Cliff Mode Opiniões 13

1,9

1,9

Mau

TrustScore: 2 em 5

Sem histórico de convites para avaliação

Beställde en konstläderjacka på Cliff…

Beställde en konstläderjacka på Cliff som såg jättefin ut på hemsidan. (Hade redan gjort ett liknande köp på Zalando, som blev jättebra). Det som kom, såg inte alls ut som på bilderna på hemsidan. Blev jättebesviken. Kändes som ett typiskt lurendrejeri från Kina. (Man beställer något jättefint och får en mycket mycket sämre kopia, som knappt alls liknar originalet).

24 de abril de 2026

Vilken tur att jag kollade den här…

Vilken tur att jag kollade den här sidan hade precis tänkt beställa men kom att tänka om jag skulle kolla dom å det verkar va det dom utsa att det skulle va det dom säljer å ska va äkta men tydligen inte. Tack

9 de abril de 2026

Värdelöst köp

Köpte vinterkappa (typ täckjacka) till min fru storlek XL. Den var otroligt tunn och storleken motsvarade storlek S hos svenska leverantörer. Ett riktigt bottennapp!

29 de janeiro de 2026

Bedrövligt

Bedrövligt. Plagget överensstämmer inte med bilden alls.På hemsidan såg jackan bra ut, men den jackan jag fick hem var helt fruktansvärd. Materialet är inte det dem lovar. Handla inte från denna hemsida, världens bluff. Sämre än sämst. Det förtjänar inte ens en stjärna.

25 de dezembro de 2025

Extremely bad

Extremely bad. The boots were a smaller size than I bought and there was so many complications to return. Almost impossible. The boots were plastic and not at all as advertised.

15 de julho de 2025

Äkta fårskinn rent skitsnack

Äkta fårskinn rent skitsnack. Två vinterjackor för drygt 1900:- Som när man kollar materialet är 100% polyester. Fattar att det är bara mygel så ser pengarna som förlorade men vill varna andra. Hade jag kunnat ge minus 5 stjärnor så hade jag gjort det.

27 de outubro de 2025

Jag beställde en tröja Sherpa grön med…

Jag beställde en tröja Sherpa grön med pilefoder för 510 kr efter en annons på Facebook. Kvalitén på tröjan svarar inte till bilden i annonsen.
I verkligheten är färgen en helt annan, sömmarna är inte ordentligt avslutade och pilefodret fäller.

16 de setembro de 2025

Ett uselt företag

Bilden på hemsidan stämmer inte alls med varan i verkligheten. Jag skickar tillbaka den men de vill inte ha paketet utan spårningskod. Efter många mail (14st) sa dem till slut att de inte har fått varan tillbaka. Till slut gick jag med på att få 50% av pengarna tillbaka, samtidigt som jag förlorade varan för att "de inte har fått det". Rena bedragare, tycker jag.

14 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?