Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heated socks aangeschaft. Via de chat deskundig en professioneel geholpen met vragen. Sokken zien er kwalitatief zeer goed uit, goede pasvorm en ook L en R. Gekozen voor het grootste accupakke... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Verwarmende handschoenen besteld. Bij ontvangst bleek de maat toch te klein ondanks dat de maattabel is gevolgd. Retourneren was heel eenvoudig doordat de website helder en heel klantvriendelijk was g... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de vestuário

De specialist in kleding voor de meest extreme weersomstandigheden

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

97 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed meedenken met de klant

Verwarmde zolen besteld en die bleken in de hoogste stand voor mij niet genoeg te verwarmen. Vervolgens contact gezocht en toen hebben ze mij de sokken aangeraden en kon ik de zolen alsnog voor de sokken inruilen. Sokken nog niet geprobeerd, hopelijk verwarmen die wel genoeg.

20 de janeiro de 2026

Hallo Maarten Almekinders,

Bedankt voor wederom een review. Het lijkt mij handiger dat u op onze e-mails reageert, waarin we het samen willen oplossen met u, dan ons te bestoken met reviews. Ook uw goed recht, maar dat lijkt mij niet het probleem op te lossen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet volgende dag in huis

Ik had warme handschoenen besteld die ik de volgende dag nodig had dus expres voor deze webshop gegaan omdat ze overal adverteren met voor 12 uur besteld volgende dag in huis. Nou hier klopt dus helemaal niks van. Dus als je volgende dag in huis MOET hebben, raad ik toch aan ergens anders te bestellen

29 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. In 99% van de gevallen worden onze bestellingen inderdaad de volgende dag geleverd. Rondom de feestdagen is het echter uitzonderlijk druk bij de postbedrijven. Ook in deze periode hebben wij alle pakketten tijdig overgedragen aan de vervoerder, in uw geval vermoedelijk PostNL.

Door de enorme drukte in de sorteercentra kan het helaas voorkomen dat een levering tijdens deze piekdagen een dag vertraging oploopt. Dat is uiteraard vervelend, maar helaas niet altijd te voorkomen in de drukste periode van het jaar. Wij weten dat de vervoerders er alles aan doen om alle pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Helaas is bij deze review geen ordernummer of naam vermeld, waardoor wij de exacte situatie niet kunnen nakijken. Mocht u hierover alsnog contact met ons willen opnemen, dan kijken wij uiteraard graag met u mee.

Ondanks dit ongemak wensen wij u een fijne jaarwisseling toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Als service en kwaliteit belangrijk zijn !!

Afgelopen jaar Bertschat verwarmde inlegzolen en Bertschat verwarmde Dual Heating fietshandschoenen bij Comfort Producten - Utrecht gekocht. Overigens fantastische producten, fiets veel MTB en Race, zelfs bij min temperaturen warme voeten en handen. Nu werkt na een paar maanden de oplader voor de batterijen (handschoenen) niet meer naar behoren. Contact gezocht met Comfort Producten en een nieuwe oplader wordt kosteloos opgestuurd. Dit is waarom ik kwaliteit producten koopt bij een top leverancier. Team Comfort Producten - Utrecht bedankt voor de snelle service.

1 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Comfort voor warme handen!

Vorig jaar heb ik electrische vingerhandschoenen bij Bertschat gekocht, waar ik erg tevreden over ben.
Ik heb ze een aantal keren op wintersport gebruikt en ze hebben bijgedragen aan nog meer genieten op mijn skivakanties.
Om gezondheidsredenen heb ik nu een paar wanten (dual heating) gekocht, die ik ga inzetten bij mijn dagelijkse fietstochtjes op een electrische driewieler.
Ik had een prettig contact met een medewerker die op een klant vriendelijke en professionele manier de usb-c poort op het accublok heeft doen vinden.
Ook een compliment voor de luxe verpakking van de handschoenen en de accessoires en de snelle levering.
Maar het belangrijkste en mooiste zijn de handschoenen zelf. Ze zijn van goed, mooi en degelijk materiaal (leer en polyester) gemaakt. Ze zitten heerlijk en aangenaam.
Ik ben er superblij mee!!
Henri

14 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Deze sloffen zijn inmiddels voor een 2e…

Deze sloffen zijn inmiddels voor een 2e keer teruggestuurd voor reparatie, echter beide keren net zo weer terug ontvangen: Sloffen worden niet warm, batterijen geheel opgeladen op hoogste stand doen er dagen over voor ze leeg raken. Zou max, volgens website ca 3 uur zijn.
Zijn net getest terug en Hoe: doordat iemand, een vreemde, ze heeft gedragen. Een Hygiëne artikel notabene, aangezien ze niet gewassen kunnen worden en zelf hooggevoelig voor schimmels, kan ik er niks meer mee doen, wil/mag absoluut dat risico niet nemen, ivm gezondheid. Nog wel getest met handen in plastic zakjes, maar voor alsnog is er géén warmte waar te nemen en batterijen doen er meer dan 50 uur mee op hoogste stand, kunnen hun energie niet kwijt. Dat klopt niet. Ergens zit een kabelcontactbreuk in de zool. Het zou opgelost gaan worden, dit is geen oplossing, waarom dan die 1 jaar garantie!!
Een afrader om deze sloffen aan te schaffen, zonde van het geld en die 1 jaar garantie is een wassen neus. Deze gaan de vuilnisbak in. Niet kopen!

10 de abril de 2025

Beste meneer Grootenboers,

Hartelijk dank voor uw review en feedback. Hier lijken een aantal zaken langs elkaar heen te lopen, ik heb zojuist middels een e-mail (gezien het vroege tijdstip) contact met u opgenomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne producten..Nooit meer koude…

Hele fijne producten..Nooit meer koude voeten en handen.Gemakkelijk met oplaadbare batterijen.Bestelling binnen 1 dag in huis en een hele goede service.Heel erg tevreden.Koop al jaren mijn warmtetoffels.Ideaal voor de winter en de handschoenen voor op de e-bike.Nooit meer koude voeten
Een aanrader

28 de março de 2025

Super service

3 x een bestelling gedaan om kado te geven. Vanwege te kleine maat 2 x terug moeten sturen. Telefonisch contact erg netjes en behulpzaam, zo ook het schriftelijk contact. Geld snel terug op de rekening.
De derde aankoop ( verwarmde handschoenen) past goed, gebruik moet zich nog bewijzen in de volgende winter.

28 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit voor een hoge prijs en slechte klantenservice

In november 2023 verwarmde handschoenen gekocht van het merk Bertschat van 189,95 euro. Helaas binnen de eerste maand van gebruik al een handschoen kapot. Hier een nieuwe voor ontvangen en in hetzelfde winterseizoen ging ook de andere handschoen kapot. Opnieuw opgestuurd voor reparatie, maar in april 2024 hetzelfde probleem. Destijds een nieuw paar handschoenen gekregen, omdat comfort producten niet akkoord ging met terugbetaling. De handschoenen daarna lange tijd niet gebruikt gezien de lente/zomer. Helaas in de winter van 2024 gingen de handschoenen opnieuw kapot, maar gezien dit nu buiten de garantie was, kon de handschoen op eigen kosten worden teruggestuurd, maar als doorsturen naar de fabrikant nodig was zouden nog extra (forse) kosten hier bij komen. Hierbij tevens de opmerking dat als dit een vaker terugkomend probleem was dat Bertschat geen reden tot bestaan zou hebben, in tegenstelling tot de meerdere reviews hier op de website. Met de prijs van bijna 200 euro mag je wel verwachten dat de handschoenen langer dan een winterseizoen meegaan, maar helaas. Ter verzachting werd wel korting aangeboden ter waarde van 40 euro op een nieuw paar, maar wie wil er nou nog een nieuw paar handschoenen als die al zo vaak in een korte tijd kapot zijn gegaan.

