 28 cm i julegave. Efter 1. Gang brug havde panden slået sig .

24 de dezembro de 2025

Hej Lone

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om din oplevelse med Claus Holm panden. Det er selvfølgelig ikke den kvalitet, du skal forvente, og vi beklager meget, at panden har slået sig allerede efter første brug.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med en reklamation og sikre, at du får en løsning. Kontakt venligst vores kundecenter, så vi kan assistere dig hurtigst muligt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har haft en korrespondance med dette…

Har haft en korrespondance med dette firma angående een af deres airfryer-modeller med vinduer. Skufferne er IKKE vandtætte, hvilket jeg fandt ud, da jeg stod med flæskestegen juleaften. Firmaet har beklaget og siger, at “problemet” med utætte skuffer, er noget der gøres opmærksom på i brugsvejledningen. Jeg ville dog gerne, at det fremgik under selve beskrivelsen af airfryeren, for det ville helt klart, ha’ været en årsag til fravalg af airfryer-modellerne m vindue. Mvh Maria.
PS; har nu læst brugermanual igennem igen og der står intet om mulig utæthed.

5 de janeiro de 2026

Hej Maria

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at skufferne på din airfryer ikke levede op til dine forventninger – især på en dag som juleaften, hvor alt helst skal spille. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi forstår din frustration, og vi beklager, at informationen omkring skuffernes tæthed kun fremgår af brugsvejledningen og ikke også på produktsiden. Det er en rigtig god pointe, og vi tager din feedback alvorligt. Jeg går straks videre med din forespørgsel internt, så vi kan sikre mere tydelig kommunikation omkring produktet fremover.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at gøre os opmærksom på dette.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det kan ikke blive bedre

Super airfryer, god kvalitet til lav pris, nem bestilling og hurtig leverance. Så kan det ikke gøres bedre. Claus-Holm er lagt på favoritlisten.

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

har købt en Airfryer Ovn 1700 watt til…

har købt en Airfryer Ovn 1700 watt til 549 kr den er super god havde en der lignede den som kostede 1300 kr men låge gik løs og kunne ikke laves
den fra holm har en meget bedre låge
vil anbefale den pomme frites bliver super gode

25 de novembro de 2025

En gave

Jeg ved ikke endnu hvordan den dobbelte Airfryer er, da jeg har givet den i gave,🎁
Så jeg mangler feedback,
Men jeg regner med det er Top dollar når den er fra Hr Holmis😊🥰

3 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt æbleskivepanden i smedejern…

Har købt æbleskivepanden i smedejern til induktion. Varmer ikke jævnt og håndtaget bliver så varmt, at man ikke kan røre ved det. ÆV - troede at det var en god kvalitet, men pengene er smidt ud af vinduet.

20 de dezembro de 2025

Hej Anette

Det beklager vi virkelig. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, man skal have med et produkt fra os, og vi forstår skuffelsen, når det ikke lever op til forventningerne.

Vi tager din feedback til os og arbejder hele tiden på at forbedre både kvaliteten af vores produkter og oplevelsen for vores kunder. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundecenter

Kitchen Living Dining

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais