Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Companys i Waves har nogle meget venlige og servicemindede ekspedienter. Alle jeg har mødt er smilende og vil rigtig gerne hjælpe, og jeg er hver gang gået fra butikken med et smil på læben. Stor ros... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Lækkert kvalitetstøj

12 de junho de 2024

Hej Christel,

Mange tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på!

Det gør os glade at høre, at dit køb lever op til dine forventninger😊

Helt ok

Intet at klage over. Perfekt.

11 de junho de 2024

Hej Laila,

Mange tak for din bedømmelse!

Dejligt at høre, at alt har levet op til dine forventninger - det betyder meget for os😊

Fin og hurtig service

6 de junho de 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din bedømmelse!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse😊

Købte bukser

Købte bukser, som skulle bruges til bestemt lejlighed. Bukserne kom til tiden, men var desværre fejlbehæftede. Jeg tog fotos, sendte til Companys og bad dem hurtigt sende et par nye, som kunne bruges nu 4 dage senere. Firmaet svarede ikke - heller ikke på rykker..
Nu kan jeg så blot returnere og håbe, de i det mindste tilbagebetaler for ubrugelig vare…

25 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Smilende og imødekommenhed hilser en velkommen

Utrolig imødekommende, serviceminded og smilende personale.
Et stort udvalg af sortiment - man bliver fristet af de mange varer.

29 de abril de 2024

Hej Bente

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter en uge fra bestillingstidspunktet…

Efter en uge fra bestillingstidspunktet er varen stadig ikke kommet, selv om beløbet er trukket. Har rykket for den hos Companys, som hævder, at den ligger hos Dao, som siger, de ikke har den.

10 de abril de 2024

Hej Vibeke

Tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på uanset om det er ris eller ros.

Det er desværre korrekt at vi er blevet oplyst om en palle som DAO endnu ikke har fundet, vi er i dialog med DAO.

Vi beklager meget situationen.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Stort udvalg

Stort udvalg - kan kun anbefales

8 de abril de 2024

Hej Louise

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb hos os.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lang levetingstid

Har efter 5 hverdage stadig ikke modtaget mine bestillinger, men har fået en mail om at de er afsendt, så det med at de skriver 2-3 dages levering holder ikke helt.

2 de abril de 2024

Hej Line

Vi beklager at der desværre har været lidt forsinkelse efter påsken.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg savner levering af min ordre

Jeg savner levering af min ordre, har kontaktet kundeservice uden held.

Tænker det var første og sidste gang jeg handler hos Companys.

18 de março de 2024

Hej Lars

Jeg beklager meget, men da jeg desværre ikke kan se dit ordrenummer eller mail, da har jeg svært ved at se hvad der er sket.

Du er velkommen tll at sende en mail til cs-dk@companys.com, da kan vi nemmere se hvad det er.

Diana

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais