Bästa kundservice ever. Elvira hjälpte till så mycket och jag är så tacksam för att ha fått hjälpen jag bad om från början. Väldigt tydligt och jättesnabbt. Min student kommer bli perfekt. MVH// Ben... Ver mais
Jag har varit med under två år då elevkåren på min skola samarbetat med CL. Seifert och min upplevelse är mycket positiv! Så proffsigt bemötande av säljare, snabb kundtjänst och fina produkter! Jag vi... Ver mais
C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

MVH// Benda

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Mycket trevligt bemötande och proffsig service av Elvira. Vi är helnöjda! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Min mössa var för liten och de var jätteduktiga på att ta emot mig! Det går snabbt och effektivt :)

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Väldigt snabba svar, bra service och trevlig personal. Rekommenderar verkligen!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Otroligt bra service! Jag fick snabb återkoppling och blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Trots att jag själv missade att lägga till vissa saker i min beställning så var de väldigt hjälpsamma och löste det smidigt utan problem. Uppskattar verkligen engagemanget och viljan att hjälpa till. Rekommenderas starkt!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Jag är så nöjd och tack för all hjälp man får när man hör av sig med frågor till er 🍀🍀🍀

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Fantastisk service! Gustav var otroligt hjälpsam och lyckades fixa min ändring snabbt och smidigt. Väldigt trevligt bemötande och man märker verkligen att han bryr sig om att allt ska bli perfekt. Känns tryggt och roligt att beställa min studentmössa från C.L. Seifert. Rekommenderas varmt!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Jag upplevde den idag mycket god men har upplevt det lite långsamt innan. Förstår att ni inte jobbar helger och sådant såklart men annars var det en väldigt härligt bemötande och lätt och smidigt nu för mig att ändra det jag gjort.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Verkligen bästa servicen jag har varit med om

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Super fina studentmössor i mycket bra kvalitet! Kommunikation med kundservice fungerade bra. Efter storleksjustering skickades fel mössa till mig.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Jag fick svar på mina frågor och jag kände mig hörd och sedd

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Väldigt hjälpsamma och trevliga när jag behövde hjälp

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.