Companys i Waves har nogle meget venlige og servicemindede ekspedienter. Alle jeg har mødt er smilende og vil rigtig gerne hjælpe, og jeg er hver gang gået fra butikken med et smil på læben. Stor ros... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Kvalitet ?
Blev bare skuffet over disse bluser.
Kvaliteten plejer at være ok.

Fantastisk service
Fantastisk service , lækkert tøj , gode priser , kan anbefales at handle hos companys.

Fin vest
Dejlig vest
Levering inden for en uge.
Kan anbefales.

Resposta da Companys
God service og rigtig god kvalitet på de kjoler jeg købte
Et site der er nemt at komme rundt i, priserne er gode og varen kom hurtigt.

Bare godt.
Meget lækkert produkt,hurtig levering, alt helt i top.

Resposta da Companys
Modtager altid mine ting hurtigt og…
Modtager altid mine ting hurtigt og passer det ikke, er det let og sende retur, for de sender altid returlabel med og det er der ikke mange andre der gør.

Virkelig en god oplevelse
Virkelig god hurtig og effektiv service.
Varen leveret efter få dage.
Svar på mails samme dag.
Handler helt sikkert der igen og anbefaler hjemmesiden til andre.
Vh Ingelise

Resposta da Companys
Bestilte varen som blev leveret…
Bestilte varen som blev leveret indenfor 4 dage. Desværre var pasformen ikke for mig, så jeg har returneret den. Ellers er oplevelsen som forventet.

Fem stjerner
Fin onlinehandel. God hjemmeside. Mange produkter. Hurtig levering.

Resposta da Companys
Hvor bliver mine penge af?
Købte en nederdel og selve leveringen gik fint og hurtigt. Men jeg kunne desværre ikke passe den, så jeg sendte den retur.
Jeg kan se, at I modtog pakken retur fra DAO den 17. maj, men jeg har stadig ikke hørt fra jer. Jeg har sendt 4 mails og prøvet at ringe, men man kan ikke komme igennem på telefonen. Hvorfor svarer I ikke?
I skriver på jeres hjemmeside, at det tager op til 5 hverdage at behandle returneringen og det er der vist i den grad gået nu.
Jeg undrer mig enormt meget over denne form for kundeservice. Bare det, at I ikke sender en automatiseret mail, når man kontakter jeres kundeservice - så man ved at I har modtaget den.
Hvad er status på min returnering og hvornår modtager jeg pengene?

Forsvundet ordre
Ordre afsendt 27/5
Ordre fejl placeret af transportør og kan ikke findes
Via mail og tlf x flere uden held, er det nu lykkes at få kontakt
De sidste dage er jeg dagligt blevet informeret om, at min ordre ville kunne trackes om aftenen.
Ordren er fortsat forsvundet og Companys vil ikke sende ny ordre eller refundere mine penge - som jeg er trukket for en uge siden
Pallerne med mange ordre er forsvundet
SÅ dårlig stil det her!!!

Resposta da Companys
Utrolig lang ventetid på at få svar på…
Utrolig lang ventetid på at få svar på returnering og penge retur.
Returnerede den 9.maj 2925. Kunne se de havde modtaget pakke retur ifølge kvittering den 14.maj 2925 Rykkede for svar på returnering den 27.maj 2025. Modtog svar samme næsten samme dag på modtagelse af returnering!!!! Dateret den 29. Maj 2925. Det er d.d. Stadig ikke modtaget penge retur. Ikke rummeligt, at der skal gå så lang tid.👎👎👎
Jeres svar er ikke korrekt. Ifølge kvittering og track and trace modtog i pakken retur på lager den 14. maj 2025.
Men jeg har fået penge retur og lært ikke at handle fra online shop hos jeg.
God dag.

Resposta da Companys
Bestilte festtøj som skulle komme d
Bestilte festtøj som skulle komme d. 23 maj
Det kom først d. 27 maj
Øv øv

Resposta da Companys
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.