Banner for Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Colosseum Tandlægerne - Hellerup Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Bernstorffsvej 69A, 2900 Hellerup, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig søde og imødekommende personale. Man bliver taget hånd om, lige når man træder ind af døren. Man bliver mødt med forståelse og får sin behandling efter egne behov. Jeg har haft tandlæges... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

"Behagelig" er aldrig rigtig forbundet med et tandlægebesøg. Men min erfaring med Colosseum i Hellerup kommer så tæt på den beskrivelse som muligt. Min behandler Nina Balen var højt professione... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Periodontia e implantes dentários
  6. Serviço de branqueamento de dentes

Sobre Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Escrito pela empresa

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Escrito pela empresa

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Informações de contacto

• Bernstorffsvej 69A, 2900, Hellerup, Dinamarca

• 3962 6666

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 65% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

En Af De Bedste Tandlæger i Danmark!

Hejsa alle sammen der læser denne feedback.

Jeg har aldrig før oplevet så søde folk som bare er så hjælpsomme og du føler dig meget velkommen der over.

Jeg fik spurgt de ting jeg skulle få tjekket før jeg tog der ned og de gjorde præcis de ting jeg ønskede fra dem.

Hvis du ærligt søger en god tandlæge anbefaler jeg stærkt at i tager på besøg hos dem.

Have en vidunderlig dag!

13 de maio de 2026

Hej Osman

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er enormt glade for at høre, at du havde sådan en positiv oplevelse hos os. Vi stræber altid efter at skabe et trygt og venligt miljø, hvor vores patienter føler sig velkomne og godt tilpas.

Vi er meget glade for, at vi kunne imødekomme dine ønsker og sikre, at du fik præcis den behandling, du havde brug for.

Tak fordi du anbefaler os videre – det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken i Hellerup igen.

Mathias | Colosseum Tandlægerne

A high professionalism

A high professionalism, and knowledge on topic. You feel trusted. Expensive operations are not recommended if it does not make sense. You feel in good hands and have trust in what is suggested. Fully painless operation. Nice people.

27 de novembro de 2025

Dear reviewer

Thank you so much for your wonderful review. We truly appreciate hearing that you experienced high professionalism, strong expertise, and honest guidance. We only recommend treatments that make sense for each individual, and we’re glad you felt in safe hands throughout the process.

We’re also very pleased to hear that the operation was completely painless and that you had a positive experience with our team.

Thank you for your trust – it means a lot to us.

Kind regards

Venlighed og professionalisme

Venlighed og professionalisme. Alt var godt og der er intet at kritiser.

20 de novembro de 2025

Kære anmelder

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os, at du var tilfreds med alt.

Vi ser frem til at se dig igen.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, rigtig sød og professionel personale, skud ud Iman

21 de novembro de 2025

Kære Vitus

Mange tak for dine rosende ord om vores personale, og særligt vores tandlæge Iman.

Vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel behandling med god info…

Professionel behandling med god info undervejs. Følte mig tryg selvom jeg har tandlægeskræk.

7 de novembro de 2025

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig tryg under behandlingen, selv med tandlægeskræk, og at informationen undervejs var klar og hjælpsom.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stephen har været min tandlæge gennem…

Stephen har været min tandlæge gennem 16år. Høj faglighed og ville ikke tilbyde unødvendige undersøgelser

4 de novembro de 2025

Kære Maria

Tusind tak for din trofasthed gennem alle årene og for de dejlige ord. Det gør os virkelig glade at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos Stephen – netop sådan ønsker vi, at det skal være.

Vi er meget taknemmelige for, at du har været en del af klinikken i så mange år.

Classificada 2 em 5 estrelas

The cleaning felt rushed and lasted only about 10 minutes

I visited this dental clinic for the second time, and unfortunately, my experience was disappointing compared to my first visit.

The cleaning felt rushed and lasted only about 10 minutes. It was rough, leaving my gums irritated, swollen, and painful afterward.

During the appointment, X-rays were taken, but they were never shown to me. I mentioned having two previous root canals and wanted to see how they were doing. I was told that the X-rays were only of the teeth, not the roots. I believe that reviewing X-rays is an important part of understanding overall oral health.

My first visit had been gentle and thorough, so this recent appointment felt lacking in care and attention. I value professionalism and attentive service.

16 de outubro de 2025

Hi Ir,

Thank you for your review and for sharing your experience with us. We are sorry to hear that your visit did not meet your expectations, and we take your feedback very seriously.

Regarding the X-rays, these are primarily used as a diagnostic and documentation tool to assess the condition of the teeth and the surrounding bone structure. If the X-rays do not reveal any conditions requiring treatment, there is not always a need for further intervention or review; however, we fully understand the desire to gain insight into one’s own oral health.

As for the dental cleaning, there can be several reasons why it may feel more sensitive or uncomfortable, including gum inflammation, increased tartar buildup, or individual variations in how the gums respond. It is never our intention for any treatment to feel rushed or inadequate.

We fully acknowledge your experience and apologize if you felt a lack of care or attention during this visit. Your comfort and satisfaction are important to us, and we would be happy to follow up should you have any questions or wish for a more detailed review at a future appointment.

Kind regards,
Colosseum Tandlægerne

Klasse!

Jeg kan varmt anbefale Colosseum Tandlægerne i Hellerup! Hele klinikken udstråler professionalisme, ro og tryghed fra det øjeblik man træder ind. Personalet er altid imødekommende og venlige, og man føler sig virkelig godt taget hånd om.

Et særligt stort tak skal lyde til tandlæge Nina, som er helt fantastisk! Hun er både utrolig dygtig og meget omhyggelig i sit arbejde, og samtidig formår hun at skabe en rar og afslappet stemning. Hun forklarer altid, hvad der sker undervejs, og man kan virkelig mærke, at hun går op i, at patienten føler sig tryg og får den bedste behandling muligt.

Første gang jeg er i klinikken og helt sikkert ikke sidste gang! Kan helt klart anbefales til alle, der leder efter en professionel og pålidelig tandlæge i Hellerup.

13 de outubro de 2025

Kære anmelder

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os, og at du har følt dig tryg og godt taget imod fra start til slut.

En særlig tak for de fine ord om vores tandlæge – Nina og teamet bliver rigtig glade for at få din ros.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og ser frem til at tage godt imod dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev mødt med smil og åbenhed i…

Jeg blev mødt med smil og åbenhed i receptionen og synes også tandlægen samt resten af personalet var venlige, imødekommende og gode til at forklare undervejs og tage hensyn fx til hvis der var noget der var ubehageligt ved at få renset mine tænder. Dette gjorde at det var en rigtig god og behagelig oplevelse.

1 de outubro de 2025

Kære Malene

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du blev mødt med smil og åbenhed, og at hele teamet kunne skabe en tryg og behagelig oplevelse for dig.

Vi ser frem til at tage godt imod dig på klinikken igen.

Behagelig behandler

Behagelig behandler, som gav god information hele vejen under forløbet. Hun spurgte også ind til om, jeg var okay med de ting, som hun var igang med.

1 de outubro de 2025

Kære anmelder

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig godt informeret og tryg under hele behandlingen. Omsorg og tydelig kommunikation er noget, vi lægger stor vægt på i vores arbejde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Første besøg hos ny tandlæge

Første besøg hos ny tandlæge. Blev taget rigtig godt imod lige fra jeg trådte ind ad døren med smil, omsorg og imødekommenhed. Tydeligt at mærke besøget var velforberedt. Grundighed i tandundersøgelse og god forklaring undervejs. Tak til Nina og Team - er glad for mit valg af ny tandlæge.

27 de agosto de 2025

Kære Henriette

Hvor er det dejligt at høre, at dit første besøg hos os føltes så godt. Vi er glade for, at du oplevede omsorg, imødekommenhed og grundighed - Nina og teamet bliver rigtig glade for at få din ros.

Tak fordi du valgte os som din nye tandlæge – vi glæder os til at tage godt imod dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sød personale og dejlig modtagelse samt…

Sød personale og dejlig modtagelse samt behandling. Varm velkomst og dejligt sted.

28 de agosto de 2025

Kære Malene

Vi er rigtig glade for at høre, at du både følte dig velkommen og godt behandlet hos os.

Tak for at du deler din oplevelse med os - vi ser frem til at tage godt imod dig på klinikken igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig søde og imødekommende…

Jeg har haft tandlægeskræk i 10 år. Men efter få behandlinger er jeg blevet fri for huller og kan smile igen efter virkelig god og professionel behandling hos Colosseum tandlægerne i Hellerup. Tak til Nina og hendes super venlige team.

21 de agosto de 2025

Kære Mona

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse. Det betyder først og fremmest rigtig meget for os, at du både føler dig tryg og i gode hænder hos Nina, og det øvrige team i Hellerup. Hos Colosseum Tandlægerne, stræber vi altid efter at give vores patienter en tryg og behagelig oplevelse - så det er dejligt at du bekræfter os i, at det kan mærkes.

