Jeg var hos Monika for at få renset tænder, og det var virkelig en god oplevelse. Hun var utrolig omhyggelig, rolig og omsorgsfuld hele vejen igennem. Hun tog sig god tid og sørgede for, at jeg følt... Ver mais

A empresa respondeu
Tandplejer Fie er simpelthen den bedste og mest omsorgsfulde tandplejer i København. Hun er utrolig omhyggelig og professionel i sit arbejde, og hun er rigtig god til at kommunikere hele vejen ig... Ver mais
A empresa respondeu
Min tandlæge der virker fagligt dygtig, er god til at forklare i et sprog der er til at forstå, der er stort set kort/ingen ventetid, stor venlighed hos personalet og lækre fysiske rammer. Det er også... Ver mais
A empresa respondeu
Behandling startet forår 2023. Mål: Fra oral sygdom til oral sundhed og genetablering af tyggefunktion. Fra første besøg hos tandlæge Clara og tandplejer Fie har oplevelsen været den samme: Meget p... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Østergade 1, 3. sal, 1100, København, København K, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 73% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Super kompetent og toptunet behandling. Kan ikke ønske mig det bedre

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Det er aldrig sjovt at gå til tandlæge, men man gør det, når det er nødvendigt.
Jeg havde 2 kindtænder, der skulle repareres, og jeg kender ikke klinikkens tandlæger, men fik tid hos Lennart Jacobsen, og han virkede rigtig kompetent, og så nynnede han svagt, mens han "rodede rundt" i min mund. Det kunne jeg godt lide. Klinikassisten var også god til at skabe god stemning.
At det så kradser noget i tegnebogen, kan de jo ikke gøre for.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeg har været igennem et ca1,5 år, for mig, langt forløb med både tandkødstransplantation, bro og kronearbejde på klinikken på Kongens Nytorv. Det har kostet en mindre formue, men jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet.
Jeg har ikke været den nemmeste patient, men har følt mig forstået og godt behandlet. Det arbejde der er udført, kræver dygtighed, høj faglighed og samarbejde mellem de forskellige fageksperter, hvilket jeg er blevet møde med hele vejen igennem.
I 25 år havde jeg været mine tænder smertelig bevidst, det broarbejde der var lavet var ikke godt, men jeg skal love for at jeg er glad og lettet over det kosmetiske resultat der er lavet så jeg fortsætter som patient, og ved at jeg er i de bedste hænder. Tak til særligt I to, der tålmodigt og smilende tager imod mig, når jeg kommer til kontrol og behandling, og til alle for god service.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Min tandlæge, Carsten Blok, er den bedste tandlæge, som jeg har haft. Igennem et langt liv har jeg naturligvis mødt andre. Han er super dygtig, og jeg føler han passer godt på mine tænder. Han har et vindende væsen, og er imødekommende og smilende.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.