23 de fevereiro de 2025

Beste Daniela,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het wordt voor ons momenteel een beetje verwarrend waar u precies de aankoop heeft gedaan en onder welk ordernummer, omdat u op verschillende platforms en bij verschillende merken reviews achter laat. Dat is geen enkel probleem, echter helpt dat ons niet om het probleem op te lossen. Kan u met uw ordernummer contact opnemen met info@comfort-producten.nl t.a.v. Sjoerd?

Sjoerd

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoogwaardige producten en zeer klantvriendelijk

Bij comfort-producten kocht ik meerdere artikelen de afgelopen jaren. Mijn meest recente aankoop waren de Dual Heated handschoenen. Deze zijn van erg hoge kwaliteit en doen wat er in de beschrijving staat. Helaas ging er onverwacht na ongeveer een jaar een handschoen kapot. Na contact met de klantenservice werd ik erg snel en vriendelijk geholpen aan een nieuwe handschoen. Ik kan iedereen aanbevelen om artikelen aan te schaffen bij dit bedrijf, ze doen wat ze beloven, hebben oog voor de klant en staan garant voor topproducten.

17 de fevereiro de 2025

Defecte afstandsbediening

Ik kon mijn zooltjes niet meer met afstandsbediening bedienen. Na een berichtje met vermelding water aan de hand was kreeg ik meteen een nieuwe afstandsbediening yoe gestuurd.
Nu werkt alles weer zoals het hoort.
Een geweldige service van dit geweldige bedrijf.

18 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service! Bij ontvangst bleken de accu’s uit de doos te zijn verdwenen (doos was opnieuw dichtgemaakt met een mooie sticker van postnl erop…). Na mail contact werden direct nieuwe accu’s opgestuurd. Inmiddels het vest al veel gebruikt en bevalt prima, snel warm en zeer comfortabel. Product en service kan ik absoluut aanraden

10 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snel, goede kwaliteit en keurige communicstie

Eerst enkelzijdig verwarmde handschoenen gekocht. Ik zou volgens maattabel maat L/XL moeten hebben, ruimer besteld en 3XL blijkt perfect te passen. Warmte viel mij bij temp onder nul iets tegen en heb de handschoenen om mogen ruilen voor dual heated motorhandschoenen. Deze passen nog beter, zijn niet dubbel maar driedubbel zo warm, accu's houden goed vol en handschoen zijn van hoge kwaliteit. Eerste levering en omruilen ging super snel en mijn complimenten voor de manier van communiceren.

3 de fevereiro de 2025

Slechte service

In december 2023 verwarmde handschoenen van Bertschat van €189,95 gekocht. Prijzig, maar alle waar naar zijn geld dachten wij en dachten op basis van reviews een goed product te hebben gekocht. Echter, al binnen 1 maand 1 handschoen kapot. Opgestuurd voor beoordeling, na paar weken koude handen weer werkende handschoen retour gekregen (zonder mededeling wat er was gedaan en wat probleem was geweest). Helaas daardoor wintersportvakantie wel zonder warme handschoen moeten doen.
Eind december 2024 de handschoenen weer voor het eerst deze winter gebruikt en binnen 1 maand opnieuw 1 handschoen kapot. De handschoen wordt alleen gebruikt tijdens wandelingen buiten en altijd onder een andere handschoen. Opnieuw contact opgenomen, maar in mailwisseling werd meteen aangegeven dat er geen recht meer was op garantie en het ook niet uitmaakte of de handschoen veel of weinig was gebruikt. De handschoen kon op eigen kosten worden opgestuurd voor beoordeling maar als doorsturen naar de fabrikant nodig was ( wat de verwachting was) dan zouden daar forse kosten aan verbonden zijn die voor onze rekening waren. Ook werd er aangegeven dat we idd mochten verwachten dat de handschoenen langer mee zouden gaan maar als elk paar 2x voor garantie terug zou moeten dan zou Bertschat geen recht van bestaan hebben....Goedkoop is vaak duurkoop, maar met prijzen van tegen de €200 mag je mi wel een langere levensduur verwachten en niet na nog geen 14 maanden na aankoop ( waarvan al 1 maand de handschoen in het begin is weggeweest en dus niet gebruikt kon worden) de mededeling dat de garantie is verlopen en je dus zelf kunt gaan opdraaien voor mogelijk zeer hoge reparatiekosten.

28 de janeiro de 2025

Beste KMC B,

Hartelijk dank voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat u onze service als ondermaats hebt ervaren, daar waar een excellente service bij ons centraal staat - zoals ook te lezen is in duizenden ervaringen van andere klanten. Omdat ik onder uw naam ''KMC B'' geen order in ons systeem kan vinden, kan ik niet direct dieper in op de kwestie. Een mankement kan altijd ontstaan en dat lossen we graag op, ook buiten de garantietermijn.

Sjoerd

Verwarmde jas

Ik wilde altijd al een verwarmde jas maar wist niet goed welke het meest geschikt was in mijn situatie. Ik heb goed telefonisch advies op maat gekregen. Blijkt nu inderdaad in deze winter de perfecte jas voor mij te zijn.

7 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Nemen geen verantwoordelijkheid

In eerste instantie blij met de handschoenen. Maar bij even wegleggen is de accu leeg. Opgestuurd voor onderzoek waar het aan lag, zonder uitleg teruggestuurd gekregen. Na 2 maanden blijkt 1 defect en de kabel gaat stuk. Weer terugsturen maar nu is de verzending voor mijn rekening, daar was ik al flauw over de zogenaamde garantie. Ik kreeg een nieuwe voor de defecte. Ook deze viel af en toe uit. Nu na een krap jaar(5 maanden gebruik) gaan de kabels kapot.
Het bedrijf noemt dit gebruiksschade. Je kabel breekt dus na 5 maanden gebruik, dat is normaal. Nu kan het opgestuurd naar de fabrikant maar daar zijn kosten bij die voor mij zijn.
Ik ben hier nog niet klaar mee maar wilde mensen wel even waarschuwen. De service is belabberd en het product deugt niet! Het gaat hier om de Bertshat onder -handschoen waarbij de ruimte voor de accu veel te nauw is. De reden van 2 sterren is dat ze wel goed bereikbaar zijn, alleen heb je daar bij problemen vrij weinig aan. De verzendkosten hebben zij 1 x in rekening genomen , ook binnen de garantie termijn waren de verdere kosten voor mij. De reactie hieronder is eigenlijk precies het probleem.

8 de janeiro de 2025

Beste Danielle,

Hartelijk dank voor uw review. Ik heb uw order er even bij gepakt. U heeft bij ons een bestelling in 2023 geplaatst, daar heeft u helaas wat problemen mee ondervonden zie ik. Dat is telkens keurig opgelost, of het nou om een product defect ging of niet - dat laat ik in het midden - we hebben het altijd voor u opgelost en vervangen en alle reparatie en verzendkosten op ons genomen. Ons portaal sluit na de garantieperiode, dus dan dient u inderdaad even de producten naar ons toe te sturen. Ook na deze periode verlenen wij service, zoals u kan zien in de duizenden positieve reviews die wij door de jaren heen hebben mogen ontvangen. Als onze eigen specialisten het product niet meer kunnen repareren en het is geen fabricage en/of product defect, dan dienen wij het door te zetten naar de fabrikant. Zij kunnen hiervoor kosten in rekening brengen, mits zij anders concluderen en het wel een product en/of fabricagefout betreft.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Arjan | Comfort-Producten.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.