Samtidig er vi rigtig glade for at læse, at du har haft et tilfredsstillende behandlingsforløb med positive resultater.

Mange tak for din tillid - og for at du vælger os som din tandklinik.

Fantastisk tandlæge

Kan klart anbefale at man benytter Nina som sin foretrukne tandlæge. Jeg havde ikke været til tandlægen i 10 år så var en smule utryg, både i forhold til behandling og til hvad der ville blive fundet, men jeg har aldrig fået en så god behandling. Både Nina og hendes klinikassistent Maria gav mig en fantastisk behandling, fik mig til at forstå hvad der skulle ske samt gjorde mit besøg trygt og behageligt. Alle mine anbefalinger går til Colosseum Hellerup og Nina

12 de agosto de 2025

Kære Lars

Tusind tak for din anmeldelse og de varme anbefalinger. Det glæder Nina, Maria og hele teamet at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet under dit besøg - især efter så lang tid siden dit sidste tandlægebesøg. At give vores patienter en tryg og sikker oplevelse er noget, vi altid prioriterer højt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Ny Patient.

Jeg har tidligere haft en tandlæge, hvor jeg desværre ikke følte mig hverken set eller hørt. Det var derfor den bedste beslutning, jeg kunne tage, da jeg valgte at skifte til tandlæge Nina Balen.

Hos Nina Balen føler jeg mig i trygge hænder. Hun er yderst kompetent, lyttende og grundig i sin behandling. Hun tager sig tid til at forklare og sikre, at man føler sig tryg hele vejen igennem. Det gør en stor forskel – både for tilliden og for oplevelsen som patient.

Jeg kan varmt anbefale hende til andre, der søger en tandlæge, der virkelig ser én og tager ens behov seriøst.

14 de julho de 2025

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det betyder utrolig meget at høre, at du føler dig set, hørt og tryg hos Nina Balen. Netop det at tage sig tid til at lytte, forklare og sikre tryghed er noget, vi prioriterer højt – og vi er glade for, at du oplever den forskel.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tillid til os. Din tilbagemelding er en stor motivation for hele teamet, og vi sender selvfølgelig dine ord videre til Nina, som vil blive meget glad for dem.

Tak fordi du valgte os som din tandklinik – vi glæder os til at tage godt imod dig igen.

De bedste tandlæger i København

De bedste tandlæger i København. Fremragende behandling og meget professionel. 100% anbefalet.

8 de julho de 2025

Kære Diego.

Det sætter vi meget stor pris på, at du synes. Det bekræfter os i at vi gør det rigtige. Tak fordi du deler din positive anmeldelse her på Trustpilot - og tak fordi du vælger os som din tandklinik.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sætter nye standarder for behandling af patienter

Nina er eksemplarisk i sin behandling og vejledning. Bedste behandling jeg har fået i nyere tid! Alle derinde er venlige og rare for den sags skyld. Jeg har aldrig turde håbe på så god en behandling hos sin tandlæge – de er kompetente, sympatiske og effektive.

25 de junho de 2025

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Tusind tak for de flotte roser om teamet i Hellerup. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos Nina, og at du er blevet mødt med venlighed og god service.

Tak fordi, du har taget dig tid til at dele din oplevelse! Vi ønsker dig en dejlig dag.

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Classificada 4 em 5 estrelas

Behagelig tandlæge og personale

Er meget venlige og åbne

6 de maio de 2025

Kære Ole.

Mange tak for din positive anmeldelse af os.
Vi er glade for at du har valgt os som din tandklinik.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg føler mig i gode hænder

Jeg føler mig i gode hænder. Har udviklet et paradentoseproblem, men en meget kompetent, grundig og realistisk tandplejer, Elena, tager sig så godt af mine tænder at jeg nu er helt rolig

19 de dezembro de 2024

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Kære Julie. Tak fordi du deler din positive anmeldelse af os og vi sætter stor pris på at du føler dig i gode hænder hos os. Tak for tilliden!

Mega god behandling

Mega god behandling . og yderst kompetent personale. Vh Jesper

12 de março de 2025

Kære Jesper.

Vi er rigtig glade for din positive anmeldelse af os, og af at du har delt den her på Trustpilot.
Det er essentielt for os at tilbyde tandbehandling og forebyggende tandpleje af højeste kvalitet, så vi er meget taknemmelige over at du værdsætter behandlernes kompetencer.

Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais