Ärligt talat rekommenderar jag alla studenter att använda just det här företaget. Leveransen är extremt snabb, kvaliteten är bra och priserna är rimliga. Jag hade möjligheten att designa en mössa prec... Ver mais

A empresa respondeu

Väldigt bra pris jämfört med andra stora företag som säljer studentmössor och kvalitén är inte sämre för det. Kundservicen är bra. Vasastudent bryr sig om sina kunder och svarar snabbt när man kontakt... Ver mais

A empresa respondeu

1. Loja de chapéus

Escrito pela empresa

Vasastudent är ett nystartat bolag med fokus på tillverkning av Studentmössor. Vi tillverkar allt inom Sverige och lovar kvalitet och snabba leveranstider.

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Jätte bra snälla när man pratar med dom…

Jätte bra snälla när man pratar med dom via telefonen jätte fin mössa had jag fått materialet är perfekt allt fint också tack så mycket vasastudent för den underbara mössan jag har fått ska också få visselpipa med så taggad för få den så jag blir klar till min student 😍😍

16 de abril de 2026

Helt underbart

För detta pris så får man en mössa som lätt hade kostat mycket mer på andra hemsidor, man får en underbra mössa som ser lyxig ut till relativt billigt pris och leveransen var väldigt snabb, om man hade två studenter hade jag lätt beställt nästa här med 🥰

1 de abril de 2026

Bra upplevelse

Bra priser, fint resultat och snabb leverans! Rekommenderar starkt!

Ps: hade beställt lite för stor mössan och fick gratis underlägg, för att minska den lite! Underbart kundservice!

15 de janeiro de 2026

Jätte bra ställe

Jätte bra ställe! Skickade med mig extra dustbag och Lyxbox som gåva. Så snälla och trevlig personal!! Rekommenderar 10000 gånger om! ❤️🤩

12 de janeiro de 2026