Nordic Students Opiniões 26

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rekommenderar starkt! Jag köpte min mössa av dem men visade sig att jag klickat hem fel storlek. Kontaktade kundservicen och fick svar väldigt snabbt och fick hjälp på hur de ska lösa detta problem!... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Till slut blev jag kontaktad av Nordic Students och fick en full återbetalning och vi fick dessutom behålla mössan som ett minne. Så uppskattat när ett företag vill göra ”rätt” för sig! 🙏🏼 Rek... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de chapéus

Designa och beställ din mössa på nordicstudents.com idag! Vi erbjuder alltid de mest fördelaktiga priserna på marknaden.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

26 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Rekommenderar starkt!

Rekommenderar starkt!
Jag köpte min mössa av dem men visade sig att jag klickat hem fel storlek. Kontaktade kundservicen och fick svar väldigt snabbt och fick hjälp på hur de ska lösa detta problem! Stort tack Nordic Students!
Bra priser, bra service och snabb respons vid allmänna frågor!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de abril de 2026

Kvalitet

Kvalitet! Superservice o vänligt bemötande! Proffsigt o hög kvalitet på produkt Har bara gott att säga!

Mitt bästa betyg/ Jenny

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Oerhört bra service av kundtjänsten

Oerhört bra service av kundtjänsten! Fick en för stor mössa där det var mitt fel som valde för stor, de hjälpte mycket genom att skicka storleksinlägg och när de inte funkade så offrade de att sy ihop en helt ny kostnadsfri studentmösssa!
Excellent!

5 de fevereiro de 2026

jätte bra

jätte bra! förstående och snabb. 100% rekommenderat ❤️

2 de fevereiro de 2026

Studentmössa

Hej, beställde min mössa från dom till min student och vilket bemötande, WOW! Dessa grabbar är grymma och för detta billiga pris får man 100% en prisvärd och snygg studentmössa. Tycker verkligen ni ska beställa härifrån och rekommenderar starkt!

8 de dezembro de 2025

Fantastisk kvalité

Otrolig bemötande av företaget och även mycket god service. Om man hade några invändningar på designen löstes det direkt. Är jätte nöjd med min mössa!!

22 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Positiv uppdatering!

Så uppskattat när ett företag vill göra ”rätt” för sig! 🙏🏼
Rekommenderas varmt!

”Har försökt kontakta företaget ett flertal gånger sen juni pga fel storlek på studentmössan. Har fortfarande inte fått kontakt 👎🏼
Mössan va billig och kvaliten verkade bra men i slutändan spela det inte speciellt stor roll eftersom sonen inte kunde använda den.”

1 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.