C.L. Seifert Sverige AB Opiniões 2561

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa kundservice ever. Elvira hjälpte till så mycket och jag är så tacksam för att ha fått hjälpen jag bad om från början. Väldigt tydligt och jättesnabbt. Min student kommer bli perfekt. MVH// Ben... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har varit med under två år då elevkåren på min skola samarbetat med CL. Seifert och min upplevelse är mycket positiv! Så proffsigt bemötande av säljare, snabb kundtjänst och fina produkter! Jag vi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de chapéus e bonés
  2. Loja de chapéus

Informação fornecida por diversas fontes externas

C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

3 mil opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Snabb och bra hjälp

Snabb och bra hjälp

20 de abril de 2026

Kära William 🤍

Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet. Njut av din studenttid! 🎓

Bästa kundservice ever

MVH// Benda

27 de março de 2026

Kära Benda 🤍

Så roligt att höra! Elvira är fantastisk och vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar.

Studenten är en gång i livet! Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig så att allt är helt perfekt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevligt bemötande och proffsig…

Mycket trevligt bemötande och proffsig service av Elvira. Vi är helnöjda! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 de abril de 2026

Kära Anna-Karin🤍

Vad fantastiskt att höra. Elvira är en riktig stjärna!

Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje. Vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig. 🎓

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mössa var för liten och de var…

Min mössa var för liten och de var jätteduktiga på att ta emot mig! Det går snabbt och effektivt :)

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för ditt omdöme 🤍

Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara! Vi vill det bästa för dig. 🫶🏼

Nu är det din tur och vi önskar er det finaste året! 🎓

Super service

Väldigt snabba svar, bra service och trevlig personal. Rekommenderar verkligen!

Finaste Miriam 🤍

Otroligt bra service

Otroligt bra service! Jag fick snabb återkoppling och blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Trots att jag själv missade att lägga till vissa saker i min beställning så var de väldigt hjälpsamma och löste det smidigt utan problem. Uppskattar verkligen engagemanget och viljan att hjälpa till. Rekommenderas starkt!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för ditt omdöme Felicia🤍

Så roligt att höra! Vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar. Studenten är en gång i livet. Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är så nöjd och tack för all hjälp…

Jag är så nöjd och tack för all hjälp man får när man hör av sig med frågor till er 🍀🍀🍀

15 de abril de 2026

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för det fina omdömet 🤍

Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet. Njut av din studenttid.

Vi finns alltid här för dig! 🎓

Studentmössa

Fantastisk service! Gustav var otroligt hjälpsam och lyckades fixa min ändring snabbt och smidigt. Väldigt trevligt bemötande och man märker verkligen att han bryr sig om att allt ska bli perfekt. Känns tryggt och roligt att beställa min studentmössa från C.L. Seifert. Rekommenderas varmt!

4 de janeiro de 2026

Kära Samuel🤍

Så roligt att höra! Gustav är fantastisk och vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar.

Studenten är en gång i livet! Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag upplevde den idag mycket god men…

Jag upplevde den idag mycket god men har upplevt det lite långsamt innan. Förstår att ni inte jobbar helger och sådant såklart men annars var det en väldigt härligt bemötande och lätt och smidigt nu för mig att ändra det jag gjort.

1 de outubro de 2025

Stort tack för ditt omdöme Felix 🤍

Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid. Vi finns alltid här för dig!

Njut av allt! 🎓

Superbra!

Jättetrevlig personal och snabba på att svara 🥰

13 de abril de 2026

Åh vilket fint omdöme Tilde🤍

Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid. Njut av allt! 🎓

Classificada 5 em 5 estrelas

Verkligen bästa servicen jag har varit…

Verkligen bästa servicen jag har varit med om

12 de abril de 2026

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för detta finaste 🤍

Classificada 3 em 5 estrelas

Studentmössor!

Super fina studentmössor i mycket bra kvalitet! Kommunikation med kundservice fungerade bra. Efter storleksjustering skickades fel mössa till mig.

10 de abril de 2026

Kära Nellie🤍

Så roligt att höra! Vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar.
Studenten är en gång i livet och vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!

Önskar dig allt det bästa. 🎓

Toppen kundtjänst

Toppen kundtjänst

9 de abril de 2026

Kära Emma🤍

Det betyder så otroligt mycket för oss att höra!

Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet. 🎓

Inlägg till mössan

Jag fick svar på mina frågor och jag kände mig hörd och sedd

8 de abril de 2026

Tack snälla för de underbara orden Emma! 🤍

Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara. 🫶🏼

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

Tack snälla Daniel för det fina omdömet 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt hjälpsamma och trevliga när jag…

Väldigt hjälpsamma och trevliga när jag behövde hjälp

Finaste Tea🤍

Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara. 🫶🏼

Studentmössa

Super trevligt och effektivt.

Kära Nitthanet 🤍

Det betyder så otroligt mycket för oss att höra! Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet. 🎓

Superbra

Superbra, allt gick smidigt utan krångel

3 de abril de 2026

Kära Lovisa🤍

Det betyder så otroligt mycket för oss att höra. Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet.

Njut av den sista tiden i gymnasiet!🎓

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och produkter!

2 de abril de 2026

Kära Shania🤍

Vad fantastiskt att höra!

Vi är så dedikerade till dig och din student som är en tid för glädje. Det är så roligt att få hjälpa dig. 🎓

Felicia C.L. Seifert

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.