SUP brettene er stabile, og helt grei. Skulle ønske de var noen cm bredere, da det kan være vanskelig å holde balansen for nybegynnere, også liker jeg å ha hunden sammen med meg. Tok veldig lang tid f... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det sämst företag jag någonsin handlat av🤬. Jag har skickat 2 SUP-brädor i retur i nov -21 men fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. De skyller på massa olika anledningar varför de inte betala... Ver mais
Se till att återbetala order CSSE11697 senast 16 mars annars väntar en polisanmälan. För er andra, handla aldrig av detta mycket oseriösa företag, skyller på fel hos banken och frågar efter kontoup... Ver mais
Egentligen borde vara -10 ! Det tog flera månader att få varan ( SUP), och när den kom saknades delar. Pga semester meddelade vi slutdatum, när delarna borde senast vara framme hos oss. Fick dem två... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos para desportos de Inverno
- Loja de material para esqui
- Loja de equipamentos para esqui aquático
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi spreder god stil, glade oplevelser og en service i højeste klasse! CoolSnow.dk leverer skitøj, skibriller og accessories til hele Danmark. Vi skaber gode kundeoplevelser, og det er vi glade for! - Vi er hurtige, fordi vi selv har eget stort lager i Århus, og derved har varerne på eget lager. Vi ved, hvad vores kunder vil have, derfor tør vi at købe stort ind. Det medfører også, at vi kan sælge varerne ekstra billigt. Vi er venlige, fordi vi elsker vores arbejde, vores kunder og vores arbejdsplads - det tror vi smitter af på vores kunder! Det er hos CoolSnow.dk, at du finder det absolut fedeste udvalg af skitøj, skibriller og tilbehør. Vi har nogle rigtigt fede fyre ombord på vores team, og de er eksperter i at købe det helt rigtige ind. Derfor vil du altid kunne finde det nyeste indenfor mode og skitøj hos os. Vi er ofte first-movers på mange nye trends, da vi holder godt øje med byer, som er et skridt foran i mode verdenen. Vi har et utroligt stærkt samarbejde med alle vores nuværende brands, og får altid de nyeste varer ind som nogle af de første i Danmark. Derfor kan vi konstant tilbyde nyheder, og får hver eneste måned over 50 nye styles ind af døren! Vi holder dig og dit skiudstyr 110% opdateret. Historien om CoolSnow.dk CoolSnow startede sin rejse i September 2018, stiftet af en yngre mand fra Århus. Han hedder Anders, og er mulighvis den største ski entusiast på den rigtige side af Fyn! :-) Han savnede en online butik, som konstant var opdateret med nyeste indenfor skitøj, og tilbehør til skiferien. Han har siden da fået samlet det sejeste team, som i dag driver det CoolSnow du kender. CoolSnow har siden dag ét været i en rivende vækst og bestræber sig hver eneste dag på at kunne levere nogle endnu federe varer samt give dig en endnu bedre service! Vi hos CoolSnow sætter en stor ære i hele tiden at være med dér, hvor moden rykker sig. Har du yderlige spørgsmål, ris/ros til os, er du altid velkommen til at sende os en e-mail på Kontakt@CoolSnow.dk Bedste hilsner, Teamet bag CoolSnow.dk
Informações de contacto
Dinamarca
- coolsnow.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Shoddy quality and useful attachment points not on all models…
Very long delivery time but that was expected at the time of purchase. I was not expecting the £109 custom charges from FedEx, though i think we may have to get used to that - I realised belatedly that you need to check the picture to see if you have attachment points for kayak seat and carry handle.
I did not expect the rubber foot pad to be peeling away badly all round on one and less so but still peeling on the second.
Then i find that the repair kit supplied does not contain any glue - so had to buy glue separately to perform my own repair. They did send me two tiny tubes but they were half the size of the one that came with my original board, and arrived months later.

Hold Jer langt væk!
Har en reklamationssag der trods talrige mails aldrig er blevet håndteret af Coolsnow. Bærehåndtaget på et board har løsnet sig og stå-overfladen begynder at revne. Jeg har fremsendt billeder af 3 omgange og hver gang beder de om noget nyt. Useriøst, ineffektivt og spild af tid. Senest mente de at et bærehåndtag er en kosmetisk skade. Dvs. BÆREhåndtag er kosmetisk og ikke til at bære boardet i?!?
Reklamation er indsendt 21. juli og jeg har fulgt op ad flere omgange på mail og via Trustpilot, men får ikke noget svar - hver gang startes en ny dialog.
#CSDK12867

#CSNL4219
Wees gewaarschuwd!!
NOOIT BESTELLEN BIJ DEZE
OPLICHTERS!!
Ik heb al eerder hier gerapporteerd over dit bedrijf maar je krijgt, zowel hier als via de mail, hetzelfde antwoord.
En wat betreft MOLLIE, ik heb wel contact gehad en ze waren heel vriendelijk én duidelijk; er is bij Mollie niks aan de hand. Dit ligt enkel en alleen bij CoolSnow, er staat namelijk niet genoeg geld op de rekening waarvan de ze klant terug moeten betalen en daar kan Mollie dan weer niks aan doen. Alleen maar slappe praatjes vanuit CoolSnow.
Laten we met z'n allen aangifte doen, ik heb bij zowel de Deense als de Nederlandse politie aangifte gedaan. Zij nemen dit zeer serieus (in iedergeval de Deense), ze houden hen zeker in de gaten en hoe meer aangiftes, hoe sterker we staan!

Slecht
Na 6 maanden nog steeds geen geld terug en men reageert niet meer op mail….
Hoeveel geduld en begrip moet je hebben? Op 15 september was het antwoord van Coolsnow, na het plaatsen van mijn recensie, dat ze meermalen hadden geprobeerd mijn geld terug te storten maar dat er problemen waren met Mollie. Contact gezocht met Mollie maar laten zij nou van niets weten……
Ik snap best dat ze door de toegenomen orders meer drukte hebben en tijd nodig hebben om hun organisatie daarop aan te passen, maar kom op; een simpele handeling hoeft geen 5 maanden te duren!
@coolsnow; als jullie alsnog mijn geld retourneren, vind ik de hele gang van zaken nog steeds geen stijl maar zal ik mijn review bijstellen! CSNL4551

Resposta da CoolSnow
Na meer dan een half jaar wachten...zijn de subs toch aangekomen.
Na meer dan een half jaar wachten en geen communicatie vanuit coolsnow hebben we toch nog de bestelling mogen ontvangen.
Wij zijn zeer teleurgesteld in de noncommunicatie. Als er vanuit coolsnow gecommuniceerd was dat er vertraging op de bestelling zat en ons meegenomen hadden in het vertragingsproces dan was er meer begrip vanuit onze kant geweest. Daarnaast werd er telkens niet gereageerd op de mails, apps, chats die wij stuurden. Erg spijtig. Gelukkig kunnen we zodra de winter erop zit alsnog van de subs gaan genieten.

Bestellung #CSDE7911
Dear Coolsnow team!
13.12.21 I have got e-mail from you, that I can expect my refund in 7-10 work days.
Today is 29.12 and I haven't got my refund yet.
How you can explain this and when I'll get my refund?
Sincerely,
Olena Kobets

Resposta da CoolSnow
Älä tilaa, et saa mitä tilaat
Mielestäni tuo yksikin tähti on liikaa. Tilasin huhtikuussa 2021 SUP-laudan, laskettelulasit ja pelastusliivit. Pelastusliivit saapuivat vain 1 kk myöhässä. Laskettelulasit olivat eri väriset kuin tilasin, eikä SUP-lauta ole vieläkään saapunut. Tilauksesta on yli 8 kk. Reklamoin laseista heti kun ne saapuivat (heinäkuussa 2021) ja samalla kysyin mikä on SUP-laudan toimitusaika. Ei vastausta. Kysyin uudestaan syyskuun lopussa, ei vastausta.Älä siis hukkaa aikaasi ja rahaasi.
-------------
7.1.2021Update.
I sent email and no answer.

Niemals dort bestellen
Muss hier leider an allen bisherigen Bewertungen anknüpfen. Bin auf den Professionellen Aufbau der Seite reingefallen und habe dort im Juni zwei SUP's bestellt. Angeblich sollten sie dann im August versendet worden sein. Habe eine Trackingnummer bekommen aber die Adresse wurde dann aber vor der Lieferung geändert und die Boards wurden angeblich in eine Abholfiliale geschickt. Dort ist jedoch nie ein Paket angekommen. Auch dpd konnte mir darauf keine Antwort geben. Bei Coolsnow erhält man selbstverständlich wie alle anderen auch keine Antwort mehr und das Geld oder die Boards wird man wohl nie zu Gesicht bekommen.
Schade, dass es solche Firmen überhaupt gibt...
Update: Coolsnow hat das Paket anscheinend erneut gesendet. Aber auch dieses kam nie an. Lieferung anscheinend in eine Filiale. Diese hatte aber nie ein Paket erhalten. DPD kann mir dazu keine Antwort geben und ich versuche jetzt seit Anfang des Jahres den Support bei Coolsnow zu erreichen aber da meldet sich natürlich keiner. Schade, das ich schon wieder hier die Bewertung bearbeiten muss um evtl. eine Rückmeldung zu erhalten.

Resposta da CoolSnow
Auf keinen Fall bei CoolSnow bestellen!!!
Das ist mit weitem Abstand der schlechteste Service, den ich je erlebt habe! Meine Boards sind nie bei mir angekommen. Wenn man Glück hat bekommt man nach einem Monat eine Standard Antwort auf seine Fragen und Beschwerden. Telefonisch ist nie jemand zu erreichen. Jetzt warte ich seit 4 Monaten auf die Rückerstattung meines Geldes und bekomme jedes Mal gesagt, dass es Probleme mit dem System gibt und es deshalb so lange dauert! Ich habe bereit sämtlichen Leuten in meinem Bekanntenkreis abgeraten bei Coolsnow zu bestellen.

Resposta da CoolSnow
4 månader har gått sedan jag skrev till…
4 månader har gått sedan jag skrev till coolsnow angående en produkt dom skickat fel. Jag var snabb att skicka tillbaka den då dom var snabba att svara på mitt första mejl.
Produkten kom till dom redan 3 dagar senare (enligt PostNord) men jag har fortfarande inte fått mina pengar… och svar på mejl tar veckor.

Uselt kundbemötande
Beställde en board tidigt i vintras för att vara säker på att ha en inför sommaren, efter ett antal meddelanden om förseningar ringde jag för att avbeställa vilket kundtjänst sa att de skulle hantera. Detta skedde inte, instället gick tiden och tillslut fick jag meddelande om att boarden var på väg till mig. Jag kontaktade då kundtjänst igen och blev rekommenderad att inte hämta ut boarden och den skulle då gå i retur till dem. Efter lång tid fick jag meddelande om att den kommit i retur till er. Detta var den 25 augusti och jag har fortfarande inte sett någon retur/kreditering . Ingen svarar på de mail jag skickar . Uselt kundbemötande!!!!!

Resposta da CoolSnow
Har i skrivende stund ikke modtaget…
Har i skrivende stund ikke modtaget mine 2 paddleboards købt og betalt i april. Har sendt mange mail og kun fået sporadisk kontakt - har dog et sølle håb om at de kan komme inden jul, da de skal bruges til julegave. Vis jer fra jeres bedste side og få afleveret vores boards - eller returner de 3200 kr tak?! (har lige sendt jer en ny mail med mine oplysninger)
/Bente Marie Lauridsen

Achtung Abzocke
Achtung Abzocke
Wir haben einiges bestellt, unter anderem ein Standup padel, die angegebene Loeferzeit betrug 1 Woche, nach 2 monaten kam die ware an wie verweigerten die Annnahme.
Nu warten wir seit 6 Monaten auf unser Geld , keine Antwort von dem Kundenservice, keine Telefonnummer zu erreichen.

Resposta da CoolSnow
Bloß nicht bestellen! FAKE!
Bestellung #CSDE8042
Dieses Unternehmen, die Kommunikation und Abwicklung der Bestellung ist eine bodenlose Frechheit! Ich habe im Mai zwei SUP‘s bestellt, nur eins davon bekommen und längst zurück gesendet. Da ich (glücklicherweise) die Bestellung auf Rechnung bestellt habe, fordern sie immer noch den fälligen Betrag, obwohl meine Rücksendung seit dem 19.10.2021 bei dem Unternehmen angekommen ist. Nun droht mir ein Inkasso-Verfahren, weil ich das Geld nicht bezahlen werde. Ob man das Unternehmen per Email oder telefonisch erreicht? Fehlanzeige!! Ich bin einfach nur sprachlos und sauer und rate jedem von einem Kauf dringend ab!

Ordered SUP 6 months ago - still nothing
Ordered SUP in June - still haven't received anything. No SUP, no refund, no customer service. Do not trust this site!

Order #CSUK19331
Once again after already writing a review I’m here again because I’ve still not received my refund!! After many emails and having sent all the details coolsnow have asked for I get no response and I have no refund yet. Do not use this company.
Connor.

SCAM WEBSITE
SCAM WEBSITE - Do not buy here.
Products never arrived. Emails were never replied and refund never happened.
We will be reporting this website to the police and expect our refund immediately.
How do you sleep at night?

Undvik detta företag.
Jag beställde en SUP den 13:e juni och den har fortfarande inte levererats. Jag har bett om återbetalning av mina pengar men svar uteblir. Jag rekommenderar ingen att beställa från detta företag.
Sebastian

Lügt, ignoriert und ignoriert Stornierungen
Coolsnow gibt auf der Website einen Zeitrahmen an, in denen das Produkt geliefert wird. Das sind schon Mal ein paar Wochen auf die man sich einstellen muss.
Allerdings halten sie den Zeitrahmen nicht. Es wird jedes Mal zugesichert "Das Sup ist schon verpackt und kommt nächste Woche". In meinem Fall waren es dann leider doch 3 Monate.
Irgendwann hat man aufgehört mir zu antworten.
Ich habe die Bestellung sogar storniert (3x). Plötzlich bekam ich die Antwort, dass man statt meiner Stornierung eine Schwimmweste in die Bestellung legt. Das habe ich verneint.
Und jetzt der lustige Part: das Sup wurde trotz Stornierung geschickt. Aber natürlich ohne Schwimmweste. Sowas schlechtes habe ich noch nicht erlebt.

Resposta da CoolSnow
Trustpilot burde ha en minus stjerne option
SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!! Jeg bestilte to sup brett i mai og de kom ikke frem før i August, da kom også en ekstra regning på 1200kr med. Jeg fikk heller ikke tak i support på mail eller tlf pga tidenes dårligste unskyldning. Sommeren var over når vi fikk brettene. Trodde jeg bestilte fra en norsk nettside da de trossalt bruker .no, men det er fake. Ja, coolsnow, det er svindel å bruke .no når dere holder til i Danmark for så å legge til skjulte priser ;) Ser i anmeldelsene at de kun svarer med copy paste om at vi skal ta kontakt med support ang retur, men DET ER JO IKKE MULIG Å FÅ TAK I SUPPORT!!?? Ikke prøver de å gjøre noe som helst med problemene heller. Dette er det aller værste kjøpet jeg har vært borti ever!
Hvis dere virkelig leser anmeldelsene her, så vil jeg gjerne ha pengene mine tilbake. Ikke bry dere med å svare me det standard support svaret deres.
5 minus stjerner fra meg :)

Resposta da CoolSnow
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.